Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lazuria.pl Dedyk,Hard Start piątek 28.03.2014

JustHappy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

logo.png

A8.png

Maksymalny poziom do zdobycia - 105

Statystyki będzie można rozwijać do 95 punktów.

Dodatkowo pierwsza osoba, która zdobędzie maksymalny poziom otrzyma Zbroja Hwang w grze.

Rodzaj serwera - Hard

A9.png

A1.png

http://lazuria.pl/

A10.png

Dostajemy : Skrzynie Ucznia I

oraz podstawowy ekwipunek

a29.png

handlarze.png

a26.png

a27.png

a28.png

nowetereny.png

Na serwerze znajdziemy standardowe lokacje oraz dodatkowo 4 nowe lokacje

Dostaniemy się na nie  u Teleportera

Wymagany Poziom - 90lvl.

a22.png

a23.png

a24.png

a25.png

A11.png

Na serwerze są dostępne wszystkie kostiumy i fryzury, jakie są oficjalnie udostępnione.

Dostępne będą w grze oraz Item-Shopie.

a32.png

a30.png

A12.png

Pierwszego Zwierzaka możesz otrzymać udając się do stajennego będzie on na 7 dni do wyboru,

Musisz posiadać minimum 40 Poziom postaci w grze

Zwierzaka zdobywa doświadczenie max level zwierzaka to - 10

Podczas zdobywania poziomów wzrastają jego Bonusy

Zwierzaki posiadają możliwość nadania imienia zwierzakowi kosztuje to 30 Smoczych Monet

Na Serwerze mamy 9 Zwierzaków

p1.png

p2.png

p3.png

p4.png

p5.png

p6.png

p7.png

p8.png

p9.png

A12.png

Bonusy: Ukazuje wartości bonusów, jakie zwiększa zwierzak. Nie da się ich zmienić i rosną zależnie od poziomu pupila.

Doświadczenie: Wyświetla ilość zdobytych punktów doświadczenia oraz wymaganych na następny poziom. Można również włączyć/wyłączyć zdobywanie doświadczenia.

Zmiana Imienia: Dzięki tej opcji możemy nadać dowolne imię dla swojego zwierzaka.

Operację można powtarzać; kosztuje 30 SM.

Żywotność: Możemy zobaczyć ile czasu pozostało naszemu pupilowi. Jeśli się skończy lub jest chcesz przedłużyć jego żywotność należy wykonać misję u Alchemika na Zaklętą Duszę , która przedłuża żywotność o 5 dni. Misję można wykonywać również raz na 5 dni. Aby zaaplikować Zaklętą Duszę należy udać się do Stajennego.

Pierwszy zwierzak

Aby móc otrzymać swojego pierwszego zwierzaka należy zdobyć 40 poziom i udać się do Stajennego, która da nam go na 7 dni.

A13.png

a48.png

a49.png

a50.png

a31.png

A14.png

Informacje Dodatkowe

Serwer Dedykowany

Mocna maszyna oraz Zabezpieczenia

Gwarantuje bardzo wysoki SLA 99,8%

Łącze 1 Gbs z Filtrowaniem Pakietów

BONUSY

Wzmocnienia -71085.png  oraz Zaczarowania - 71084.png  można zdobyć z każdego potwora od 1 poziomu.

SYSTEM KONNY

Ulepszanie swojego konia dzieli się na dwie części. Pierwsza z nich to poziomy: 1, 11 oraz 21. Będą one do wykonania standardowo - przez zabijanie wyznaczonych potworów przez określony czas. Druga to czytanie Medali Konnych 50050.png(Poziomy 2-10: 70% szansy, poziomy 12-20: 40% szansy).

A15.png

WIERZCHOWCE

Własny wierzchowiec

System Mega Wierzchowców jest prawie identyczny, jak na globalnym serwerze. Jest on bardzo rozbudowany. Aby zdobyć własnego wierzchowca trzeba najpierw zdobyć Świadectwo 52701.png które można zdobyć z wszystkich metinów oraz bossów między godzinami 19-21. Następnie należy udać się do Stajennego. Przy wyborze Wierzchowca należy również wybrać bonus, jaki będziecie otrzymywać, gdy jeździcie na wierzchowcu. Bonusy działają na 2 (częściowo) i 3 (całkowicie) poziomie wierzchowca.

Trzy poziomy

Każdy wierzchowiec ma trzy poziomy. 1 - brak możliwości bicia oraz +30% szybkości poruszania się; 2 - możliwość bicia bez używania umiejętności oraz +40% szybkości poruszania się; 3 - wszystkie możliwości oraz +50% szybkości poruszania się. Aby zwiększyć poziom wierzchowca należy udać się do Stajennego i przynieść mu Zwój Ewolucji 50067.png (na 2 poziom) lub Zwój Mutacji 50068.png. Owe przedmioty można zdobyć z Pola Wężowego i Krainy Gigantów.

Żywotność

Każdy wierzchowiec żyje 7 dni kalendarzowych. Aby przedłużyć czas wierzchowca należy zdobyć Zwój Ewolucji lub Zwój Mutacji (zależnie od poziomu wierzchowca), który przedłuży jego żywotność losowo o 1-3dni.

Drugą opcją jest zakup w ItemShop Mega Przekąski 50709.png 7/15/30dni.

A16.png

A17.png

aA3.png

A18.png

Wymagany Poziom: 75

Minimalna ilość osób w grupie: 2

Wejście jest dostępne co 30 minut.

[1 Poziom] Zdobycie Klucza Kryształu Duszy i przekazać go na Statuę Kuda.

[2 Poziom] Znaleźć drogę do Żółwiej Skały i przekazanie jej Zasuszonej Głowy

[3 Poziom] Zniszczyć prawdziwego Metina Odwetu.

[4 Poziom] Odnaleźć drogę do Teleportera.

[5 Poziom] Należy zdobyć Upiorny Totem z Tartara, a następnie przekazać go na Bazaltowy Obelisk.

[6 Poziom] Pokonanie Charona i jego sługusów.

[7 Poziom] Zgładzenie Azrael'a.

A19.png

- Wymagany Poziom: 75

- Wejście dostępne co 30 minut.

- Brak konieczności grupy

- Wejście na hasło [6-cyfrowe]

A20.png

- Wymagany Poziom: 50-85

- Minimalna ilość osób w grupie: 2

- Wejście jest dostępne co 60 minut.

Aby zdobyć Pajęczy Klucz należy najpierw wykonać misję u Stajennego!

[1 Część] Zniszczcie Elit. Królową Pająków, aby zdobyć Pajęczy Flet, który służy do przywołania Baronównej Pająków.

[2 Część] Zabijcie Baronównę Pająków. Zabijając Pajęcze Jaja zwiększacie jej obrażenia, ale zmniejszacie jej obronę.

aA1.png

aA2.png

aA4.png

1. Umiejętności- 10 KU do G

2.Czy na serwerze zdobywamy jakieś szkatułki? Tak Zdobywamy Szkatułki Lazurianskie oraz Medale Czarnoksiężnika.

aA5.png

[A]JustHappy - Opiekun Gry/TS3/Forum

[GA]Matsu - Zarządca serwera/TS3

[GM]Putin - Technik serwera/TS3

[GM]Poetka - Opiekunka Gry/Forum/TS3

SS'y Weryfikacyjne

GENERATOR

gpmt2nazwa-Lazuria.pl.png

gpmt2-Procesor.png
i7
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
24
gpmt2-Lacze.png
1GBS

gpmt2-Strona%20Glowna.png

gpmt2-Rejestracja.png

gpmt2-Item%20Shop.png

gpmt2-Client.png

https://mega.co.nz/#!FIh0laBI!nBEpCdkRG2JCNkzempWj5_5fwcupGtlO-9vCMtHOJyA

gpmt2-Latka.png

http://www.multiupload.nl/G4L40VRJ90

gpmt2-Skan%20Latki.png

http://lazuria.pl/prezka2/skan.jpg  
gpmt2-Na%20Start.png
a29.png
gpmt2-Handlarze.png
a26.png
a27.png
a28.png
gpmt2-Bony.png
Drop
gpmt2-Ulepszacze.png
Tak
gpmt2-Exp.png
x 5x
gpmt2-Drop.png
x 10x
gpmt2-Yang.png
x 10x

gpmt2-Administracja.png

[A]JustHappy - Opiekun Gry/TS3/Forum

[GA]Matsu - Zarządca serwera/TS3

[GM]Putin - Technik serwera/TS3

[GM]Poetka - Opiekunka Gry/Forum/TS3

gpmt2-Od%20autora.png

Opublikowano

Z okładki to server fajny ale jak się wejdzie to... grałem 2 tyg temu  i co ??? w 30min zadnego medalu japiered... po 1 mogą tak dropić nawet że 1 na 1h ale niech tu gra 500 osob a z 30osob pewnie 80% sami chcą czytać medale i nikt nie sella a ja mam godzine dropić medal ktory jeszcze zapewne nie wejdzie to sory... zrobcie zeby medale dropily co 4-5 min bo jak mam dropic dluzej to wole isc na pla , tak samo z bestami z 40 bestów może dropłem 8 jeonków 1 fmsa i kilka jeszcze jakichs smieci zalosne...  tyle odemnie

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Z okładki to server fajny ale jak się wejdzie to... grałem 2 tyg temu  i co ??? w 30min zadnego medalu japiered... po 1 mogą tak dropić nawet że 1 na 1h ale niech tu gra 500 osob a z 30osob pewnie 80% sami chcą czytać medale i nikt nie sella a ja mam godzine dropić medal ktory jeszcze zapewne nie wejdzie to sory... zrobcie zeby medale dropily co 4-5 min bo jak mam dropic dluzej to wole isc na pla , tak samo z bestami z 40 bestów może dropłem 8 jeonków 1 fmsa i kilka jeszcze jakichs smieci zalosne...  tyle odemnie

Drop medali zostanie zwiększony.  Co do broni 30 będą dropić one z metinów 35 również jak i bestów. Co do bestialskich to procent będzie zwiększony. 

hahahahaha zabawnie .

Ciekawi mnie jedynie to czym chcecie zachęcić graczy do gry server na miesiąć z max 200 online ...

Nie jest to serwer na miesiąc ;) Będzie on na dłuższy czas. Mi się serwer podoba lecz o gustach się nie dyskutuję. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

serwer startuje poraz 2 skąd pewnosc ze poraz 3 nie bd startował :)? nie polecam te wierzchowce nie dropią ^^

@edit

up@

od zera? haha to edytowany terenzo był bug z hełmem ze za 19k kupowalem a za 28 sprzedawałem bodajze :)

Opublikowano

serwer startuje poraz 2 skąd pewnosc ze poraz 3 nie bd startował :)? nie polecam te wierzchowce nie dropią ^^

@edit

up@

od zera? haha to edytowany terenzo był bug z hełmem ze za 19k kupowalem a za 28 sprzedawałem bodajze :)

Co do certyfikatów dropią one więc nie pierdol za przeproszeniem >.<  Drugi start spowodowany był małą ilością graczy ponieważ wystartowalismy gdy MPC było atakowane. To jest pierwszy i ostatni raz.

Opublikowano

@edit

up@

Wyjdź pseudo jutjuberku, wyleciałeś z administracji za to że zwykłym cymbałem byłeś, skończ nagrywanie na yt (twoje żałosne filmy) i wyłącz sobie internet. 

@Serwer fajny, ale nie zagram, nie lubię przesadzonych hardów.

Opublikowano

prosze szanownych (czyt. pierdolonych) hejtów którzy nie grali o zamknięcie pyska oki? Dzięki

grałem na 1 edycji i smialo stwierdzam jeden z lepszych hardów na PL Metin scenie, bardzo przyjemnie się grało, zero problemu z zalogowaniem się, wystartował tak jak miał wystartować, powód dla którego opuściłem serwer to mała ilość graczy, oby teraz wam wyszło to dalej na nim zostane ;)

PS.

HEJTERKI WYPIERDALAĆ NA 4FUNY 250LVL NA START WSZYSTKO POD NOSEM, NIKT NICZYM NIE PRZYSZPANUJE BO WSZYSTKO W SKLEPACH KURWIAKI xD

Pozdrawiam.

ZJEBANE ADMINKI

JAK TO JEST SPAM/OFFTOPIC

TO JA POLECAM WZIĄĆ ROZPĘD TAKI ZE 100METRÓW I ZAJEBAĆ BARANKA W ŚCIANE ;]]]

Opublikowano

Drop medali zostanie zwiększony.  Co do broni 30 będą dropić one z metinów 35 również jak i bestów. Co do bestialskich to procent będzie zwiększony. 

Nie jest to serwer na miesiąc ;) Będzie on na dłuższy czas. Mi się serwer podoba lecz o gustach się nie dyskutuję. 

Pozdrawiam.

a czy przypadkiem ten serwer już był?

nie polecam bo nic ciekawego.

Opublikowano

Nie jest to kopia globala.. Serwer robiony przez nas od zera. Także nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Serwer Robiony od 0 Ciekawe. troszkę Beka.

Jak się nie mylę to wszystko jest na sf od terenzo 2013.

Nie polecam nic nowego nic Ciekawego..

Ale życzę powodzenia

54010287442563618639.png

Opublikowano

Zagram na serwerze, dlaczego ?

Administracja tego serwera jest profesjonalna w tym co robi, szczególnie [GM] Poetka.

Kiedy miałem jakiś problem zawsze dostawałem odpowiedz, lub też pomoc z jej strony jak i całej Administracji.

Moim zdaniem Lazuria jest starannie zrobiona, ale jak wiadomo zawsze trafią się jakieś błędy które większość graczy zgłasza, i dzięki szybkiej interwencji i zaangażowania  Administracji serwer staje się lepszym miejscem na spędzanie wolnego czasu.

Może i Lazuria nie ma za wiele nowości, ale ma ten klimat który właśnie zachęcił mnie do gry.

Najważniejsze jest również to że Administracja nie toleruje Hackerów, i natychmiastowo ich banuje, dzięki czemu gra staje się jeszcze bardziej przyjemniejsza.

Myślę ze prawdziwi gracze Metina docenią ten serwer, ponieważ Lazuria została stworzona dla graczy kreatywnych i mających pojęcie właśnie o grze Metin2.

Opublikowano

prosze szanownych (czyt. pierdolonych) hejtów którzy nie grali o zamknięcie pyska oki? Dzięki

grałem na 1 edycji i smialo stwierdzam jeden z lepszych hardów na PL Metin scenie, bardzo przyjemnie się grało, zero problemu z zalogowaniem się, wystartował tak jak miał wystartować, powód dla którego opuściłem serwer to mała ilość graczy, oby teraz wam wyszło to dalej na nim zostane ;)

PS.

HEJTERKI WYPIERDALAĆ NA 4FUNY 250LVL NA START WSZYSTKO POD NOSEM, NIKT NICZYM NIE PRZYSZPANUJE BO WSZYSTKO W SKLEPACH KURWIAKI xD

Pozdrawiam.

ZJEBANE ADMINKI

JAK TO JEST SPAM/OFFTOPIC

TO JA POLECAM WZIĄĆ ROZPĘD TAKI ZE 100METRÓW I ZAJEBAĆ BARANKA W ŚCIANE ;]]]

Nie żebym hejtował server czy coś, bo sam czekam na start ale kto miał ddosować server skoro ten server to jest konkurencja w max 3 % bo tu było 20online ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Zagram na serwerze, dlaczego ?

Administracja tego serwera jest profesjonalna w tym co robi, szczególnie [GM] Poetka.

Kiedy miałem jakiś problem zawsze dostawałem odpowiedz, lub też pomoc z jej strony jak i całej Administracji.

Moim zdaniem Lazuria jest starannie zrobiona, ale jak wiadomo zawsze trafią się jakieś błędy które większość graczy zgłasza, i dzięki szybkiej interwencji i zaangażowania  Administracji serwer staje się lepszym miejscem na spędzanie wolnego czasu.

Może i Lazuria nie ma za wiele nowości, ale ma ten klimat który właśnie zachęcił mnie do gry.

Najważniejsze jest również to że Administracja nie toleruje Hackerów, i natychmiastowo ich banuje, dzięki czemu gra staje się jeszcze bardziej przyjemniejsza.

Myślę ze prawdziwi gracze Metina docenią ten serwer, ponieważ Lazuria została stworzona dla graczy kreatywnych i mających pojęcie właśnie o grze Metin2.

Moim zdaniem napisałeś swój komentarz ponieważ Poetka to Twoja dziewczyna więc taki trochę fejkowy.

Osobiście mnie serwer niczym nie przyciągnął i pewnie długo żaden serwer mnie nie przyciągnie bo standardy spadają na łeb w dzisiejszych czasach.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...