Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tribal Wars 2

hagger2710

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Niby tak, ale widać duże unowocześnienie gry. Gorzej jak ktoś jest bardzo przyzwyczajony do zwykłych plemion.

Opublikowano

Spory skok graficzny, to widać gołym okiem. Poza tym dodano nowe budynki, jednostki, funkcje i questy. Jak na razie mi się podoba, zobaczymy jak to będzie później. + miła muzyka klimatyczna, choć monotonna.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam drugi świat Basttile jeżeli ktoś jeszcze nie zaczął. Jest jeszcze pare niedociągnięć, ale raczej da się to znieść. Tutaj podrzucę mały screen:

yal7qn.jpg

Dodam iż to wojska się rekrutują z 2 dniowym wyprzedzeniem + ciągły nadmiar surowców ( brak miejsca w magazynie oraz farmie). 

Opublikowano

Uwierz mi, że jest to na każdą kieszeń, lecz nie każdy chce wydać złotówke na gre. Dla mnie koszt kupna 350 koron wynosi 16zł (taniej niż przelewem na konto InnoGames).

Opublikowano

Gdybym chciał kupił bym co miesiąc pakiet 9000 koron tylko nie wiem gdzie jest sens używać premium i pracować tylko na to praktycznie.

Poza tym w jednym budynku rekrutacja , wiec ci co nie maja czasu odpadną prędko z gry , bo po atakach się nie pozbierają.

Opublikowano

Do rekrutacji wlicza się jeszcze komturia (w troszkę późniejszym etapie gry). Aktualnie znajduje się w Top 20 graczy i w najbliższych 2 dniach znajdę się w Top 1. Zachęcam jak najbardziej do gry a mój nick to: RoyalArt - zachęcam także do wstąpienia do Polish Hussars Colony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...