Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Posiadam serwer Minecraft na 70 slotow (Wersja 1.5.2). Gra na nim srednio 45/70 graczy wieczorem 55/70. Chce wykupic miejsce na baner na stronie: minecraft-list.pl. Miejsce to kosztuje 150zl/przelew na 30dni.
1. Czy warto?

2. Mieliscie kiedykolwiek tam baner? 
3. Czy mi sie opłaca?
4. Ile graczy zyskam?

Opublikowano

1. Nie warto, ponieważ masz już dużo graczy.

2. Nie.

3. Nie opłaca Ci się.

4. max 10

Opublikowano

1.Nie

2.Chciałem ale nie kupiłem

3.Nie

4.Jeżeli gracze zobaczą że jest około 50 osob na servie to możliwe że wbiją i jaki typ servera

67pojo.png

Opublikowano

1. Tak średnio

2. Nie

3. 150zł to przesada

4. Może ci trochę przybędzie , nawet do full serwera ;0

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

1. Moim zdaniem tak, doszły mnie słuchy że wiele osób chwali tam reklamę.

2. Osobiście mi się nie udało (dużo osób chętnych na baner, trudno się dopchać).

3. To zależy głównie czy Twój serwer trafi w gusta graczy.

4. Jak punkt wyżej + jeśli graczom się spodoba to obawiam się że te 70 slotów może nie wystarczyć, stronę odwiedza codziennie masa graczy, którzy jak wiadomo wchodząc na tą stronę szukają serwera dla siebie do gry + jest to pierwsza i największa w Polsce lista serwerów Minecraft więc i najbardziej znana.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...