Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powstała pierwsza na świecie szkoła LoL!

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jednej strony fajnie tylko jak by było coś w stylu zawodów szkolnych i miedzyszkolnych :) ale nie taka szkoła co tylko LoL jest bo to by mózg zlamusowało ;)

Opublikowano

Szkoła LoLa? Hmm ciekawe. Na pewno po jakimś czasie by się przejadło bo ile to można grać w jedną gre.

PS: Pomyślcie co z takiej szkoły wyjdzie jak już teraz chinole rządzą na świecie w tej grze. :D

jp8p35.png
Opublikowano

No cóż, ja myślałem że w Chinach i Korei każdy umie grać w lola. Ciekawe....

Jak dla mnie pomysl popierdolony mocno, zupełnie jak te obóz z lolem odpierdala ludziom już. Jak dla mnie zdrowa przesada, kto będzie na to dawał kasę jak można wszystkiego samemu się wyuczyć. A żeby coś z tego zarabiać trzeb być w TOP 50 ludzi na świecie w tą grę. Więc inwestycja bez sensu. Zastanawia mnie czemu nie ma szkół cs'a albo Doty

Opublikowano

No cóż, ja myślałem że w Chinach i Korei każdy umie grać w lola. Ciekawe....

Jak dla mnie pomysl popierdolony mocno, zupełnie jak te obóz z lolem odpierdala ludziom już. Jak dla mnie zdrowa przesada, kto będzie na to dawał kasę jak można wszystkiego samemu się wyuczyć. A żeby coś z tego zarabiać trzeb być w TOP 50 ludzi na świecie w tą grę. Więc inwestycja bez sensu. Zastanawia mnie czemu nie ma szkół cs'a albo Doty

Z cs'a coś mi się obiło o uszy, że jakieś tam szkółki funkcjonują, ale to raczej nie na zasadzie pełnoprawnej szkoły czy też uniwersytetu. Generalnie myślę, że na lola jest zdecydowanie, więcej ludzi chętnych, dlatego taka szkołą funkcjonuje. Co do pomysłu to też mam trochę mieszane uczucia. Rozumiem, że tam gry traktuje się jako pełnoprawną prace, ale to wszystko może zajść za daleko. Mimo wszystko inicjatywa fajna. :)

Opublikowano

Troche im sie za przeproszeniem popindolilo w glowie. Szkola lol? Te osoby by sie tam nauczyly tyle co normalnie... no dobra troche wiecej ale duzej roznicy to nie robo

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...