Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powstała pierwsza na świecie szkoła LoL!

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah, kolejny powód by wyjechać z tej niedopierdolonej Polski xD.

Moim zdaniem taka szkoła to fajne doświadczenie, miło by pobyć tam nawet tydzień.

Lecz bariera językowa za duża.

Opublikowano

Ciekawe ile będzie na to chętnych, jak sie chińczyki zlecą to będzie trzeba więcej budować :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

"Chuj*we", powiedz tylko czemu? E-sportowiec zarabia więcej niż wasi starzy razem wzięci, więc prawda jest taka że to nie jest jakiś głupi pomysł, tyle że powinni to podzielić na jakieś sekcje, typu LoL / DOTA / Call Of Duty / WoW itd.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Moim zdaniem dobry pomysł, powinni to w Polsce zrobić i dać miano 'obóz dla niedorozwiniętych polaczków grających w lola' i tam umieszczać tych niedojebanych inteligentów, którzy w to grają.

Btw. pomysł w sumie fajnie, ale co po tej szkole? ;p

Opublikowano

E-sport w ameryce zostal juz uznany jako sport wiec czemu nie mieliby np. stworzyc cos w rodzaju szkółki zwiazanej z lolem? Pilka nozna jest sportem i takze ma swoja szkolke

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Moim zdaniem dobry pomysł, powinni to w Polsce zrobić i dać miano 'obóz dla niedorozwiniętych polaczków grających w lola' i tam umieszczać tych niedojebanych inteligentów, którzy w to grają.

Btw. pomysł w sumie fajnie, ale co po tej szkole? ;p

Zależy czy jest to szkoła wyższa czy średnia. E-sport cały czas pnie się w górę i nie sądzę żeby w dzisiejszych czasach takie "wykształcenie" nie było przydatne. Magister Esportowiec Inżynier... :D

Opublikowano

No ale pamiętajmy, dajmy przykład takich LCS EUW, no to gra tam zaledwie kilka drużyn, nie jest to liczba 30 - 50, więc po takiej szkole nie wiem co by mogło być.

Chyba, że po tej szkole byłbyś już o krok bliżej niż zwykły gracz do esportowej sceny.

@sniki

szkoda im pieniędzy ładować w gry, choć jest to sam zysk i czysta reklama.

Opublikowano

Heh. po co taka szkoła, szkoła ma uczyć nas histori,matematyki itd. żebyśmy sobie poradzili w dorosłym życiu, a nie jakieś g... które przyda się do marnej gry z której oprócz dobrej zabawy raczej kożyści nie mamy, nawet jak by sprzedać konto to i tak nie zwróci nam się kasa za skiny.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Hah, kolejny powód by wyjechać z tej niedopierdolonej Polski xD.

Moim zdaniem taka szkoła to fajne doświadczenie, miło by pobyć tam nawet tydzień.

Lecz bariera językowa za duża.

Niedopierdolonej bo się na historii nie uczysz historii powstania jakiejś postaci xD?

Już to widzę uwaga za "KS"

Poprawka z lasthitowania xD

"Chuj*we", powiedz tylko czemu? E-sportowiec zarabia więcej niż wasi starzy razem wzięci, więc prawda jest taka że to nie jest jakiś głupi pomysł, tyle że powinni to podzielić na jakieś sekcje, typu LoL / DOTA / Call Of Duty / WoW itd.

Tłumacz se tak dalej, zarabiać może zarabia, ale chj mu po tym jak se nie porucha bo ciągle przed kompem siedzi.

Opublikowano

Tłumacz se tak dalej, zarabiać może zarabia, ale chj mu po tym jak se nie porucha bo ciągle przed kompem siedzi.

To że se nie porucha albo że siedzi ciągle przed kompem zależy już od osoby, Jeżeli jesteś 200 kilowym chińczykiem który nie widzi życia poza lolem no to się z tobą zgodzę ale to że jesteś esportowcem który zarabia w chuj hajsu nie musi znaczyć że jesteś od razu prawiczkiem i nerdem...

Opublikowano

Dokładnie, czy jak ktos jest piłkarzem to ciagle gra? Nie, tak samo jest z e-sportem, to jest praca ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up. Dokładnie...sport jak sport, jedni grają w szachy inni w LoLa 

Opublikowano

Heh. po co taka szkoła, szkoła ma uczyć nas histori,matematyki itd. żebyśmy sobie poradzili w dorosłym życiu, a nie jakieś g... które przyda się do marnej gry z której oprócz dobrej zabawy raczej kożyści nie mamy, nawet jak by sprzedać konto to i tak nie zwróci nam się kasa za skiny.

w taki razie powiec mi do czego przyda ci się historia i matematyka taka jaką podaje się w szkole ? po co na historii uczymy się o stanach ? po co musimy pamiętać daty które nigdy się nie powtórzą  ? Szkoła lol'a  będzie taka jak inne tylko będzie opierała się na czym innym a podchodzenie do tego w ten sposób jest trochę zacofane. również zauważyłem że nie dużo wiesz o E-sporcie i o tym jak zarabiać na nim . jak pisała jedna osoba wyżej "taki e-sportowiec zarabia więcej niż twoi rodzice" i jest w tym troche prawdy . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...