Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Tak trochę odbiegając od forum...

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taką propozycję, no bo.. gdyby na forum powstał sklep z koszulkami itd. mpcforum.pl? Chętnie bym ja i wielu użytkowników zakupiło takie koszulki.

Ew. np na cupsellu, fajny patent dosyć ;)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Temat powstawał kilka razy, nie przeszedł. Wątpię, aby tym razem się udało. Pomysł fajny, ale na pewno (jak każdy) ma swoje minusy.

Nie.

Opublikowano

Forum przechodzi teraz wiele zmian, więc dlaczego nie spróbować by, jeżeli administracja się zgodzi? Moim zdaniem pomysł jest dobry, zatem tak.

Opublikowano

Forum przechodzi teraz wiele zmian, więc dlaczego nie spróbować by, jeżeli administracja się zgodzi? Moim zdaniem pomysł jest dobry, zatem tak.

Tego samego zdania. Tak.

Opublikowano

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie, potem użytkownicy będą płakać, że forumek się sprzedał :P

Przecież się sprzedał. :D

Ogólnie według mnie wprowadzenie takiej oferty uczyni forum bardziej rozpoznawalnym.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Świetny pomysł, nie rozumiem dlaczego niektórzy są na nie. Kto będzie chciał ten kupi. Myślę że byłaby to dobra reklama dla forum i jakby pewien krok w przód. Jestem na tak.

Opublikowano

A tak dobiegając do forum to jakie koszulki ogólnie masz/macie na myśli? Loga mpc różnego typu czy np rysunki karykatur od @Atacama ? Bo jak to drugie to trudne wykonanie ale byłoby spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...