Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać ?

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale czy wiadomo kiedy będzie data premiery? bo gra przypadła mi do gustu, jak wyjdzie ćwiczymy skillw  tej grze i lol pójdzie na bok ;#

Opublikowano

@Astern Jeszcze nic nie wiadomo battle nie ujawniło jeszcze daty premiery.

Ja, się zapisałem do niby tej Bety już dawno temu na pewno z parę miesięcy temu, wciąż kluczy nie dostałem, no chyba że jest alpha i coś słyszałem że podobniesz tylko pracownicy blizarda mają dostęp do tej gry, to jak to w końcu jest?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tzn klucze są losowane wśród tych, którzy się na tę alfe zapisali. Np. Ostatnio mieli do rozlosowania 2k kluczy.
Na maila dostajesz powiadomienie ale szybciej się dowiesz z klienta battle.net gdyż będzie tam ikonka HotS.
Ja osobiście zapisałem się na alfę wtedy kiedy pojawiła się taka możliwość i klucza nadal nie otrzymałem ale czekam cierpliwie.
I uwaga: Nie łudźcie się że dostaniecie klucz bo macie konto x lat i macie do niego przypisane wszystkie gry Blizzarda.

Opublikowano

Klucze są przydzielane losowo, sam mam konto od max roku i nie mam na nim wykupionej ani jednej gry blizzarda w kilka dni temu dostałem się na zamkniętą alfę. Z tego co się orientuję: dla graczy zamkniętej alfy którzy do któregoś tam listopada wbiją 20 lvl będzie rozlosowana możliwość zapraszania znajomych do gry bez limitu. Skończy się prawdopodobnie tak jak z DotA2 ;3 zaproszenia sprzedawane na allegro.

Dodam od siebie taki smaczek - konta od teraz nie będą już resetowane, także jeśli uda Wam się dostać na alfę to wszystko zostanie Wam na oficjalną wersję.

Opublikowano

nie skończy się jak z Dotą ponieważ znajomi których możesz zaprosić musisz mieć dodanych przed 16 pażdziernika więc zaprosić możesz tylko znajomych których masz od minimum 15 pażdziernika .

Opublikowano

Uhh, dupka troche :p już miałem obmyślony biznes plan.

Wychodzi na to że skoro ani ja ani moi koledzy wcześniej nie korzystali z battleneta nie będę mógł ich zaprosić do gry.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gra jest fajna lepsza od lola i doty 2. Klucza sie nie dostaje tylko jezeli sie dostałes do alphy to gre przypisuja Ci do konta.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Niestety dalej są problemy z dostępem :(

Staram się klucz od kawału czasu, jestem zapisany do BETA, startuję w konkursach od Blizzarda itp., ale niestety bez skutku :( Szczęśliwi Ci, co grę już mają :(

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Konta z bety będą przechodzić do pełnej wersji.

Póki co jest to beta, więc problemy z optymalizacją są naturalne niestety.

I6uiDut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...