Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Polski Autorski MOD "WhiteAdventure"

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pluginu oczekuje jeszcze jednej rudy, która będzie miała bardzo rzadki resp tylko na jakims biomie, nie wiem, wybór zależy od cb.

Kiedy wstawisz config itd, mozesz zglaszac plugin na minecraftforum, gdzie powinien zostac wybity.

Grafike zoltego bym troche przyciemnil, minimalnie, choć się na tym nie znam.

Mod będzie aktualizowany pod nowe wersje?

Pod jaką wersje będzie najnowsza wersja tego moda ? (Mieszanina)

Może dodasz nową motykę, która będzie zasiewac 9 pól na raz? Nie wiem, taki mały pomysł

1385975953-U914647.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od pluginu oczekuje jeszcze jednej rudy, która będzie miała bardzo rzadki resp tylko na jakims biomie, nie wiem, wybór zależy od cb.

Kiedy wstawisz config itd, mozesz zglaszac plugin na minecraftforum, gdzie powinien zostac wybity.

Grafike zoltego bym troche przyciemnil, minimalnie, choć się na tym nie znam.

Mod będzie aktualizowany pod nowe wersje?

Pod jaką wersje będzie najnowsza wersja tego moda ? (Mieszanina)

Może dodasz nową motykę, która będzie zasiewac 9 pól na raz? Nie wiem, taki mały pomysł

Widze że dajesz bardzo ciekawe pomysly! :D

Nastempna wersje planuje na 1.7* ale jeszcze chwilke poczekam bo forge wydaje nowa wersje pod developerow!

Opublikowano

Niby fajnie ale to max 15 min pisania kodu + robienie grafik ;( Może by tak dodać jakieś multi struktury ?

Własnie siedze nad nowymi stukturami :D które wyjda w  wersji 1.0.1

Opublikowano

Cos ci dlugo to idzie ^^ nie żeby coś ale dodanie zbrojek, czy jedzenie to po 10 min kodu na każdy itemek (klata, buty itd) + te nieszczęsne grafiki których nigdy nie lubiałem ^^ Nwm jak to jest ze strukturami bo ich nigdy nie robiłem to się nie wypowiem

Opublikowano

Bardzo fajny mod,oby tak dalej.

Ps: Mam dwa fajne pomysły:

Dodaj Ultimate Sword który craftuje się z jednego patyka i dwóch bloków diamentów i zabiera 20 obrażeń.

Dodaj takie coś że enderdragon będzie ział ogniem i można go oswoić.

76561198151853599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...