Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2Mod PL

RahhimPOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z owym modem. Otóż nie jestem pewny czy to wina moda czy może metina ,ale po pewnym czasie gry ,komputer się zacina i restartuje. Czasem po prostu restartuje ,a czasem bluescreen. Przeinstalowałem metina ,przeskanowałem komputer malwarebytes i poczyściłem ,ale dalej nic. Później spróbuje przeskanować avastem ,ale znajomym wszystko gra a tylko ja mam z tym problem. Jak można to naprawić ,ew. czy ktoś miał podobny problem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dodam ,że dzieje się to tylko w przypadku gry w metina. Przy innych grach komputer może chodzić cała noc i nic ,a przy metinie max godzina i się restartuje/wyłącza. Jest to dość uciążliwe ,gdy bijąc metina wielkanocnego lub ogólnie ustawiając sobie expbota wyłącza się po paru minutach.

@Przeczyściłem teraz komputer z kurzu ,oraz nałożyłem nową pastę na procesor ,bo starej już prawie nie było i myślałem ,że duża temp. była przyczyną ,lecz ponownie się restartuje.

Opublikowano

Zrobiłem formata ,komputer no po prostu swieży ,przeczyszczony z kurzuc nawet nowa paste nalozylem na procesor i znowu to samo. Już nie mam pomysłow.

Opublikowano

Czasem się po prostu restartuje ,a czasem wyskakuje bluescreen z takim o to komunikatem "A clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time interval"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...