Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o LG Optimus L7 II? Podobno dobry. I to bardzo. 

Edit

Podobno Lenovo A760 też bardzo dobry. 

Edit

Założę się że jakieś niekonieczne markowe smartfony będą nawet tańsze a lepsze. No bo jednak płacimy za markę. A to czy pisze na obudowie LG czy np Huawei to mi już nie przeszkadza. Więc jak ktoś coś zna to nie pogardzę nazwą. 

Edit

Jak tak patrzę to Motorola Defy Mini ma spoko parametry i jest naprawdę tani. Chociaż pewnie jest jakiś haczyk. Pewnie tym haczykiem jest to że Motorola Droid Mini to nie Defy Mini. 

Edit

Zdaje mi się że kupię to 

http://allegro.pl/nowy-lg-optimus-l7-ii-czarny-gw24m-polski-i4163375787.html

. Telefon to telefon a nie komputer, 90% gier ze sklepu play raczej odpali, więc zdaje mi się że powinien być spoko. Kupi się etui i będzie git. 

Opublikowano

Za 600 da się całkiem dobrą Motorolę Moto G ;) Ale cena za wysoka, co nie?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

No i właśnie PODOBNO on nie jest nowy. I jeszcze płatność z góry. Jak przyślą uszkodzony to będą problemy. 

Ma prawie 7500 sprzedaży... I 97 procent zadowolonych, więc musi być nówka. Poza tym, allegro ubezpiecza zakupy do chyba 10k PLN.

Opublikowano

Ma prawie 7500 sprzedaży... I 97 procent zadowolonych, więc musi być nówka. Poza tym, allegro ubezpiecza zakupy do chyba 10k PLN.

Mimo to mam złe przeczucia. A mój ojciec zdecydowanie nie zezwoli mi na taki ryzykowny zakup.

Edit

Tak mi się zdaje że LG Swift L7 II to nie jest zły telefon, więc zdaje mi się że jednak go wezmę. 

Opublikowano

Mimo to mam złe przeczucia. A mój ojciec zdecydowanie nie zezwoli mi na taki ryzykowny zakup.

Edit

Tak mi się zdaje że LG Swift L7 II to nie jest zły telefon, więc zdaje mi się że jednak go wezmę. 

W tej cenie masz znacznie lepszą NOWĄ Xperię M.

Opublikowano

W tej cenie masz znacznie lepszą NOWĄ Xperię M.

Nie można zgrywać aplikacji na kartę sd. Niby nie planuję pobierać 10 gb gier ale jednak jest to pewien problem. 

Edit

Niby tanio ale same podejrzane aukcje. 

Edit

Zostały 3 egzemplarze tego lg, jak zostaną 2 to kupuję bo takiej okazji nigdzie nie znajdę. 

Opublikowano

Nie można zgrywać aplikacji na kartę sd. Niby nie planuję pobierać 10 gb gier ale jednak jest to pewien problem. 

Edit

Niby tanio ale same podejrzane aukcje. 

Edit

Zostały 3 egzemplarze tego lg, jak zostaną 2 to kupuję bo takiej okazji nigdzie nie znajdę. 

Wystarczy jedna modyfikacja aby podmienić pamięć wewnętrzną na tę zewnętrzną, także z tym problemu nie ma.

Opublikowano

Wystarczy jedna modyfikacja aby podmienić pamięć wewnętrzną na tę zewnętrzną, także z tym problemu nie ma.

Jakbyś znalazł nie podejrzaną aukcję (czarną obudowę) to może kupię. Aktualnie moim faworytem jest LG Swift L7 II więc jak nic się nie wyjaśni to go dzisiaj zamawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...