Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzyby za Darmo [Shakes&Fidget][WIDEO]

pompa0p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chciałeś żeby gracze mieli równe szanse tylko chciałeś wyświetlenia i subskrypcje. :)

Człowieku zastanów sie co piszesz... powiedz co mi  z wyswietleń?? filmiki które mam na kanale nagrywałem dawno dawno(lochy gildyjne na s25) nie chodzi mi o wyswietlenia,subskrybcje itp. jesli wam to nie pasuje skasuję filmik i po sprawie :) ale takich filkimów bedzie jeszcze wiecej na YT :) 

Opublikowano

Jest sposób to nie ma co spinać... Każdy chce coś zyskać, ale zaraz leci flame i "ja już zgłosiłem ten bug". Żałosne...

Opublikowano

Jest sposób to nie ma co spinać... Każdy chce coś zyskać, ale zaraz leci flame i "ja już zgłosiłem ten bug". Żałosne...

Dlatego udostępniłem ten film żeby inni gracze sfg mogli sb nałapać grzybków za free póki tego tzw."BUGA' nie naprawią :) 

Opublikowano

Macie spinę nie wiadomo o co. Gdyby ludzie, którzy już dawno tak nabijali grzyby nie umieścili tego sposobu na forach to większość tych spinaczy nie wiedziałaby o tym sposobie. A dla niekumatych TO JEST FORUM O BUGACH, na którym się je publikuje dla ogółu graczy, coś nie pasuje to fora ze dwora.

BTW ja w ciągu 3 dni nabiłem ponad 50 grzybków więc sposób nadal działa i opłaca się nabijać.

Opublikowano

Macie spinę nie wiadomo o co. Gdyby ludzie, którzy już dawno tak nabijali grzyby nie umieścili tego sposobu na forach to większość tych spinaczy nie wiedziałaby o tym sposobie. A dla niekumatych TO JEST FORUM O BUGACH, na którym się je publikuje dla ogółu graczy, coś nie pasuje to fora ze dwora.

BTW ja w ciągu 3 dni nabiłem ponad 50 grzybków więc sposób nadal działa i opłaca się nabijać.

Dokładnei tak jak napisał konrad :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...