Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzyby za Darmo [Shakes&Fidget][WIDEO]

pompa0p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś idiota, jest sposób na forum to jeszcze filmik zrobił jak by to było skomplikowane. Usuń to i tyle. BTW fajny filmik jak 50lv rozwalasz 1 lochy omg, zastanawiam się dlaczego tyle wyświetleń? ...

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Ludzie...

Dodałem ten filmik zeby gracze mieli równe szanse... na necie jest kilka tych filmików... a wy odrazu hejtujecie... sami szukaliscie takiego sposobu... wiec kurcze nie miauczcie... 

Opublikowano

Więcej wielokropków to się napisać nie dało? 

http://www.mpcforum.pl/topic/1187542-sposob-na-darmowe-grzyby-ogladanie-reklam/

Nie czytałeś komentarzy? 

"Dodałem ten filmik zeby gracze mieli równe szanse" xD

No to będzie bardzo WORTH jak 50 osób będzie korzystało z tych samych IP'ków i może 10 osób będzie miało grzybki.

Ludzie to sępy i jeżeli masz na czymś zysk to lepiej zostawić do dla siebie/znajomych :) 

1994993994.png
Opublikowano

Co ty gadasz, od kiedy ludzie w grach z mikropłatnościami mają równe szanse? A po drugie to co? Są równi co sposobami zbierają grzybki i równiejsi, co grzyby kupują? Zapewniam, nie zdobędziesz na tym nic, a tylko stracisz bo jeżeli chodzi Ci o wyświetlenia to możesz je liczyć, ale w sztukach.

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Dobrze ludzie mówicie .Polać wam.

Gdy są takie sposoby lepiej je zostawić dla siebie. Dokładnie Ludzie to sępy , jeśli jest coś za darmo to wyduszą to do ostatniej kropli. Jest to gra ,gdzie trzeba wydawać pieniądze , więc nikt w niej nie jest równy. Lepiej usuń ten poradnik i będzie dobrze. Dla osób które będą chcieli zrobic coś podobnego ,to pomyślcie czy warto ?

Jeszcze jeden podobny film i po prostu zgłoszę błąd do supportu, bo takie coś już mnie denerwuje.

Opublikowano

W 2 dni 15 grzybów a kiedyś po 150 troche słaby wynik
Podeśle ktoś inne ip niż w opisie tego filmu na tfree proxy list nie ma żadnych dobrych :(

90858227232114326580.png

Opublikowano

Jeszcze jeden podobny film i po prostu zgłoszę błąd do supportu, bo takie coś już mnie denerwuje.

Okey, zgłoszone. 

Cieszcie się póki możecie.

Opublikowano

Okey, zgłoszone. 

Cieszcie się póki możecie.

Serio?... I tak długo potrfa usuwanie tego bugu, bo muszą się skontaktować z niemieckim community :)

Opublikowano

To jest głupota zgłaszać takie bugi...(jak to wgl bug) macie grzyby podane na tacy i wam to nie pasuje... 

A tego udogodnienia i tak nie usuną tylko najwyżej dadzą ze można oglądać max 1 video dziennie 

Opublikowano

gdy na to patrze to aż sie krew wylewa, usuń ten filmik bo jezeli dalej tak bedzie i wszyscy beda o tym wiedziec no to skoncza sie reklamy. 

Uczeń
Opublikowano

HyHy, ja tu się tylko pojawilem w 1 sprawie, natomiast  od wiekszego tygodnia jade na video i mam problem , jezeli wlaczy sie video i jest tam filmik z youtube, to on sie zacina i potem problem wyskakuje, a na chrome moge normalnie ogladac, poradzi ktos cos ? 

Opublikowano

Ludzie poco się spinacie? myślicie że tylko ludzie na polskim S&F to wiedzą radze zajrzeć na yt lub fora i popatrzeć że każdy to wie z każdych krajów a to jest poprostu zwykłe zmienianie IP każdy to robi od kąd został wprowadzany Sponsorpay to sobie każdy zmnienia tego nawet bugiem niemożna nazwać pozatym gościu pokazał wam jak dostać grzyby zupełnie za fraje a wy jeszcze na niego plujecie i piszecie że zgłaszacie to do supportu (nawet nie czytają waszych wiadomości z wiadomych powodów) także to że zgłaszacie możecie zatrzymać dla siebie a nie publikować na forum za takie coś następnym razem jak on będzie znał jakiś sposób na grzybki to sobie przypomni tą sytuacje jaka ma miejsce w tym temacie i z wami się nią nie podzieli wtedy dopiero będziecie mieli  powód do spiny.

Pozatym ta gra nie jest dla ludzi którzy nie chcą wydawać na nią realnej kasy na każdym etapie gry, gra przypomina nam że musimy na nią wydać kase niema nic za darmo czym prędzej sobie to uświadomicie tym lepiej dla was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...