Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] FireHosting.pl Więcej niż tylko hosting.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mati565606 chciałem się zapytać, czy Ty jesteś jakimś właścicielem? Bo tak się udzielasz :)

Pozdrawiam!

Właścicielem jest Dawid. Kaptur robi nam grafikę.

@Offtopic

Proszę bez zbędnego spamu.

Opublikowano

Pod jakim względem ?jak można widzieć :]

99.99% hostingów jest lepszych od was bo chociaż mają firmę a nie jakieś aip. 

Opublikowano

Wiesz wgl o czym piszesz tutaj ??

Poczytaj o AIP i wtedy zacznij się udzielać. Najlepiej zobacz co oznacza "Jesteśmy beneficjentem" i wtedy zacznij się udzielać w tym.

Lubię takie osoby które piszą o czymś o czym wgl nie wiedzą i się nie znają.

Opublikowano

Jak dodacie paysafecard, i wszystko ładnie ulepszycie to biorę serwa od razu :)

Nie lubię robić przelewów ani żadnych innych tego typu rzeczy a wole psc, jeśli da radę to dodajcie tą formę płatności, myślę że wtedy przyjdzie dużo osób chętnych

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam hosting, mam już tutaj długo serwer i ani razu nie było problemów. Jak zawsze miałem pytania to w przeciągu kilku minut dostawałem odpowiedź. dsad

Opublikowano

FireHosting.PL, jest naszą firmą. Tylko na fakturach i innych formalnościach wypisuje się dane AIP. Jeżeli widzisz problem w tym, to wytłumacz.

Opublikowano

Jesteście krzakiem, w każdej chwili możecie się zwinąć z rynku bez konsekwencji ;]

Nie stać was na założenie własnej firmy tylko się podpinacie pod jakieś AIP, to oznacza, że nie jesteście godni zaufania.

Opublikowano

Serdecznie polecam, niedługo swój projekt na ten hosting przenoszę.

Opublikowano

Jesteście krzakiem, w każdej chwili możecie się zwinąć z rynku bez konsekwencji ;]

Nie stać was na założenie własnej firmy tylko się podpinacie pod jakieś AIP, to oznacza, że nie jesteście godni zaufania.

Puste fakty proszę pana, uzasadnij proszę swoją wypowiedź.

Opublikowano

Witam. Mam jeszcze ostatnie pytanie . Czy będzie można lub juz można robić ręczne backupy lub automatyczne ??

Opublikowano

Witam. Mam jeszcze ostatnie pytanie . Czy będzie można lub juz można robić ręczne backupy lub automatyczne ??

Ręczny backup ma Pan w panelu. Automatyczne są dzięki pluginom.
Opublikowano

Witam

pukawka ma  4 oferty i każda ma coś innego a serwery z firehosting mają to samo wiec nie wiem o co sie spierać pukawka ma po prostu drogie oferty i tyle

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, pisałem do Was na BOK, i dostałem odpowiedź aby zgłosić się, po przez napisanie na GG. Napisałem wiadomość na tym GG, ale do tej pory nie ma żadnej odpowiedzi. 

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...