Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting opłaca się lepiej wybrać - lvlup czy Pukawka?

Hosting  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki hosting jest lepszy?

• lvlup.pro
    • pukawka.pl
    • inny (napisze w komentarzu)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myszek  napisałeś, że mają dodać. Wiesz kiedy mi mówiłeś, że mają dodać?  W styczniu, a jest kwiecień, i nie dodali ;x

~EmsonGames

WugWyoh.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz że to wymaga czasu :c?  A ty idź rób te srejkery mejkery <3.

Opublikowano

Tylko pukawka! Miałem tam 3 serwery, 2 do minecrafta 1 do cs 1.6. Wszystkie chodziły idealnie. 0 lagów, BARDZO NISKIE PINGI.

;-) ;-)

Opublikowano

z tym nielimitowanym  ramem to podobno ściema, bo to niby działać może zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. Miałem na pukawce serwer 20 slotowy i niestety muszę stwierdzć że czasami się serwer wyłączał bo używał 260% procesora o.O pytanie do was- poprawili już to?

Nielimitowany ram to nie nielimitowany procesor, 260% to bardzo dużo.

Opublikowano

@SmilieS: Wbiłem i po 5 minutach padł na chwilke. Przypadek? Chyba tak :D

@Bartix332: i co z tego że mają domenę .pro? Ja też moge sobie taką załatwić. I co? będę potrafił pisać pluginy mody i wg.?

Opublikowano

Mamy serwer w lvlup.pro i powiem że jest lepszy od pukawki. Na pukawce mogą występować lagi i nie masz możliwości zmiany slotów. Serwer ma wgrane mody i pluginy i powiem tak: 0 LAGÓW.

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Jak mowilem lvlup.pro !!! Maja koncowke .pro oznaczajaca ze sa specjalistami :)

Jak czytam czasami posty takich debili jak ty to mi się w głowie przewraca, ".pro" to tylko domena. -,-..

;-) ;-)

Opublikowano

@Up

Jak sie nie znasz to nic nie mow -.-

Domene ta nie kupisz od tak. I nie nazywaj mnie debilem.

Domena jest możliwa do rejestracji "od tak" np. na ovh.pl...

Opublikowano
lvlup.pro

Support szybko odpowiada drogą mailową, nie tak duże lagi, wadą jest to, że aby założyć serwer 10 slotów SMSem trzeba zapłacić ponad 20 zł :?:

Opublikowano

Wszedzie SMSami wychodzi 20-40zl /10slotow..

osobiscie polecam fiberhost:

-swietna obsluga, szybko odpisuja i pomagaja, dobre rekompensaty daja

-rzadkie ataki, jesli sa to nie czuc nawet

-niskie pingi

-bardzo niska cena

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

@up fibersrost to najgorsze g*wno na swiecie. Miałem tam serwer obsidian i były lagi przy 10 osobach i 20 pluginach. Po napisaniu do BOK'u powiedzieli mi że się nie znam. Nie wspominając już o tym że nad tą odpowiedzią myśleli chyba 20 godzin, bo tyle mi odpisywali.

Opublikowano

LVL UP !!!!!

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Widze ze rozmowa leb w leb ale ja polece LvLup.pro 

Plusy
+Szybki kontakt

+Masz ItemShop po zakupie serwera
+Nie dlugo TS3 
+0 lagow

+Od 2-3 lat zdarzylo im sie tylko 1 raz jakis server im padl na niekorzysc graczy
+Skype admina
i wiele wiecej ;) sorki za bledy orto ale mam ang klawiature i nie chcialo mi sie po polska isc ;P

Opublikowano

@up

Ok, firma ma rok i miesiąc.. Więc jakim cudem 2-3 lata!?

------------------------------------------------------
Pozdrawiam!

Opublikowano

Poziom z tego co widzę to nie najwyższy polecających. 

Pierwszą rzeczą którą należy sprawdzić to ile dostaniemy w danej cenie. Właściwie jedyną rzeczą wartą uwagi przy zamawianiu serwera jest współczynnik ilości ramu do ceny. Reszta jak ilość dysku, sklep sms, mapa na stronie zazwyczaj jest standardem i nie co zbytnio na to zwracać uwagi.

Pukawka:                            Lvlup:

Cena:                  80zł                                     80zł

RAM:                  7285(47osób )                    6000(X) 

Sloty:                  5-200                                  0-120

RAM na 1 slot:   155 z opcją Bez limitu              (X)

Z mojego punktu widzenia wygrywa pukawka. Do tego dochodzi fakt długiej działalności na rynku tej firmy przez co klient może czuć się bezpieczniej, w porównaniu z nowym lvlup, który nie wypada lepiej. Należy jednak, także zainteresować się opinią realnych użytkowników obu firm i nabyć ich opinię o wydajności, przy informacjach nt. serwera który był obsługiwany przez maszynę. 

Opublikowano

LVL UP wygoda OBSLUGI dobry FAQ oraz ładna oprawa graficzna konsoli

Ja mam pakiet pig i nie mam lagów nawet jak gramy w 10 a i ważny ITEMSHOP który przy odpowiedniej reklamie i ofercie sam ci zarobi na utrzymanie serwera

Opublikowano

Lvlup.pro lepsze od pukawki,pukawka zawsze dla mnie będzie tylko dla cs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...