Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie wszystko laduje itp ale po aktualizacji wylacza sie okienko a minecraft sie nie wlacza

mam idealnie tak samo 

Opublikowano

Kiedy bedzie online serwer bo jest whitelista i nie mozna wbic ;/ nwm co sie dzieje moze Zalozyciel serwera odpisze?

Mi sie wszystko laduje itp ale po aktualizacji wylacza sie okienko a minecraft sie nie wlacza

Co do twojej wypowiedzi ja zrobilem tak : Wlazlem do opcji zmienilem mb z 1040 na 500 i mi wszystko dziala spróbuj tak jak ja :)

Mam nadzieje Ze pomoglem bo zalozyciel serwera chyba nie ma zamiaru pomagac ;/

elo here

Opublikowano

Przepraszamy za wszystkie problemy, jednak po pewnych problemach, serwer zcrashował i pozmieniał ID wszystkich przedmiotów z modów (i przy tym zmienił wszystkie przedmioty w EQ na losowe inne przedmioty)

Serwer będzie nie długo, staramy się go znacznie poprawić, ale wiedźcie, że się nie zawiedziecie!

Nie dośc że będzie dużo więcej questów, poprawiona fabuła + dużo więcej do zrobienia, to na zrobienie wszystkich questów i zdobycie najlepszego seta przewidujemy około 6 miesięcy!

A to wszystko dzięki AUTORSKIM przedmiotom! :D

@midfor

wbij na TS serwerowy, IP takie samo tylko bez portu, tam napisz do WhiteWidow na pewno ci pomoże

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Przepraszamy za wszystkie problemy, jednak po pewnych problemach, serwer zcrashował i pozmieniał ID wszystkich przedmiotów z modów (i przy tym zmienił wszystkie przedmioty w EQ na losowe inne przedmioty)

Serwer będzie nie długo, staramy się go znacznie poprawić, ale wiedźcie, że się nie zawiedziecie!

Nie dośc że będzie dużo więcej questów, poprawiona fabuła + dużo więcej do zrobienia, to na zrobienie wszystkich questów i zdobycie najlepszego seta przewidujemy około 6 miesięcy!

A to wszystko dzięki AUTORSKIM przedmiotom! :D

@midfor

wbij na TS serwerowy, IP takie samo tylko bez portu, tam napisz do WhiteWidow na pewno ci pomoże

A mozna podac dokladniej kiedy? Bo czekam juz okolo tygodnia i nie wiem czy przeniesc sie na inny czy czekac dalej,bo moja cierpliwosc sie konczy.

Opublikowano

@Diablo

Właśnie najwyżej miesiąc, więc najlepiej zająć się czymś innym, a potem wrócić na nanowars, które zostanie CAŁKIEM ODNOWIONE

@Multi

Czytaj posty

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ja zmieniam server,i wszystkim czekajacym radze to samo minely juz 2 tygodnie,a tu zadnych odpowiedzi ani nic.Server zapowiadal sie swietnie ale teraz to totalna porazka,a na opis Administracji szkoda marnowac klawiatury !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zmieniam server,i wszystkim czekajacym radze to samo minely juz 2 tygodnie,a tu zadnych odpowiedzi ani nic.Server zapowiadal sie swietnie ale teraz to totalna porazka,a na opis Administracji szkoda marnowac klawiatury !

Przeciez wlasciciel napisal Ze za miesiac bedzie czego ty tu chcesz czlowieku napisali dokladnie ze maja problemy..

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...