Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety wystapily male problemy z launcherem.

Od razu po naprawieniu launchera serwer etc. bedzie wszystko wlaczone/otwarte

1390144171-U592769.png

Opublikowano

16:42... launchera niema serwera niema .... 

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Ogarnijcie się ... Są problemy techniczne , doceńcie to , że chcą zrobić taki serwer, właściwie dla was ... Sami nie zrobilibyście takiego ( większość ) Jak zrobią to na pewno przeproszą i wynagrodzą nam to jakoś , ale to nie znaczy , że trzeba spamić i mieć pretensje ..

@2up

Jak się nie mylę to swój będą mieli :-)

//////////////////////////////////////////////

Nowe konto: iNcorSa

//////////////////////////////////////////////

11-AwardImgIcon-1361145417.png Masz sprawe? Pisz na PW!

Opublikowano

ile na serwerze jest itemów ? ogólnie  :D

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

@dlatychconiebyłoasą

Launcher jest xD

@topic

Serwer serio fajny, pomysł z "okrywaniem" nowych craftingów według mnie zajebisty ;_;

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Podoba mi się bardzo patent latania używając latających statków oraz to że trzeba szukać tak zwanych oaz z lasami oraz rzekami.

Serwer bardzo dobry, nic dodać nic ująć tylko osób mało :3

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Niedziała mi luncher włączam : włącz/Aktualizuj ... zaktualizowalo sie i sie wylaczylo wlączam 2 raz costam znowu sie laduje ten pasek krocej niz wtedy i sie wylacza .... co mam z tym zrobic ?

Opublikowano

Nie dziala serwer. Nie ma OptiFine i Jakis fajnych modow. Ale bez przesady do 50 modow moge grac a pozniej to laguje :). Ogolnie gralem na 1 edycji i serwer byl po prostu MEGAA.

Teraz cos padlo i jest off. Szkoda ze ludzie nie doceniaja wysilku i tylko spamuja i chejtuja gdzie jest launcher zamiast poczekac godzinke lub nawet dzien.

Opublikowano

@UP

To przed chwilą dosłownie wywaliło cały serwer i TS..

To nie ich wina. A tu masz zaledwie 25 modów (Wg. Forge [Czyli wlicza swoje 3 pliki] w Menu Gry)

Poczekamy chwile i będzie wszystko..

Opublikowano

@Topic

Male problemy z maszyna w ovh byly (Problem ze zmiana statusu maszyny na "zhackowany") ale juz to zostalo poprawione.

Serwer nie jest techniczny tak jak kiedys.

Wszystkie modyfikacje techniczne zostaly wycofane!

Serwer jest przede wszystkim zrobiony dla dobrej zabawy.

OptiFine zostanie dodane w najblizszym czasie, gdyz chwilowo jestem troszke zajety (problemy z samochodem:D).

Inne modyfikacje beda stopniowo dodawane na serwer. (Stopniowo) i wszystko bedzie robione tak aby ich ilosc nie byla zbyt wysoka.

Cd. ktorejs odpowiedzi, ze mu chodzi do 50 modyfikacji. Ilosc modyfikacji wyswietlanych po wlaczeniu MINECRAFTA czesto bardzo rozni sie od ilosci modyfikacji wrzuconych do mods. Gdyz jedna modyfikacja moze skladac sie z "paru mniejszych modyfikacji" przykladowo modyfikacja MineFactory Reloaded Niby taka nie pozorna a sklada sie ona z 30 mniejszych modyfikacji tzn. po dograniu do clienta ilosc modyfikacji wzrosnie o prawie 30.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie moge wejsc na serwer, a zapowiadalo sie ciekawie :(

Mam blad "Internal Exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException" troche poczytalem o tym i podobno pomaga zazwyczaj restart serwera.

Opublikowano

@3up, @up

Są problemy, bo coś się zepsuło z banlistą no i jakiś geniusz postawił crashujący blok :C

@2up

jest TS, IP takie samo jak serwera, tylko bez portu

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...