Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMt2 jak zrobić tam eq!?

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc posiadam szamana 75lvl na VirtualMt2 mam dzwonek 21um i wale dosyc duzo bony 6-7 mam perfect we wszystkim lecz 1-5 to masakra ustawilem zeby bylo minimum 10% absow podstawowych 3x15+hp bocik chodzil mi 3dni a eq nie zrobil oprocz 1 itema ktory sie nie nadawal ;/

czy tam wogole da sie zrobic eq!?

zmarnowalem tam tyle brylek ze na porzadna zbroje by bylo ;/ z kd +8

Pomocy xD

Mam pecha czy po prostu tam sie nie da eq zrobic? ;d

x

Opublikowano

Masz pecha, wszystko się da xD

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Idź do V2 pająków podrop trochę kaski, kup sobie petsa wbij level 100 i w atla v2 drop małże i broszki.

Początkowe EQ bardzo szybko się robi i ulepsza z tym na wyższy level jest problem :)

Opublikowano

Dokładnie :) podrop kaski w V2 pająków, ja tak zaczynałem (kupiłem start-stop exp i cisnołem kase na 64 LVL) :D ;P uczęszczaj w eventach OX itp ładne nagrody 

Opublikowano

Na virtual z tego co pamiętam w v2 się dobrze zarabiało.

Tylko potrzebne jest to coś co stopuje expa pamiętam że było bardzo drogie teraz nie wiem jak jest.

Opublikowano

Nie polecam ci gry na tym serwerze, za dużo stracisz czasu na pierdoły a i tak nie ma szans ze sie w top znajdziesz

Właśnie do tego służy to forum, tak że do wyboru do koloru znajdziesz sobie serwer pod swój poziom inteligencji. Od takich na których możesz grać do maksymalnie kilku dni, do takich nie wymagających od gracza używania własnego mózgu.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Osobiście odradzam Ci tam grać, jak Dla Mnie jest tam za dużo nowości, tylko exp i nudy;/ Zagraj Linares, lub pograj se w jakies metki hamachi ;d

Opublikowano

Osobiście odradzam Ci tam grać, jak Dla Mnie jest tam za dużo nowości, tylko exp i nudy;/ Zagraj Linares, lub pograj se w jakies metki hamachi ;d

Znajdz inne miejsce do reklamy tego gotowca.

Wyznacznikiem serwera na ktorym nie mozna sie nudzic jest wlasnie ilosc nowosci.Tak wiec sam sobie zaprzeczasz.To wlasnie na linaresie panuja nudy.Po zrobieniu eq nie pozostaje ci nic innego jak stanie w m1 i dolaczenie do wielkiego grona 10osob.

Autor tematu mial po prostu pecha

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...