Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSVMC

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy za dosyć dziwną, ale jednak dobrą opinie ;)

Do serwera dodaliśmy villagera w VIPRoomie, a villagery na spawnie zostają cały czas dodawane ;)

Opublikowano

Serwer faktycznie godny uwagi ale raczej dla starych wyjadaczy lubiacych nowosci ... Absolutnie nie rozumiem sklepu ktory zostal tam wprowadzony rozumiem ze to innowacja itp ale przeciez kazdy gracz nie wie jak sie tym poslugiwac... W dodatku kazdy wie ze na takich serwerach wiekszosc graczy to dzieciaki okolo 10 letnie takze jesli dziecko wbije na taki serwer to zaraz z niego wyjdzie bo nie zobaczy sklepu do ktorego jest przyzwyczajony... Ja osobiscie gram bardzo duzo w mc ale takiego czegos jeszcze nie widzialem i wlasciwie nie chce widziec wole to co sprawdzone i pewne czyli stary sklep

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Serwer faktycznie godny uwagi ale raczej dla starych wyjadaczy lubiacych nowosci ... Absolutnie nie rozumiem sklepu ktory zostal tam wprowadzony rozumiem ze to innowacja itp ale przeciez kazdy gracz nie wie jak sie tym poslugiwac... W dodatku kazdy wie ze na takich serwerach wiekszosc graczy to dzieciaki okolo 10 letnie takze jesli dziecko wbije na taki serwer to zaraz z niego wyjdzie bo nie zobaczy sklepu do ktorego jest przyzwyczajony... Ja osobiscie gram bardzo duzo w mc ale takiego czegos jeszcze nie widzialem i wlasciwie nie chce widziec wole to co sprawdzone i pewne czyli stary sklep

Wiesz, ten sklep to właściwie jakbyś grał na survivalu i spotkał wieśniaka.. Wymieniasz się z nim. Ale może i zrobimy sklep na tabliczkach, lecz wątpię.

Opublikowano

Serwer świetny miła atmosfera, dobry pomysł z tymi npc zamiast zwykłych tabliczkowych sklepów które są wszędzie...

Opublikowano

super serwer C:

Autorskie wyspy, wszystko dopracowane, villagery na spawnie, autorska waluta. CUD MIÓD MALINA!!!

POLECAM SERWER

ev439f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...