Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSVMC

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera.

Jak im utniesz palce, skręca lolka nogami,

jak utniesz tez nogi, to ci wyjebią z bani,

a jak utniesz banie, chociaz umrą z jajami !

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Jakbyś chociaż podał powód to by się zgadzało. Nie podałeś - zgłaszam.

Rozwaliło mnie "/wyjebane" xD

Masz wyjebane na wszystkich? xDD

Jak będę miał czas, zawitam.

Dziękujemy za opinie, ale ja nie mam wyjebane na wszystkich :D

Opublikowano

Kiedy włączacie? (Nie można wbić)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Zapowiada się dosyć ciekawie, boli mnie tylko jedno. VIP - płaci i portal od 16-24? A co jeśli grywam w godzinach 6-14 i wykupię VIP? Mimo wszystko z ciekawości wejdę. Mam nadzieję że będzie to jakiś porządny skyblock bo jak na razie trafiłem tylko na jeden serwer godny uwagi na którym gram, niestety wyspa zrobiła się już dosyć ciasna na rozbudowę i potrzebuję czegoś nowego. 

Opublikowano

Zapowiada się dosyć ciekawie, boli mnie tylko jedno. VIP - płaci i portal od 16-24? A co jeśli grywam w godzinach 6-14 i wykupię VIP? Mimo wszystko z ciekawości wejdę. Mam nadzieję że będzie to jakiś porządny skyblock bo jak na razie trafiłem tylko na jeden serwer godny uwagi na którym gram, niestety wyspa zrobiła się już dosyć ciasna na rozbudowę i potrzebuję czegoś nowego. 

Oto chodzi mój drogi by takie "Ranne ptaki" nie mogły cały czas przesiadywać w netherze tylko by gracz był równy lub o godzinę/2 inaczej. Co to za sens gry jeśli gracz o godziny 5 wstaje idzie do netheru i zdobywa wszystko. Lepiej chyba by wszyscy zdobywali razem ;)

Opublikowano

Serwer wygląda bardzo fajnie, mimo że nie grałem na poprzednich edycjach. Mogę wam doradzić, abyście zrobili autorskie wyspy, najlepiej duże, jak kiedyś widziałem na fajnym skyblocku.

Czy w sklepie będą spawnery i czy będzie można ustawić je pod komendą /spawner ? Jeżeli tak, to by się zapowiadał świetny serwer.

I co zrobicie z endem? Dobrze by było, aby jednak była ta mapa na serwerze, na przykład tylko w weekend o określonych godzinach.

Pozdrawiam i czekam na start ;)

Opublikowano

Serwer wygląda bardzo fajnie, mimo że nie grałem na poprzednich edycjach. Mogę wam doradzić, abyście zrobili autorskie wyspy, najlepiej duże, jak kiedyś widziałem na fajnym skyblocku.

Czy w sklepie będą spawnery i czy będzie można ustawić je pod komendą /spawner ? Jeżeli tak, to by się zapowiadał świetny serwer.

I co zrobicie z endem? Dobrze by było, aby jednak była ta mapa na serwerze, na przykład tylko w weekend o określonych godzinach.

Pozdrawiam i czekam na start ;)

Szczerze mówiąc to... Endu nie będzie, gdyż tam jest spawn. - Dlaczego? Nie chcemy pluginów typu MultiVerse, bo to jest SYF, który crashuje dziennie z 5 razy serwer.

Co do spawnerów.. Na razie nie planujemy ich, jednak zapewne dojdą ;) (zapłatą za zmianę będzie oczywiście waluta :D)

Opublikowano

Szczerze mówiąc to... Endu nie będzie, gdyż tam jest spawn. - Dlaczego? Nie chcemy pluginów typu MultiVerse, bo to jest SYF, który crashuje dziennie z 5 razy serwer.

Co do spawnerów.. Na razie nie planujemy ich, jednak zapewne dojdą ;) (zapłatą za zmianę będzie oczywiście waluta :D)

Autorski kształt wypsy nie jest zły, np. wyspa w kształcie PSVMC ( chyba każdy rozumie )

Opublikowano

Autorski kształt wypsy nie jest zły, np. wyspa w kształcie PSVMC ( chyba każdy rozumie )

Wyspy są już zrobione, wstawię screena do 13.

EDIT:

Wyspa gracza:

ypqmhm.jpg

Wyspa VIPa:

4abjiw.jpg

Opublikowano

Hahaha ile tortów jest ukrytych na wyspie Vip'a xD

Osobiście wole mniejsze wyspy, szybciej idzie przebudować, ale pewnie nie tylko różnica w wyspach ale i też skrzyniach :D

Chętnie wbije jak wystartuje serwer.

Opublikowano

Polecam serwer na 100% grałem na poprzedniej edycji i była super atmosfera mili gracze świetna zabawa!!! SERDECZNIE ZAPRASZAM miło będzie z wami pograć :)

Opublikowano

adam powiedz co z ts'em? ip zmienione czy co?

Aktualnie serwer TS3 został wyłączony do odwołania, zapewne niebawem będziemy mieć nowego.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, dopiero co wystartował, a odbyły się już 2 eventy ;).

Jest bardzo fajny sklep i ładny spawn.

Czekam na dodanie TS3 serwera ;D.

Bartov

Opublikowano

Świetny serwer, mila atmosfera i gra się przyjemnie jak na poprzednich edycjach ;3

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Dziękujemy za opinie.

Informujemy, że zostały dodane Nagrody do parkorów, komenda /loteria oraz ranking wysp został zresetowany (by automatycznie się odnowił.)

Dodatkowo: Po śmierci nie ma wiadomości ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...