Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod na Invoria.pl

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem odnośnie Kamermoda na Invoria.pl. Chciałbym użyć opcji do zmiany bonusów lecz kamer nie działa na oficjalnym kliencie. Znalazłem na komputerze metina z serwera Travica (pobrany 3 marca) i mod się włączył lecz ku mojemu zaskoczeniu w sklepie przedmiot do zmiany bonusów był pokazany jako żółć. Wszedłem na forum i pobrałem 2 klienty z losowych serwerów. Na żadnym kamer mi nie odpalił gdyż brakowało jakiejś biblioteki lub pliku a po dodaniu go wyskakiwały błędy. Czy mógłby ktoś podać klienta na którym mi zadziała najnowszy kamermod lub gdzie są umiejscowione pliki z grafikami abym mógł dodać je do klienta z Travici. Dziekuje z góry.

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Niestety nic to nie dało. Przy wrzuceniu całego pack w ogóle się nie chce włączyć a przy samym pliku icon.epk gra się odpala bez ikonek przedmiotów. Wszędzie puste pola.

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano
Potem kopiujesz zawartość folderu pack z serwera do folderu pack

Wprowadzasz graczy w błąd.

Tak się nie robi... 

Kilka dni temu też miałem taki problem, do tej pory nie znalazłem rozwiązania.

Wypakowywałem pliki Invorii szukając ikon ulepszaczy, za cholere znaleźć nie mogłem.

Chyba że ktoś do tego doszedł to proszę o wrzucenie.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...