Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puchar Króla w rękach RM

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby mecz w wykonaniu Realu jak i Barcelony po tych drużynach można byłoby spodziewać się zdecydowanie więcej .

Poza tym to co zrobił Martino to jakaś parodia.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że meczy był udany. Sędzia na nabierał się na sztuczki obu drużyn. Nareszcie nie będą mówić, że Bale strzela tylko słabszym drużyną/om.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Słaby mecz w wykonaniu Realu jak i Barcelony po tych drużynach można byłoby spodziewać się zdecydowanie więcej .

Poza tym to co zrobił Martino to jakaś parodia.

Jak na Real bez Cristiano dobrze było :)

Opublikowano

Pompują balonik jak zwykle.Real zagrał słabo, my jeszcze słabiej. Jak cofnie się Bayernowi na 30m to Bawarczycy ich rozstrzelają.
Bale w całym meczu słabo + jedna akcja gdzie obiegł kontuzjowanego stopera.
Nie bądźmy hipokrytami,ładnie to zrobił i dał puchar tą bramką, ale reszta meczu słabiutko...zwłaszcza,że wczoraj przy każdej akcji miał mnóstwo miejsca.
Czuję to,że po meczu z Monachium balonik pęknie i to z ogromnym hukiem.

Jak na Real bez Cristiano dobrze było :)

Normalnie te twoje ostatnie posty mnie "rozwalają". Oczywiście Cr7 jest bardzo dobrym piłkarzem tylko ma jeden zasadniczy problem,nie potrafi grać przeciwko Barcelonie.Zawsze,ale to zawsze pisze się przed GD CR7 vs Messi i co? Ronaldo jest cieniem swego cienia.Na boisku w ogóle niewidoczny, może ma tam maksymalnie dwie/trzy akcje na mecz,ale to wszystko.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pompują balonik jak zwykle.Real zagrał słabo, my jeszcze słabiej. Jak cofnie się Bayernowi na 30m to Bawarczycy ich rozstrzelają.

Bale w całym meczu słabo + jedna akcja gdzie obiegł kontuzjowanego stopera.

Nie bądźmy hipokrytami,ładnie to zrobił i dał puchar tą bramką, ale reszta meczu słabiutko...zwłaszcza,że wczoraj przy każdej akcji miał mnóstwo miejsca.

Czuję to,że po meczu z Monachium balonik pęknie i to z ogromnym hukiem.

Normalnie te twoje ostatnie posty mnie "rozwalają". Oczywiście Cr7 jest bardzo dobrym piłkarzem tylko ma jeden zasadniczy problem,nie potrafi grać przeciwko Barcelonie.Zawsze,ale to zawsze pisze się przed GD CR7 vs Messi i co? Ronaldo jest cieniem swego cienia.Na boisku w ogóle niewidoczny, może ma tam maksymalnie dwie/trzy akcje na mecz,ale to wszystko.

Real zagrał świetnie grając bez swojego najlepszego zawodnika! Bawarczycy rozstrzelają? Tak jak United w Manchesterze, skończ pisać głupoty. Barca nie istniała, tysiąc klepek nic nie dających. Grali w ustawieniu 4-4-2 bardziej niż 4-3-3, w tym defensywnie Isco i Di Maria na pomocy wraz z Alonso i Modriciem a na ataku Bale z Benzemą. Gareth mógł mieć więcej bramek, ale kiwał obrońców aż miło, a pod koniec strzelił najważniejszą bramkę do tej pory w swojej karierze. Tak samo Ty próbujesz przedstawić Bayern w lepszym świetle niż się obecnie znajduje. Przegrali z Borussią 3-0 (chyba nie powiesz mi, że się oszczędzali grając podstawowym składem?) i tymbardziej, że to jest prestiżowe spotkanie jak Barcelona - Real w Hiszpanii. Ledwo co United pokonali, które w tym sezonie dobrze wiemy jak gra. Bayern był zdecydowanie lepszy w zeszłym sezonie, niż jest obecnie.

CR7 w klasykach również radzi sobie świetnie, nie wiem skąd takie głupoty wypisujesz. Co prawda ostatnie dwa klasyki mu nie wyszły, ale co z tego? Odsyłam Ciebie na YouTube sprawdzić sobie bramki, ruchanie obrońców FCB przez Portugalczyka. (tak, Pique głównie) ;)

Masz świetne pojęcie o futbolu, skoro sugerujesz, że Real bez Cristiano gra lepiej w klasykach. Pff

Opublikowano

Ja jako 'fan' barcelony, cieszę się że RM wygrał, Messi to już specjalnie nic nie gra bo dostaje za mało $, a te wasze teksty "dobrze było nawet bez Ronaldo" - jeden zawodnik to nie cały team idioci.

Opublikowano

Ja jako 'fan' barcelony, cieszę się że RM wygrał, Messi to już specjalnie nic nie gra bo dostaje za mało $, a te wasze teksty "dobrze było nawet bez Ronaldo" - jeden zawodnik to nie cały team idioci.

Ale znaczy bardzo dużo

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...