Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hipnoza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ten Geniusz chyba naprawde myśli ze jest taki śmieszny -.-

kto to mówi -.-

do tych, kótrzy chcą zahipnotyzować psa : pomachajcie mu przed nosem kawałkiem mięsa

Opublikowano

Próbowałem na Bracie ale nie zadziałało. A szkoda bym mu kazał przestać grac na kompie :P

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Lukaszek to ktoś ode mnie z rodziny sie tym zajmuje,jakieś wróżby,przepowiednie i wahadełka ale mnie to kręci,wolę jakiś bardziej ,,materialny'' zawód,po za sferą duchową czy coś ;p

Opublikowano

aha, dobrze wiedziec czyli ksiedzem chyba tez nie zostaniesz xD

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@UP

wiesz jak to działa? xD

np. matka drze morde

beizesz ja za bary ustawiasz sie tak zebyscie sobie patrzyli w oczy ^^ no i metody ;p

ale ja mowie do uspokojenia ;)

dawid1122-3684.png
Opublikowano

a z kąd wiesz że nie mam talentu? może poprostu coś źle robię :P (w co wątpię)

Opublikowano

Skąd wiem, że nie masz ? A skąd wiem, że masz ? Nie jestem pewien ni tego, ni tego więc daję na to pierwsze bo to chyba oczywiste

Opublikowano

A wracając do tematu...

mi sie udalo!!!!!!

zahipnotyzowalam mlodsza siostre... w sumie to chyba tylko dla tego ze juz bylo bo 22 ^^

ale dalo rade :)

napiszcie sobie co bedziecie mowic na kartce i nauczcie sie tego na pamiec.. pozniej mozna juz tylko cwiczyc ton glosu :)

Opublikowano

Ja też,może nagraj dowody,że ją zahipnotyzowałeś ;p

Opublikowano

a co to za problem zahipnotyzować na pewno zmęczone już 6 letnie dziecko ? xD z nudów padnie :$

Opublikowano

slyszalem ze podzczas hipnozy (jak jest sie w stanie podswiadomosci) mozna sobie przypomniec mnostwo rzeczy o ktorych nie mialo sie pojecia

a pro po nie wszyscy ludzie sa podatni na hipnoze

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...