Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na LC PL?

MysterLolek**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pl masz dużo rodaków (chyba - ale zaliczmy to do + xD)

Super się gra można siedzieć 24/7 na lc i Ci się nie odechce grać ;p

Opublikowano

Pl masz dużo rodaków (chyba - ale zaliczmy to do + xD)

Super się gra można siedzieć 24/7 na lc i Ci się nie odechce grać ;p

Zależy komu. Ja znam osoby, które po wbiciu 40-50 lvla pisały: "Pozerujesz mi, bo wolno exp leci?", mimo tego, że mogłyby np. do Alvitar iść, gdzie szybciej by samemu się wyexpili. :P

Ogólnie to się opłaca grać, jeżeli jesteś wytrwały. Teraz i tak jest zdecydowanie prościej, niż kiedyś było.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Czy oplaca sie wogule grac na PL ??

I CO NIBY MASZ 17 lat ?

Topic:

Opłaca się jak bd ładował cash

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Noob Neo nie wydał ani złotówki i wbił 185 więc się nie chwalcie xDD

#Co do Autora, warto wiele os jest bardzo pomocnych (jedynie co to jak najszybciej załatwić sobię słonia 60lvl aby zwiększyć swój atak o 300%)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Ja też nie wydałem ani złotówki na lc ;)

a mam już sety wepy aż do fantoma kupione zrobione skoksane :)

a nie gram dużo dziennie tak 1h czasem więcej :

w Juno się zarabia piękne ilości golda ;)

Opublikowano

ta. Ale na 170+ w 1h masz 300 kk więc nie gadaj xD

Da się zdecydowanie więcej. Trzeba po prostu mieć dobry patent na to. ;p

Jeżeli chodzi o cash, to da się bez niego grać, da się bez niego maxa wbić i się wykoksać, ale zawsze jest troszkę trudniej. ;p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Na plu sie nie oplaca grac bo i tak nic nie osiagniesz, za duzo koxow z klubu tomb :) Zapraszam na Elysion !

Nic nie osiągnie? Co za bzdury. Przy troszkę większej chęci może spokojnie wbić 160+. Fakt, dużo osób na Tombie leciało, ale są też osoby, które tego nie wykorzystywały, choć mogły (przykładowo ja oraz wiele innych osób, które poznałem podczas mojej wędrówki po LC PL).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mozes co ma tomb do serwera ? Eu to gowno tak jak inferna :)

ludzie tam graja a potem chca sie wymieniac

Kiedyś na klubie Tomba można było wyexpić się do lvl cap.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kiedyś na klubie Tomba można było wyexpić się do lvl cap.

Wiem xD

ale co to ma do serwera?

rzecz jasna ze na Pl sie gra super eu to jest niewypał mało ludzi mało itemków itp.

Jak miałbym grać na eu to już wybrałbym priva jakiegoś ;P

Opublikowano

Wiem xD

ale co to ma do serwera?

rzecz jasna ze na Pl sie gra super eu to jest niewypał mało ludzi mało itemków itp.

Jak miałbym grać na eu to już wybrałbym priva jakiegoś ;P

Bardziej chodziło tu o społeczność bodajże. xD Poza tym to prawda, EU nie powala, mogłoby być lepiej, jak na europejski serwer...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bardziej chodziło tu o społeczność bodajże. xD Poza tym to prawda, EU nie powala, mogłoby być lepiej, jak na europejski serwer...

Tu i tu są czarne owce ;)

Pl jak narazie jest lepszy :)

opłaca się kupić cash i sprzedać go komuś i są tansze itemki w is na plu xD

Opublikowano

Wróciłem na PL po ponad roku czasu spędzonym na różnych privach i powiem tak Dla mnie PL jest teraz jak priv Exp zasuwa jak nie wiem pu to kwestia dni zarówna na małym lvl jak i na dużym PL bardzo się zmienił na łatwiejsze 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na EU może i nie ma tyle ludzi co na plu ale nie ma tam też az tylu denerwujących dzieci :) Tak całkiem serio to 160 lvl to żadne osiągnięcie bo co z takowym zrobisz ? Pójdziesz na gród ? Powalczysz na arenie ? Bezsens . 

Opublikowano

Na EU może i nie ma tyle ludzi co na plu ale nie ma tam też az tylu denerwujących dzieci :) Tak całkiem serio to 160 lvl to żadne osiągnięcie bo co z takowym zrobisz ? Pójdziesz na gród ? Powalczysz na arenie ? Bezsens . 

Na arenie powalczysz, jest w miarę dużo osób na takim lvl-u. Na gród też da radę, trzeba tylko dobrze wykorzystać umiejętności danej klasy. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie opłaca się grać na pl .

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Nie opłaca się grać na pl .

mama cie naluczyla co znaczy argument?

Wojciechu dajesz takie oskarzenie to podaj argument ! (tylko nie taki zeniegrasz ty na plu bo to tylko + )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...