Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - LCS Playoff (FNC vs. AL, ROC vs. SK)

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego że miał 4:0 jak oddali 2 turrety i tak czy siak SK było do przodu :D Ostro zrypali dive na trundla prawie dając mu double killa, a potem oddając całą bot linie ;f Już nie mówiąc o smoku którego oddali 3 razy, z Roccatem zawsze tak było, zbanowali ich picki i GG lose, mam nadzieje że do kolejnych LCSów wymainują więcej niż 4-5 postaci, bo śmiesznie się ogląda gry Roccatu gdy przeciwnik z nimi wygyrwa zaraz po banowaniu :(

Opublikowano

No niestety celaver tylko jinx i lucian, nic więcej nie potrafi grać. Cały stracony botlane za bardzo bolał, zwłaszcza, że robić to samo z topem to oni woleli trundla klepać, a na bocie nikogo nie było aby przytankować jak trundl.

Niby mieli taką przewagę, a w późniejszych fazach gry robili ich jak chcieli, jeden z roc padał i nagle cofka i łapali każdego.

Opublikowano

Celaver jeszcze Caitlyn coś grał na początku LCSów, ale ogólnie w porównaniu do reszty adc, średnio się prezentuje, Vander - świetny Thresh/Morgana, a reszta supportów? Słabo wyglądała praktycznie każda gra gdzie nie było Thresha, a Morgana była useless... Xaxus sam nie wiem, ale jak oglądałem większość gier Roccatu zawsze jest do tyłu z farmą w porównaniu do przeciwnego topa :/ Roccat się głównie wybił na Threshu + Elise, no ale to ich pierwszy LCS, oby na kolejnym było lepiej :D Teraz tylko niech pocisną Alliance i tego ufoluda Froggena i zawsze jest to 3cie miejsce :P

Opublikowano

Jak zawsze Roccat wygrywał to przez team fight'y w late game,teraz w early nawet się nafeedowali ale w late game sobie nie poradzili-wg. mnie nie mieli mocnych picków,a wręcz w porównaniu do przeciwników słabe.

Mimo to gratuluje im wejścia w półfinały,a teraz mecz o 3 miejsce !

Że zapytam cw vs gambit o co walczą?

o 5 miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...