Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - LCS Playoff (FNC vs. AL, ROC vs. SK)

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dziś półfinały Playoffów, w których zmierzą się: 
17:00 - Fnatic vs. Alliance 
19:00 - Roccat vs. SK Gaming

Jak sądzicie, jakie będą wyniki tego meczu? 
Osobiście jestem za Fnatic oraz Roccat, i myślę, że Fnatic sobie poradzi spokojnie, natomiast Roccat będą mieć troche problem, gdyż SK wiele razy ich pokonało, ale jak już Roccat z nimi wygrali to z klasą, i jeśli dziś tak zagrają jak w ostatniej grze na SK bądź tak jak wczoraj na Gambit to mają szanse wygrać. 

O7Kc8dF.png

Opublikowano

No Roccat ma szanse, na pewno będzie to bardzo wyrównany mecz :) Bardzo lubię SK, grają ostatnio bardzo dobrze, no i mają świetnego trenera :)

Stawiałbym 2:1 dla Roccat.

A co do FNC vs ALL to myślę, że Fnatic wygra, chociaż nie będzie to dla nich łatwe.

Opublikowano

Ja stawiam na Allianców, wygrają z fnaticami. Są bardzo dobrym teamem, grają teamowo i potrafią się razem wspólnie odnaleźć. 

A co do roccatów mam mieszane uczucia, nie wiem czy są w stanie iść aż tak daleko, moze presja.

Opublikowano

Cenię fnaticów bo potrafią grać niekonwencjonalne gry, pickują byle co a potrafią wygrać taktykami jakie mają obrane, ciekawy mecz będzie.

Opublikowano

Jak dla mnie Roccat wygra z Sk o ile będą grali tak jak wczoraj z Gambitem. Dla mnie najłatwiej obliczać przy wybieraniu champa. Jeśli Xaxus dorwie do Jaxa i będzie grał na "bestia mode" to Sk nie ma szans.

Opublikowano

Wow, dobra gra ze strony Fnatic. Soraka na topie jednak op :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak na razie 1:0 dla Fnatic po dość ciekawej grze, jednak aktualnie trwa drugi mecz który również zapowiada się ciekawie, i póki co idą czoło w czoło.
Zacznie się dopiero jak rozpoczną się team fighty! :D
#Fnatic! 

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Roccat miażdży system , kocham ich <3 Oni są jedwabiści łamią mete i rozgramiają przeciwnika jak tak dalej pójdzie to rozwalą Fnatic do 0 ;)

Opublikowano

Nono, SK się popisało banami, haha :D Wystarczyło zbanować Thresha albo Elise, lub jedno i drugie i GG, no ale niee, my jesteśmy SK, a to jacyś amatorzy, ahahhaa :D

Opublikowano

Dziwię się czemu enemy team grający z Roccat nie banują Elise,anyway to było soo easy dla "naszych"-oby tak dalej.

Opublikowano

No i po meczach niestety, Roccat przegrało przez własną głupote, nigdy nie mogli objectivów złapać tylko na fragi lecieli, 4:0 miał celaver ale nigdy tego wykorzystać nie mógł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...