Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurwin mikke

Grande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem fanem Korwina a przyznam mu rację w tych sprawach. Nie powinno się łaczyć niepełnosprawnych ze zdrowymi w klasach. Napiszesz "przecież to tacy sami ludzie!!!11111jedenjeden" a ja mam w dupie to. Ja Ci odpowiem to, że oni są inni a czemu?  Kto ma większe szanse zaruchać? ZDROWY. Kto zdobędzie pracę szybciej? ZDROWY. Więc nie pieprzcie mi morałów o tym, że są tacy sami skoro nie są.

Może nie każde niepełnosprawne dziecko powinno uczęszczać do normalnej szkoły więc od tego są szkoły specjalne jednak myślenie Korwina polega na tym, że każde odchylenie od normy jest dla niego niepełnosprawnością. Z ręką na sercu życzę Ci abyś w najbliższej przyszłości przekonał się jak to jest być taką osobą niepełnosprawną gdzie w państwie Tuska jesteś niczym, a w państwie Korwina byłbyś gównem do usunięcia.

Co do pytania "kto ma większe szanse zruchać?" - Dziecko, pierdolnij się w łeb... Rzygać się chce..

A zruchać to Ty możesz jedynie jakiegoś psa na ulicy.

Powód, przez który Korwin przez 40lat SWOJEJ KARIERY nie doszedł do niczego?

Bo jest debilem i jego pierdolenie nie przemówi do starszych, doświadczonych ludzi.

Żadnej dyskusji więcej z kwejkowymi fanami Korwina.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może nie każde niepełnosprawne dziecko powinno uczęszczać do normalnej szkoły więc od tego są szkoły specjalne jednak myślenie Korwina polega na tym, że każde odchylenie od normy jest dla niego niepełnosprawnością. Z ręką na sercu życzę Ci abyś w najbliższej przyszłości przekonał się jak to jest być taką osobą niepełnosprawną gdzie w państwie Tuska jesteś niczym, a w państwie Korwina byłbyś gównem do usunięcia.

Co do pytania "kto ma większe szanse zruchać?" - Dziecko, pierdolnij się w łeb... Rzygać się chce..

A zruchać to Ty możesz jedynie jakiegoś psa na ulicy.

Powód, przez który Korwin przez 40lat SWOJEJ KARIERY nie doszedł do niczego?

Bo jest debilem i jego pierdolenie nie przemówi do starszych, doświadczonych ludzi.

Rzygać to mi się chce jak widzę debila, który próbuje coś powiedzieć a nie ma żadnej wiedzy.Korwin sam założył Insytucje Indywdualnego Kształcenia, która pomga w edukacji osób niepełnosprawnym.

W państwie Korwina ojciec niepełnosprawnego dziecka będzie mógł założyć firmę a dzieckiem będzie opiekować się matka w domu.Do tego dojdą insytucje charytatywne i gmina.

Korwin 40 lat ciężko pracował na swoje popracie.Tylko raz dostał się do sejmu, bo ludzie są zmanipulowani przez lewicę i socjalizm.Kiedyś każdy się śmiał, gdy Korwin mówił, że ZUS musi zbankrutuować i co? Dzisiaj dzieje się to na naszych oczach.

Do Aika i innych ludzi, którzy nie mają pojęcia o polityce i programie KNP:

Wypierdaljcie, bo podnosicie tylko ciśnienie normalnym ludziom.

Opublikowano

Rzygać to mi się chce jak widzę debila, który próbuje coś powiedzieć a nie ma żadnej wiedzy.Korwin sam założył Insytucje Indywdualnego Kształcenia, która pomga w edukacji osób niepełnosprawnym.

W państwie Korwina ojciec niepełnosprawnego dziecka będzie mógł założyć firmę a dzieckiem będzie opiekować się matka w domu.Do tego dojdą insytucje charytatywne i gmina.

Korwin 40 lat ciężko pracował na swoje popracie.Tylko raz dostał się do sejmu, bo ludzie są zmanipulowani przez lewicę i socjalizm.Kiedyś każdy się śmiał, gdy Korwin mówił, że ZUS musi zbankrtuować i co? Dzisiaj dzieje się to na naszych oczac.

Żeby utrzymać poziom kultury to wyp*erdalać to możesz ty, jeśli ci się nie podoba dyskusja. Nie masz żadnego prawa do proszenia o to innych, zrozumiano? Ok.

Rosja przed igrzyskami w Soczi przeprowadziła amnestię, wiesz po co? To się nazywa ocieplanie wizerunku i dokładnie to był zmuszony zrobić Korwin po niektórych głupotach jakie wygadywał.

W normalnym państwie, państwo ci pomoże (Niemcy, Szwecja... Po raz kolejny), a twoi rodzice będą mogli pracować na wysoki standard życia, dziecko po dorośnięciu nie zostanie na lodzie, niezdolne do pracy tylko zostanie wspomożone przez państwo, którego obowiązkiem jest opieka nad obywatelami.

Kiedyś każdy też śmiał się z Korwina, że nigdy nie dojdzie do niczego i co? Dzisiaj dzieje się to na naszych oczac. ;)

Jak dla mnie państwo opiekuńcze nie jest określeniem pejoratywnym. Skoro państwo dobrze funkcjonuje u oferuje nam pomoc to dlaczego mielibyśmy ją odrzucać? Twój kontrargument - brak samodzielności. Osobiście uważam, że samodzielności wtedy uczą się osoby naprawdę odpowiedzialne i ambitne a nie wszyscy. Jeśli państwo nam pomaga to część ludzi osiądzie na zasiłkach i tyle, ok, spoko - to ich sposób życia. Ale część ludzi będzie miała pieniądze i możliwości do rozwoju osobistego i zrobi to ta czy siak. Ile mówi się o niemieckich, amerykańskich firmach będących wyznacznikiem jakości? Ile chińczyków (Chińczyków, nie ludzi z zagranicy) zakłada prężnie rozwijające się działalności w dzisiejszych czasach? Tyle co nic. Oto twój kapitalizm bez wad. Na papierze i w skali państwa wygląda super ale najbardziej po dupie dostaje osoba najważniejsza, czyli zwyczajna jednostka.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Korwin 40 lat ciężko pracował na swoje popracie.Tylko raz dostał się do sejmu, bo ludzie są zmanipulowani przez lewicę i socjalizm.Kiedyś każdy się śmiał, gdy Korwin mówił, że ZUS musi zbankrutuować i co? Dzisiaj dzieje się to na naszych oczach.

Jeżeli ty to nazywasz normalnością, to ja już wolę nie wiedzieć co jest dla ciebie nienormalne.

Zacznijmy od tego, że niepełnosprawni to też ludzie którzy mają uczucia, no chyba że w konstytucji jest wzmianka żeby niepełnosprawnych dawać odrazu do komór gazowych, to sam chętnie będę pierwszy w kolejce... By zrobić przyjemność idiotom którzy myślą że jak poniżają tych co bronić się nie mogą, są kimś...

Inna sprawa, że ta fundacja zakrawa mi na hipokryzje... Bo człowiek który twierdzi że niepełnosprawni nie powinni być łączeni z zdrowymi uczniami, który chamsko wypowiada się o paraolimpiadzie i ma taką fundacje... To nikt inny jak hipokryta. I nie skorzystam z pomocy tej jego wielkiej fundacji, bo przez większość życia męczyłem się z urzędami i mam ich potąd. I nie potrzebuje fałszywej jałmuzny od polityków którzy myślą, że jak założą fundacje dla takich jak ja, albo domy dziennego pobytu by pozbyć się problemu.

Prędzej bym zgłosił się do hospicjum, niż na te dwie opcje się zdecydował.

Ale zresztą do kogo ja mówię... Skoro mam 24 lata, to widać że głosuje na PO albo PIS, ale tu was zaskoczę... W ostatnich wyborach prezydenkich głosowałem na Napieralskiego, ale że mu się nie udało... To już lepszy Komorowski niż Kaczyński jako prezydent.

A teraz nie zagłosuje bo szczerze? Przez ludzi takich jak Pslav czy Blacha... Mam wywalone na ten kraj całkowicie... I mam gdzieś co o mnie myślą ludzie, bo wiem kim ja jestem i nie potrzebuje wazeliny.

Opublikowano

Znasz suche teorie Korwina i jeszcze mi tu podskakujesz? xD

Nie wiesz jakie życie prowadzą osoby niepełnosprawne a pierdolisz, że ojciec leci otwierać biznes a matka w domu z dzieckiem? To można osiągnąć i bez Korwina ale z Korwinem to dziecko będzie niczym. A co z ludźmi, który którzy ulegli wypadkowi i są teraz niepełnosprawni, a co z chorobami, na które może człowiek zachorować lub w jakimś wieku uaktywnić i zaatakować czyniąc z człowieka inwalidę?

Lajkuje Ci dziecko, które pisze max 2 zdania, nie argumentuje swoich wypowiedzi i nie posiada żadnej kultury. xD

Imponujące, fani Korwina się łączą.

Rzygać to mi się chce jak widzę debila

Mam nadzieję że jeszcze się obsrałeś i obszczałeś. (;

Opublikowano

Żeby utrzymać poziom kultury to wyp*erdalać to możesz ty, jeśli ci się nie podoba dyskusja. Nie masz żadnego prawa do proszenia o to innych, zrozumiano? Ok.

1.Rosja przed igrzyskami w Soczi przeprowadziła amnestię, wiesz po co? To się nazywa ocieplanie wizerunku i dokładnie to był zmuszony zrobić Korwin po niektórych głupotach jakie wygadywał.

W normalnym państwie, państwo ci pomoże (Niemcy, Szwecja... Po raz kolejny), a twoi rodzice będą mogli pracować na wysoki standard życia, dziecko po dorośnięciu nie zostanie na lodzie, niezdolne do pracy tylko zostanie wspomożone przez państwo, którego obowiązkiem jest opieka nad obywatelami.

Kiedyś każdy też śmiał się z Korwina, że nigdy nie dojdzie do niczego i co? Dzisiaj dzieje się to na naszych oczac. ;)

Jak dla mnie państwo opiekuńcze nie jest określeniem pejoratywnym. Skoro państwo dobrze funkcjonuje u oferuje nam pomoc to dlaczego mielibyśmy ją odrzucać? Twój kontrargument - brak samodzielności. Osobiście uważam, że samodzielności wtedy uczą się osoby naprawdę odpowiedzialne i ambitne a nie wszyscy. Jeśli państwo nam pomaga to część ludzi osiądzie na zasiłkach i tyle, ok, spoko - to ich sposób życia. Ale część ludzi będzie miała pieniądze i możliwości do rozwoju osobistego i zrobi to ta czy siak. Ile mówi się o niemieckich, amerykańskich firmach będących wyznacznikiem jakości? Ile chińczyków (Chińczyków, nie ludzi z zagranicy) zakłada prężnie rozwijające się działalności w dzisiejszych czasach? Tyle co nic. Oto twój kapitalizm bez wad. Na papierze i w skali państwa wygląda super ale najbardziej po dupie dostaje osoba najważniejsza, czyli zwyczajna jednostka.

Próbowałem okazać ci jakiś szauncek, ale po tym poście zrozumiałem, że nie warto.Lewicowcy nie mają za krzty kultury o dobrego wychowania, dlatego z lewactwem się nie dyskutuje lewactwo się masowo masakruje.

1.Co ma Rosja do Korwina? Podaj przykład głupoty Korwina.Typowy lewak piszący ogólnikami.

2.Hm.Dlaczego mimo ogromnej pomocy do państwaw Skandynawii jest ogromny niż demograficzny? Dlaczego ludzie nie chcą rodzić dzieci? Dlaczego Szwedzii uciekają ze Szwecji? Poczytaj sobie o tym o ile umiesz czytać ze zrozumieniem.

3.Dzisiaj Korwin ma już 5% poparcia i wchodzi do Sejmu.Na jego wykłady przychodzą setki ludzi.Dzisiaj to ludzie śmieją się z waszego posranego socjalizmu i partii typu PiS, PO, SLD i z innych chujstw.

4.Nie, to właśnie w socjalizmie człowiek jest traktowany jak dziecko.Bezrobotny dostaje zasiłek 500 zł i sobie siedzi pod monopolowym i chelej wódę za pieniądze podatników.

Jeżeli ty to nazywasz normalnością, to ja już wolę nie wiedzieć co jest dla ciebie nienormalne.

1.Zacznijmy od tego, że niepełnosprawni to też ludzie którzy mają uczucia, no chyba że w konstytucji jest wzmianka żeby niepełnosprawnych dawać odrazu do komór gazowych, to sam chętnie będę pierwszy w kolejce... By zrobić przyjemność idiotom którzy myślą że jak poniżają tych co bronić się nie mogą, są kimś...

2.Inna sprawa, że ta fundacja zakrawa mi na hipokryzje... Bo człowiek który twierdzi że niepełnosprawni nie powinni być łączeni z zdrowymi uczniami, który chamsko wypowiada się o paraolimpiadzie i ma taką fundacje... To nikt inny jak hipokryta. I nie skorzystam z pomocy tej jego wielkiej fundacji, bo przez większość życia męczyłem się z urzędami i mam ich potąd. I nie potrzebuje fałszywej jałmuzny od polityków którzy myślą, że jak założą fundacje dla takich jak ja, albo domy dziennego pobytu by pozbyć się problemu.

3.Prędzej bym zgłosił się do hospicjum, niż na te dwie opcje się zdecydował.

Ale zresztą do kogo ja mówię... Skoro mam 24 lata, to widać że głosuje na PO albo PIS, ale tu was zaskoczę... W ostatnich wyborach prezydenkich głosowałem na Napieralskiego, ale że mu się nie udało... To już lepszy Komorowski niż Kaczyński jako prezydent.

3/A teraz nie zagłosuje bo szczerze? Przez ludzi takich jak Pslav czy Blacha... Mam wywalone na ten kraj całkowicie... I mam gdzieś co o mnie myślą ludzie, bo wiem kim ja jestem i nie potrzebuje wazeliny.

1.Dlatego tym ludziom trzeba pomóc.Dzisiaj w socjalizmie Ci ludzie mają cholernie utrudnione życie.

2.To nie korzystaj bez łaski.Korwin im pomaga, a że mówi, że nie powinni być pokazywani w tv to zupełnie inna sprawa.Idiotom się nie da pomoć.Na siłę, to się można zesrać.

3.Dziękuję, żegnamy.Polecam socjalistyczną Szwecję tudzież Norwegia.

1.Znasz suche teorie Korwina i jeszcze mi tu podskakujesz? xD

Nie wiesz jakie życie prowadzą osoby niepełnosprawne a pierdolisz, że ojciec leci otwierać biznes a matka w domu z dzieckiem? To można osiągnąć i bez Korwina ale z Korwinem to dziecko będzie niczym. A co z ludźmi, który którzy ulegli wypadkowi i są teraz niepełnosprawni, a co z chorobami, na które może człowiek zachorować lub w jakimś wieku uaktywnić i zaatakować czyniąc z człowieka inwalidę?

Lajkuje Ci dziecko, które pisze max 2 zdania, nie argumentuje swoich wypowiedzi i nie posiada żadnej kultury. xD

Imponujące, fani Korwina się łączą.

Mam nadzieję że jeszcze się obsrałeś i obszczałeś. (;

Sucha to moża być bułka.Powiedz coś lepszego.

Nie, teraz się nieda.Założenie firmy graniczy z cudem.Do tego dochodzą różne składki, podatki.Państwo zabiera 80% dochodów temu ojca i dlatego matka musi też pracować.

No a takim człowiekiem nie może opiekować się rodzina? Instytucje charytatywne? Gmina? Państwo mu nie może jakoś pomóc gdyby miało duże nadwyżki? Pisałem już o tym.

O nie.To ty zaczęłaś pisać nieprawdę i rzucać wulgaryzmami.Może ty oceniasz wypowiedz danej osoby po ilościu lajków ja na pewno nie.Po za tym ciebie kto lajkuje? Dwóch lewaków bez argumentów.

Tak obrałem się i obszczałem, że śmiechu jak czytam to co lewactwo wypisuje.Ale coż, śmiech to zdrowie :)

Opublikowano

Na człowieka publicznie krytykującego własne dziecko? Dzięki.

Jedno pytanie.Dlaczego krytykujesz Korwina skoro jesteś za Partią Libertariańską? Pisałeś o tym wktórymś temacie.Ta Partia w 80% ma program podobny do KNP.

Co ma stosunek Korwina do jego dzieci? Nas interesuje stosunek do państwa i obywatelów.

Opublikowano

@pSlav - nie chce mi się cytować całej Twojej wypowiedzi i dzielić jej na cząstki aby Ci pokazać, że przeczysz sobie każdą wypowiedzią.

Racja, pomagając niepełnosprawnym, a mówienie, że nie powinni być pokazywani w tv to wcale nie jest faworyzacja zdrowych a dyskryminacja niepełnosprawnych.

Całą swoją inteligencje pokazałeś w tym jednym zdaniu... Brak słów

Opublikowano

Co do Korwina to posługuje się on językiem, który w czasach obecnych ma inne znaczenie, przez co inaczej interpretuje się jego słowa. Nie tak jak by chciał. No, ale właśnie. Czy jemu na tym zależy? Jeśli chciałby władzy to "nie nazywałby rzeczy po imieniu". 

Opublikowano

@pSlav - nie chce mi się cytować całej Twojej wypowiedzi i dzielić jej na cząstki aby Ci pokazać, że przeczysz sobie każdą wypowiedzią.

Racja, pomagając niepełnosprawnym, a mówienie, że nie powinni być pokazywani w tv to wcale nie jest faworyzacja zdrowych a dyskryminacja niepełnosprawnych.

Całą swoją inteligencje pokazałeś w tym jednym zdaniu... Brak słów

To nie cytuj i nie udowadniaj.

Powtarzam po raz 3.Korwin jest za wolną i niezależną telewizją.On nie lubi oglądać niepełnosprawnych, chorych i ubogich w TV i ma do tego prawo.Mimo to aktywnie pomaga niepełnosprawnym.Ja napisałem, że tego nie popieram.Ty za to swoją inteligencję pokazałaś w braku umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Opublikowano

Jedno pytanie.Dlaczego krytykujesz Korwina skoro jesteś za Partią Libertariańską? Pisałeś o tym wktórymś temacie.Ta Partia w 80% ma program podobny do KNP.

Co ma stosunek Korwina do jego dzieci? Nas interesuje stosunek do państwa i obywatelów.

Nie muszę ci się z moich poglądów tłumaczyć i robić tego nie będę, mam całkowite prawo do zmiany zdania w każdym momencie :)

Co ma stosunek Korwina do jego dzieci? To, że stosunek do bliskich itd. jest odzwierciedleniem charakteru danej osoby. Osoby, która podczas kampanii wyborczej zdolna jest założyć każdą maskę dla głosów. Prawdziwy charakter wychodzi z nich potem i nie chcę, by ktoś taki rządził krajem, w którym mieszkam.

Kolejna sprawa, bardzo fajny wywiad. Widać, że Korwin jest mistrzem szermierki słownej i wie kiedy unikać odpowiedzi:

- Co pan sądzi o miłości (Argument popierający homoseksualizm)

- Nie mam zdania yy eee...

Na drodze dyskusji chyba powinienem znajdować nowe prawdy o tym człowieku i uświadamiać sobie jego zalety, na tym polega dyskusja. Niestety efekt jest zupełnie odwrotny - z każdą twoją wypowiedzią coraz bardziej tracę szacunek do Korwina, bo nie są przedstawiane żadne, racjonalne powody.

Próbowałem okazać ci jakiś szauncek, ale po tym poście zrozumiałem, że nie warto.Lewicowcy nie mają za krzty kultury o dobrego wychowania, dlatego z lewactwem się nie dyskutuje lewactwo się masowo masakruje.

1.Co ma Rosja do Korwina? Podaj przykład głupoty Korwina.Typowy lewak piszący ogólnikami.

2.Hm.Dlaczego mimo ogromnej pomocy do państwaw Skandynawii jest ogromny niż demograficzny? Dlaczego ludzie nie chcą rodzić dzieci? Dlaczego Szwedzii uciekają ze Szwecji? Poczytaj sobie o tym o ile umiesz czytać ze zrozumieniem.

3.Dzisiaj Korwin ma już 5% poparcia i wchodzi do Sejmu.Na jego wykłady przychodzą setki ludzi.Dzisiaj to ludzie śmieją się z waszego posranego socjalizmu i partii typu PiS, PO, SLD i z innych chujstw.

4.Nie, to właśnie w socjalizmie człowiek jest traktowany jak dziecko.Bezrobotny dostaje zasiłek 500 zł i sobie siedzi pod monopolowym i chelej wódę za pieniądze podatników.

Zacznij już masakrować, droga wolna.

1. To, że ocieplanie wizerunku to proces, który stosują ci, którzy swój wizerunek zepsuli błędnymi działaniami. W przypadku Korwina były to wypowiedzi o inwalidach, Hitlerze itd.

2. A co ma niż demograficzny do standardu życia? Niż demograficzny jest wszędzie, choroba czasów. W Polsce ludzie też nie chcą rodzić dzieci, to nie jest cecha twoich państw "socjalistycznych".

3. Korwin ma 2-3% poparcia, nie 5 mój drogi. Żeby nie być gołosłownym sprawdziłem na 6 pierwszych stronach po wyszukania hasła "sondaże wyborcze" w google i taka jest średnia. Podaj bardziej rzetelne źródło jeśli się mylę. (Oczywiście mówię o wyborach w kraju, nie do Europarlamentu, nie o tym dyskutujemy)

4. W twoim rozumieniu ten człowiek powinien umrzeć jeśli nie chce pracować, w moim państwo powinno się nim zająć i normalne, niesocjalistyczne państwa jak Niemcy taką opiekę zapewniaj ą, tylko u nas to nie działa.

Opublikowano

Nie muszę ci się z moich poglądów tłumaczyć i robić tego nie będę, mam całkowite prawo do zmiany zdania w każdym momencie :)

Co ma stosunek Korwina do jego dzieci? To, że stosunek do bliskich itd. jest odzwierciedleniem charakteru danej osoby. Osoby, która podczas kampanii wyborczej zdolna jest założyć każdą maskę dla głosów. Prawdziwy charakter wychodzi z nich potem i nie chcę, by ktoś taki rządził krajem, w którym mieszkam.

Kolejna sprawa, bardzo fajny wywiad. Widać, że Korwin jest mistrzem szermierki słownej i wie kiedy unikać odpowiedzi:

- Co pan sądzi o miłości (Argument popierający homoseksualizm)

- Nie mam zdania yy eee...

Skoro nie chcesz przedstawiać swoich poglądów to wyjdź z tego tematu.Tak jak każdy, jednakże lepiej dyskutuje się człowiekiem o stałych i jasno sprecyzowanych poglądach.

Korwin w tym wywiadze, mówi, że jedno z jego dzieci jest mocno zmanipulowane przez media, ale nie powiedział, że się go wyrzekł przez to i przestał kochać.Każdy kochający rodzic patrzy krytycznie na swoje dziecko.Jeżeli dziekco robi coś złego, to obowiązkiem rodzica jest potępienie tego i wytłumaczanie dziecko, że robi źle.

Korwin nie zakłada  żadnej maski.Otwarcie powiedział o swoim dziecku.W polityce też jest dość ostry, ale po dojściu jego partii do władzy naprawdę nikomu, ani Tobie ani mnie nie zostanie się nic złego, a może być lepiej.

W której to dokładnie minucie było? O poglądach Korwina na temat homoseksualizmu można sobie poczytać.Mnie najbardziej interesuje to, że nie da im prawa do adopcji.

1.To o inwalidach faktycznie powinien sobie darować, ale o Hitlerze to prawda.Na przykład, że program SLD jest bardzo pdoobny do progamu NSDAP.Można sobie to sprawdzić.

2.To czym to jest spowodowane? Przecież ludzie w Szwecji mają: stałą pracę, wysokie zarobki i pomoc od państwa.Skoro jest tak dobrze, to dlaczego nie chcą rodzić tych dzieci? W Chinach jakoś ludzie mnożą się jak mrówki mimo kapitalizmu i bardzo średniej jakości życia.Jakaś niedorzeczność.

3.Ja mówiłem o wyborach do Europarlamentu.Jak będą wyboru do naszego parlamentu, to będziemy dyskutować o tym jakie kto ma poparcie w wyborach do sejmu i senatu.

Na Ewybory.eu sprawdzałeś? W ogólnych średnią mają 4% w tym 3/6 powyżej 5%.Do Europarlamentu mają średnio 5% w połowę powyżej 5%.

Nie sztuką jest przekonać do siebie motłoch, tylko inteligentnych i wykształconych ludzi.Polacy przywyczaili się poza tym do głosowania na 2 partię PiS i PO, dlatego każdej nowej partii jest się bardzo ciężko przebić.Na to te partię muszą pracować.

4.W moim państwie obywatel jest przede wszystkim wolnym.Skoro nie chce pracować, to nie będzie też jadł.Ma do tego prawo.Przeciętnego pracującego obywatela nie będzie nikt utrzymywał i finansował, to dlaczego bezrobotnego ma ktoś utrzymywać?

Opublikowano

Skoro nie chcesz przedstawiać swoich poglądów to wyjdź z tego tematu.Tak jak każdy, jednakże lepiej dyskutuje się człowiekiem o stałych i jasno sprecyzowanych poglądach.

Korwin w tym wywiadze, mówi, że jedno z jego dzieci jest mocno zmanipulowane przez media, ale nie powiedział, że się go wyrzekł przez to i przestał kochać.Każdy kochający rodzic patrzy krytycznie na swoje dziecko.Jeżeli dziekco robi coś złego, to obowiązkiem rodzica jest potępienie tego i wytłumaczanie dziecko, że robi źle.

Korwin nie zakłada  żadnej maski.Otwarcie powiedział o swoim dziecku.W polityce też jest dość ostry, ale po dojściu jego partii do władzy naprawdę nikomu, ani Tobie ani mnie nie zostanie się nic złego, a może być lepiej.

W której to dokładnie minucie było? O poglądach Korwina na temat homoseksualizmu można sobie poczytać.Mnie najbardziej interesuje to, że nie da im prawa do adopcji.

Dzięki, zostanę.

Nie powiedziałem, że krytyka dzieci jest niedopuszczalna. To jedna z wad niektórych krajów jak np. Szwecja, ale to jedna z wad. I zanim zaczniesz mi wkładać słowa w usta, nie, nie uważam, że dziecko należy do państwa, uważam, że krytyka i ostrzejsze wychowanie jest ok ale przemoc wobec dziecka, w dowolnej postaci jest niedopuszczalna.

I jak mówię, krytyka jest spoko - ale w domu, w kręgu rodzinnym a nie na forum publicznym, to jest zwyczajnie nie w porządku wobec dziecka.

Dla ciebie jest szczery, dla mnie to populizm i skandaliczność używane w celu zwrócenia na siebie uwagi (Co - warto zauważyć, działa. Ilekroć JKM powie coś durnego - zainteresowanie wzrasta). Dla mnie to jest właśnie tą maską.

Obejrzyj cały filmik, ja już to zrobiłem i nie chce mi się go powtarzać po to by znaleźć ci dokładną minutę. Ja na przykład chciałbym dla małżeństw homoseksualnych pełnego spektrum praw jakie mają pary heteroseksualne i wydaje mi się, że mój punkt widzenia jest bardziej racjonalny. Jeśli chcesz wiedzieć czemu to dokładnie obejrzyj i zrozum ten film (I tak tego nie zrobisz, nie potrafisz brać udziału w dyskusji...)

Opublikowano

Dzięki, zostanę.

1.Nie powiedziałem, że krytyka dzieci jest niedopuszczalna. To jedna z wad niektórych krajów jak np. Szwecja, ale to jedna z wad. I zanim zaczniesz mi wkładać słowa w usta, nie, nie uważam, że dziecko należy do państwa, uważam, że krytyka i ostrzejsze wychowanie jest ok ale przemoc wobec dziecka, w dowolnej postaci jest niedopuszczalna.

I jak mówię, krytyka jest spoko - ale w domu, w kręgu rodzinnym a nie na forum publicznym, to jest zwyczajnie nie w porządku wobec dziecka.

2.Dla ciebie jest szczery, dla mnie to populizm i skandaliczność używane w celu zwrócenia na siebie uwagi (Co - warto zauważyć, działa. Ilekroć JKM powie coś durnego - zainteresowanie wzrasta). Dla mnie to jest właśnie tą maską.

3.Obejrzyj cały filmik, ja już to zrobiłem i nie chce mi się go powtarzać po to by znaleźć ci dokładną minutę. Ja na przykład chciałbym dla małżeństw homoseksualnych pełnego spektrum praw jakie mają pary heteroseksualne i wydaje mi się, że mój punkt widzenia jest bardziej racjonalny. Jeśli chcesz wiedzieć czemu to dokładnie obejrzyj i zrozum ten film (I tak tego nie zrobisz, nie potrafisz brać udziału w dyskusji...)

1.Danie klapsa dziecko to nic złego.Dziecko musi znać granice.Potem wyrasta pokolenie, które chce tylko brać i nic nie szanuje.Został zapytany przez tego gościa to odpowiedział połowicznie, że jedno z jego dzieci jest zmanipulowane i tyle.

2.Właśnie jak powie coś o Hitlerze np. to mu zazwyczaj to poparcie spada.Z tego też jest słynny.

3.Nie istnieje coś takiego jak małżeństwo homoseksualne.Może być związek partnerski.Małzeństwo z czysto świeckiej definicji jest wspólnotą kobiety i mężczyzny.Dla państwo małżeńśtwo ma taką wartość, że może spłodzić i wychować nowego obywatela, ew. go adoptować.

Opublikowano

1.Danie klapsa dziecko to nic złego.Dziecko musi znać granice.Potem wyrasta pokolenie, które chce tylko brać i nic nie szanuje.Został zapytany przez tego gościa to odpowiedział połowicznie, że jedno z jego dzieci jest zmanipulowane i tyle.

2.Właśnie jak powie coś o Hitlerze np. to mu zazwyczaj to poparcie spada.Z tego też jest słynny.

3.Nie istnieje coś takiego jak małżeństwo homoseksualne.Może być związek partnerski.Małzeństwo z czysto świeckiej definicji jest wspólnotą kobiety i mężczyzny.Dla państwo małżeńśtwo ma taką wartość, że może spłodzić i wychować nowego obywatela, ew. go adoptować.

A małżeństwa bezpłodne? Żyjemy w takich czasach, że zarówno małżeństwa bezpłodne jak i homoseksualne mają mnóstwo możliwości posiadania dziecka, In vitro, matka surogatka, adopcja a nawet, o zgrozo! seks homoseksualisty z osobą przeciwnej płci celem stworzenia potomka. Da się? Da się.

W związku z tym, i faktem, że homoseksualiści to 2-3% ludzi na świecie można wg. mnie śmiało stwierdzić, że argument o funkcji reprodukcyjnej małżeństwa jest bez sensu.

Opublikowano

@Hrabia

Ale są też małżeństwa płodne.Dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje matki i ojca.Po za tym takie niemowle adopotowane przez parę homo po ukończeniu 18 lat, będzie miało pretensje do państwa o to, że państwo pozwoliło, by wychowała je para gejów czy lezbijek.Po za tym m z m nie może miec dziecka k z k też nie tylko potrzebują do tego właśnie surogatek albo in vitro.Dlatego suma sumorum małżeństwo dla państwa jest po prostu lepsze.

Opublikowano

@Hrabia

Ale są też małżeństwa płodne.Dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje matki i ojca.Po za tym takie niemowle adopotowane przez parę homo po ukończeniu 18 lat, będzie miało pretensje do państwa o to, że państwo pozwoliło, by wychowała je para gejów czy lezbijek.Po za tym m z m nie może miec dziecka k z k też nie tylko potrzebują do tego właśnie surogatek albo in vitro.Dlatego suma sumorum małżeństwo dla państwa jest po prostu lepsze.

I co z tego, że jest lepsze dla państwa? Ma być lepsze dla ludzi, nie dla państwa i jeśli dwoje dorosłych ludzi kocha się prawdziwą miłością będąc tej samej płci to nie rozumiem czemu nie mieli by mieć możliwości zawarcia małżeństwa? 

Na twoje twierdzenie, że dzieci par homoseksualnych:

- Są gorzej rozwinięte od dzieci par hetero

- Częściej zostają homoseksualistami

nie ma żadnych, absolutnie żadnych dowodów. Twoje twierdzenie nie ma żadnej siły przebicia.

Opublikowano

Państwo to ludzie właśnie.Narodowi zależy na tym, żeby się rozrastał, a nie kurczył albo stał w miejscu.

Nie mogą zawrzeć małzeństwa, bo małżeństwo to wspólnota kobiety i mężczyzny i nikt nie będzie zmieniał teraz jego definicji, bo nagle tego sobie zażyczyli lewicowcy.

-Fizycznie mogą być rozwinięte tako samo, ale psychicznie już nie.Możesz sobie o tym poczytać.Jeżeli nie przemawia do ciebie obiektywizm tych badań, to nic na to nie poradzę.

Zapytam wprost.Chciałbyś mieć dwóch ojców albo dwie matki?

Po za tym przed adopcją, to dziecko musi wyrazić na nie zgodę, o ile się nie mylę, a szczerze wątpie, żeby np. 5 latek chciałby być adoptowany przez pary homo.W książeczkach ma mamusie i tatusia, w bajkach też, widzi, że np. jego kolege adoptowali Ania i Jan Kowalscy a nie Paweł i Paweł Nowakowie.Pisałem już wcześniej dzicko potrzebuje matczynej czułości i ojcowskiej opieki i ochrony.

Opublikowano

Po pierwsze, gówniarzu, nie obrażaj starszych ludzi. Po drugie, jest to bardzo uczciwa osoba, którą bardzo szanuję. Jest dla mnie inspiracją, głównie ze względu na jego poglądy. Uważam, że powinno być więcej takich polityków, jak on.

Lol zdanie na poziomie 4 klasy, w którym opisujesz bohatera z lektury o.0

Uzasadnij i wymień jak możesz te jego poglądy, które cię tak inspirują.

Opublikowano

Państwo to ludzie właśnie.Narodowi zależy na tym, żeby się rozrastał, a nie kurczył albo stał w miejscu.

Nie mogą zawrzeć małzeństwa, bo małżeństwo to wspólnota kobiety i mężczyzny i nikt nie będzie zmieniał teraz jego definicji, bo nagle tego sobie zażyczyli lewicowcy.

-Fizycznie mogą być rozwinięte tako samo, ale psychicznie już nie.Możesz sobie o tym poczytać.Jeżeli nie przemawia do ciebie obiektywizm tych badań, to nic na to nie poradzę.

Zapytam wprost.Chciałbyś mieć dwóch ojców albo dwie matki?

Po za tym przed adopcją, to dziecko musi wyrazić na nie zgodę, o ile się nie mylę, a szczerze wątpie, żeby np. 5 latek chciałby być adoptowany przez pary homo.W książeczkach ma mamusie i tatusia, w bajkach też, widzi, że np. jego kolege adoptowali Ania i Jan Kowalscy a nie Paweł i Paweł Nowakowie.Pisałem już wcześniej dzicko potrzebuje matczynej czułości i ojcowskiej opieki i ochrony.

Homoseksualizm wpływa na przyrost naturalny w tak małym, że aż nieznacznym stopniu. Poza tym i tak już wszędzie na świecie jest przeludnienie.

Proszę o link do tych badań bo sam nie mogę znaleźć, ja o nich nie słyszałem o.O

Co do pytania. Nie miałbym nic przeciwko. Pewnie dlatego, że niezbyt mnie obchodzi co ludzie o mnie mówią, meh.

Dziecko nie musi wyrażać zgody, poza tym dziecko to bardziej inteligentna istota niż ci się wydaje i w przeciwieństwie do niektórych dorosłych bardziej obchodzą ją uczucia niżto co powie społeczeństwo.

Opublikowano

Homoseksualizm wpływa na przyrost naturalny w tak małym, że aż nieznacznym stopniu. Poza tym i tak już wszędzie na świecie jest przeludnienie.

Proszę o link do tych badań bo sam nie mogę znaleźć, ja o nich nie słyszałem o.O

Co do pytania. Nie miałbym nic przeciwko. Pewnie dlatego, że niezbyt mnie obchodzi co ludzie o mnie mówią, meh.

Dziecko nie musi wyrażać zgody, poza tym dziecko to bardziej inteligentna istota niż ci się wydaje i w przeciwieństwie do niektórych dorosłych bardziej obchodzą ją uczucia niżto co powie społeczeństwo.

W całej Europie jest obecnie niż demograficzny.

http://www.wykop.pl/ramka/1173081/potwierdzono-negatywny-wplyw-wychowania-dzieci-przez-homo-pary/
http://natemat.pl/78419,dzieci-wychowane-przez-pary-homoseksualne-gorzej-radza-sobie-w-szkole-tak-twierdzi-kanadyjski-naukowiec
http://wpolityce.pl/polityka/134331-badania-potwierdzily-negatywny-wplyw-wychowania-dzieci-przez-homo-pary

Brak obiektywizmu? Nic na to nie poradzę.

Tu nie chodzi o to co powie społeczeństwo, bo w krajach Europy Zachodniej nikogo to nie oburza, bo ludzie po prostu się przywyczaili do tego.Chodzi o prawidłowy rozwój dziecka i jego psychikę.

Ale mnie interesują polskie dzieci.Ten filmik o nich nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...