Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłka wyślizguje mi się z rękawic :c

Snazzlie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak w temacie. Dzisiaj od kumpla dostałem rękawice (takie za 50zł) może nie najlepsze ale mam jeden problem... Piłka wyślizguje mi się z tych rękawic. Czy nawet jak chce ją wyłapać bo ziemii to nawet wtedy potrafi mi się wyślizgnąć, chociaż ją łapie. Jakieś porady co mam z nimi zrobić ?

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

A moczysz je? W sensie opluwasz itp?

Możliwe, że taka gąbka jest. Sam posiadam rękawice z kipsty oraz jakies z auszana. Z kipsty się kleją a z auszania nie... 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Obawiam się że to piłka jest zła. Da się sprawdzić jakoś na domowych rzeczach czy te rękawice są dobre ? np. szklanke trzymać czy coś takiego ? xD Wiecie o co chodzi. Czy to tylko na piłce xD Bo akurat jej tu nie mam :P

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Jak dla mnie to poprostu gąbka jest zj*****. Ja zawsze na rękawice plułem na początku meczu i był git do końca połowy, ale to już był taki offtop.

1-01-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...