Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELO BOOST - oszukany. Proszę o pilną pomoc w spr.

darek12396

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ zawsze gość może ci zarzucić że zabrałeś mu dostęp do konta i nie mógł dokończyć boosta, wtedy sam sobie będziesz winny, wygra spór, zamiast czekać do określonego czasu to srasz w majtki, teraz to gówno mu zrobisz nawet jakbyś chciał.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmianą hasła przerąbałeś sobie sprawę bo zawsze może powiedzieć że uniemożliwiłeś mu wykonanie "zlecenia" więc jest czysty. Co do policji... To tak komicznie trochę iść w sprawie boosta konta w lolu ( gdzie na 99% wywalą to zgłoszenie na stos i nigdy się nie doczeka rozwiązania)+ co mieli by zrobić? kazać zboostować mu twoje konto? (co de-facto mu nie umożliwiłeś[zmiana hasła])albo oddać pieniądze (tak samo jak w poprzednim przykładzie).Allegro nic nie zrobi bo transakcja przeszła zgodnie z planem (nie  określona DOKŁADNA data wyboostowania).Podsumowując:zmianą hasła sam przegrałeś sobie jakiekolwiek szanse na odzyskanie pieniędzy, na przyszłość będziesz wiedzieć ze boosty są nie opłacalne (bo i tak spadniesz jeśli nie masz umiejętności odpowiednich do danej dywizji, i jeśli "wykraczasz" po za swoją dywizje to prędzej czy później wyjdziesz z niej. 

DR5ChPt.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że dasz się zaorać w dupę jeszcze z 10 razy zanim się nauczysz że nie warto powiększać sobie e-penisa niszcząc innym grę.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

kto kurwa kupuje elo boost na allegro? pojebalo cie? przeciez wiadomo ze elo boost na allegro to jest scam bo nic nikt z tym nie zrobi i nic nikomu nie udowodnisz.

takie rzeczy kupuje sie na profesjonalnych stronach zajmujacych sie eloboostingiem lub na epvp.

a co do boostingu to napisz na pw sie dogadamy przystepne ceny. silver 5 -> plat 5 w 4 dni.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

Zgłoszenie tego = Ban Perm na LoLu. Czemu? Technicy pracujący w Policji, zgłoszą sprawę o przypisanie im prawa do sprawdzenia adresu IP z Riotu, co za tym idzie dowiedzą się o co chodzi. Więc jest tutaj problem :( Albo 190zł, albo konto silver 5 :] Wybieraj!

87225705356827008866.png

Opublikowano

Przeczytałem pare postów ale piszecie kurwa takie brednie że nie przez wszystkie mi się udało przebrnąć..Jesteście tacy kurwa tępi i tak się podpalacie gimby bądź osoby starsze. JESTESCIE KRETYNAMI KOMENTUJAC NIE MAJAC NIC DO POWIEDZENIA.Kupił to kupił i tyle a was chuja powinno obchodzić co.Kolega ma problem jak widać a wy zamiast kretyni pomóc i pisac sensowne posty tylko to wrzucacie  mu i pierdolicie głupoty..po co ? da to cos? nie.W zaden sposob to nie pomoze a wkurwia osoby madrzejsze od was i autora tematu.Wy nie rozumiecie że tu już nie chodzi o boosta...Chodzi o to pajace ze nawet na takiej wyrobionej marce jak ALLEGRO gdzie niby masz 100% pewnosci zakupu oraz ze oni rowniez recza za to itd dochodzi do oszustw..i to do oszustw na takie sumy..Tym razem ten koles sprzedawal boosta..innym razem ten koles moze sprzedawac kurwa klocki lego za 150 zl ileś tam sztuk..i nadal sie nie bedzie bal..DLACZEGO? Bo wy kretyni zamiast pomoc osobie ktora ma problem wolicie wyzywac i pierdolic kacapoły.Nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie proste i logiczne.A teraz do rzeczy.Z mojego punktu widzenia sprawa wyglada tak. Zostales oszukany usluga nie zostala wykonana WIEC MASZ PRAWO WEDLUG MNIE TO ZGLOSIC.Jest to zwykle oszustwo.Pierdol te konto nawet jakbys mial dostac tego perma W CO WATPIE BARDZO.To gowniarz ktory robi ludzi w konia powinien dostac nauczke.Jak chcesz to napisz mi na pw gg jesli masz jego prawdziwe dane i nie jest to konto fikcyjne zawsze mozna zrobic mu niespodzianke.Sa sposoby by jego rodzicie sie o tym dowiedzieli i zobaczysz ze jeszcze Cie przeprosi i sprawe zalatwimy pod warunkiem ze dane sa prawdziwe.Daj mi na pw swoje gg pogadamy i postaram sie Ci pomoc.Jest jeszcze droga allegro..ZE SWOJEGO DOSWIADCZENIA WIEM BO MIALEM PODOBNA SYTUACJE - NA KWOTE 160 ZL - allegro jest tak naprawde malo pomocne..w moim przypadku ODESŁALI MNIE NA POLICJE. Działa to tak że idziesz na policje a allegro współpracuje wtedy z policja i wspolnymi silami jakos to idzie..Czy wspoldziala to rowniez jakos z riotem - nie wiem.Ja osobiscie juz te 160 zl odpuscilem bo wtedy bylem jeszcze niepelnoletni a ojca po policji ciagac nie chcialem.Teraz bez wahania sam bym sprawe zalatwil.I gimby zrozumcie

Tu nie chodzi juz o tego boosta.Dzisiaj gowniarz kradnie na takich pierdolach.Jutro bedzie kradl na czym innym A za kilka dni moze wy ucierpicie i wy bd potrzebowac pomocy..WIEC ZACZNIJCIE MYSLEC I POMAGAC ALBO SIE NIE WYPOWIADAJCIE

Opublikowano

Zmienił hasło przed końcową datą i ma składać skargę że zlecenie nie zostało wykonane? Gdyby nie było idiotów na świecie to nikt by nie oszukiwał. Najlepsze że ten typ z allegro może teraz patrzeć na twoje konto i jeśli dywizja magicznie podskoczy napisać do riotu ze skargą o boostowanym koncie. Jeśli nie chcesz tracić konta to lepiej nie rób mu dramy na allegro i wyjdź na dwór bo płacenie komuś za wbijanie osiągnięć w jakiejś gierce jest skrzywieniem psychicznym.

Opublikowano

NIE MOZLIWE JEST ABYS DOSTAL JAKIEKOLWIEK PIENIADZE.

Jedynie mozesz dostac bana, przeczytaj regulamin Lola to wtedy sie dowiesz. Policja tez sie tym nie zajmie BO SAM SOBIE JESTES WINIEN..

Mam wujka policjanta w Twardogorze i z nim o takich bajerach juz rozmawialem..

Opublikowano

Zgłoś sprawę na policję, a najlepiej podpytaj jakiegoś prawnika -.-. Być może osoba sprzedająca boosty nie jest pełnoletnia(konto na fikcyjne dane, innej osoby) czy coś al'a to więc zgłoś, niech znajdą tą osobę i wtedy wyjaśniaj sprawę. Zazwyczaj coś na niego znajdą tylko trzeba poczekać. Dla przykładu nie miałem jeszcze 12/13 lat ukończonych zostałem oskarżony o kradzież "Konia peta"  w grze wiadomej :D żadnych pieniędzy gostek nie dostał (wiem nie pocieszam Cię tym) ale ja dostałem kuratora za podrabianie rzeczy wiadomych -.-. W samym lol'u z kontem "RACZEJ" nic Ci się nie stanie jeżeli złożysz na gostka odpowiednie doniesienie(najlepiej znajdź jakieś forum prawniczę bo tutaj raczej nie ma osób wyznających się na prawie zawodowo). Tak więc o pieniądze będzie ciężko ale nie jest to nie możliwe. Aha co do bana na lolu to raczej prokurator wystąpi o udostępnienie  samych danych a tłumaczył raczej się nie będzie.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Ludzie, po co ma zgłaszać sprawę na policję, jeśli w sumie nic mu (temu typowi) zrobić nie mogą. Łopatologicznie kupiliście sobie usługę malowania domu, zapłaciłeś wcześniej,  ludzie zaczęli robić po czym ich wyrzuciłeś, bo nie chcesz mieć malowanego domu

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Ludzie, po co ma zgłaszać sprawę na policję, jeśli w sumie nic mu (temu typowi) zrobić nie mogą. Łopatologicznie kupiliście sobie usługę malowania domu, zapłaciłeś wcześniej,  ludzie zaczęli robić po czym ich wyrzuciłeś, bo nie chcesz mieć malowanego domu

realtalk

nic nie zrobisz

IQpyWN8.png

Opublikowano

@Up. Koleś zamiast wygrywać, mecze ewidentnie je przegrywał. Elo-boosting polega na każdym meczu wygranym. Koleś, który to sprzedawał jest pewnie z brązu.

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. Koleś zamiast wygrywać, mecze ewidentnie je przegrywał. Elo-boosting polega na każdym meczu wygranym. Koleś, który to sprzedawał jest pewnie z brązu.

TO jest nie ważne, nie dał mu dokończyć rzekomego boosta, a może koleś nagle by przywalał dziennie 15 winstreak i leciał jak powalony do platyny?Nic nigdy nie wiadomo.

Opublikowano

Co może nam się przytrafić za elo boosting?

1.Dwa tygodnie zawieszenia wszystkich zaangażowanych w proceder kont

2.Usunięcie wszystkich nagród z poprzednich Sezonów do pierwszego włącznie

3.Wykluczenie z grona osób, które mogą dostać nagrodę w obecnym sezonie

4.Dla recydywy – gracz, który został zawieszony w poprzednim sezonie, ban konta .

Ps. dla mnie powinno się podawać Nicki osób, które kupują boosting i publicznie ich napiętnować. Nie dosyć, że są słabymi graczami, to jeszcze rozwalają grę innym… Rzekłem.

Jednakże powiedz mi jaki jest twój nick w LoLu.

yls1.jpg

=====

Ezreal <3

Opublikowano

Zacznijym od tego

1. Zmieniles Haslo , popelniles blad tym , lecz mozesz zsie szybko wywinac zmienic na stare i starac sie cicho siedziec

2. Jesli w przeicagu 2 tyg kolejnych nie zrobi nic ciekawego , wtedy mozesz zglosiuc to bez problemowo :)

Opublikowano

Dobrze Ci tak. Nie wyobrażam sobie mieć takiego typka u siebie w platynie co gra na poziomie Silvera.... Co nie zmienia faktu, że i tak już jest ich dość sporo, za niedługo w Challengerze będą takie nooby i co wtedy?

Opublikowano

Pisz do RITO, że wbił ci się na konto to ci cofnie zmiany, a do allegro, że zapłaciłeś, a on "nie dostarczył ci towarów", a opis jest błędny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...