Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka z brązu (pomocy)

xPidzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem twoje gry na LolKingu i powiem Ci, że nie są złe, poprawił bym lekko build i lekko farmę ale powiem tak. Gra na wyższych dywizjach ( np. Plat. w moim przypadku ) trwa 20-25minut. do 10 minuty zazwyczaj rozwala się jednego tureta bądź dwa, farmienie idzie jak maszyna, minion tu minion tam, gank ucieczka itd.

Ja bym na twoim miejscu zostawił lola na te świeta, taki odpoczynek, pouprawial troche sportu, i wrócił taki orzeźwiony do gry po czym pooglądał jakieś filmy np. Nervariena, ja tak zrobiłem, takie kopa dostałęm... poczułem to ,że dam rade wyjść z tego g... i wyszedłem do sIII :)

Polecam oglądnąc pare filmów LolWiki.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Powiem tyle

Brąz V do Plat V to łatwa droga i samemu można gry wygrywać.

Jak nie potrafisz wyjsc z brazu / silvera to znaczy ze grasz za slabo.

Z czasem skill wzrosnie i braz silver a nawet gold wyda ci sie banalny.

Musisz czesciej grac rankedy i powoli sie uczyc mechaniki gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...