Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] LC Genesis Trailer Guild WeLovePoland™

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co za shit nic specjalnego i widac tyko jak jakas czara leje kogos niezdziwil bym sie jak male lev ktore tam probuja expic

Opublikowano

To tak. Zdecydowanie za długi i nudny wstęp. W połowie filmiki tak szybko przelatują, że aż oczy bolą. Do tego ja nie widzę, aby tutaj było cokolwiek z Genesis. Muzyka mogłaby ujść, ale niestety same filmiki są słabe. :v Poza tym prezentacja gildii to raczej powinno być nagranie ze wspólnych wypadów, a nie jakieś tam coś z dupy. xD

Opublikowano

Widac znawcy sie znalezli a ilu z was poswiecilo swoj czas by stworzyc takowy trailer?hmm nikt tylko spamowac jakies brednie typu zle zrobiony filmik to nie o genessis wasza gidlia nie ma szans wy byscie najlepiej zaprzeali dupe szwabom byle dostac od nich cos

Opublikowano

Widac znawcy sie znalezli a ilu z was poswiecilo swoj czas by stworzyc takowy trailer?hmm nikt tylko spamowac jakies brednie typu zle zrobiony filmik to nie o genessis wasza gidlia nie ma szans wy byscie najlepiej zaprzeali dupe szwabom byle dostac od nich cos

Po pierwsze ktoś wrzucił filmik, a my mamy prawo go ocenić. Po drugie weź się puknij w ten pusty łeb i takie teksty zachowaj dla swoich kolegów. 

Opublikowano

"Trailer Genesisa" a prawie nic nie ma wspólnego z nim... 

Po za tym Wasza gildia za dużych szans nie ma na bitwach, więc nie wiem czy jest sens ją tworzyć. ;)

To ze gildia nie ma szans na bitwach nie znaczy ze nie ma sensu jej tworzyc..

Gildia jest po to aby grac wspolnie a nie po to zeby odbijac grody itd. dla mnie grody to tylko zabawa i nic wiecej, a gildia jest po to aby razem grac. Ponadto jakby byly gildie ktore by tylko byly w stanie odbic grod to tylko by byly 3 gildie na serwie i 0 zabawy..

Im wiecej gildi tym wiecej zabawy (eliminacje na MCS lub zaciekla walka przy krysztale na DCS)

A co do filmika to nie wazne czy cos pokazuje zle czy cos licza sie checi i jego zaangazowanie.

Opublikowano

Myioshi nie chce mi sie wdawac w klotnie z gownem twojego poziomu oceniac mozesz ale co da twoja krytyka jak ty z domu nie wychodzic siedzisz tylko tutaj oczy masz przesiakniete komputerem:>a co do tekstow jest wolnosc slowa nie wiem czy slyszalas o takim czyms wiec moge pisac jak chce nie bede juz odpisywal dla Cb wiec pisz co chcesz;]

Opublikowano

To ze gildia nie ma szans na bitwach nie znaczy ze nie ma sensu jej tworzyc..

Gildia jest po to aby grac wspolnie a nie po to zeby odbijac grody itd. dla mnie grody to tylko zabawa i nic wiecej, a gildia jest po to aby razem grac. Ponadto jakby byly gildie ktore by tylko byly w stanie odbic grod to tylko by byly 3 gildie na serwie i 0 zabawy..

Im wiecej gildi tym wiecej zabawy (eliminacje na MCS lub zaciekla walka przy krysztale na DCS)

A co do filmika to nie wazne czy cos pokazuje zle czy cos licza sie checi i jego zaangazowanie.

Nie wiedziałem że tacy ludzie jeszcze istnieją jak ColdHeart

Dziękuje Tobie za twoją odpowiedź.

Myioshi nie chce mi sie wdawac w klotnie z gownem twojego poziomu oceniac mozesz ale co da twoja krytyka jak ty z domu nie wychodzic siedzisz tylko tutaj oczy masz przesiakniete komputerem:>a co do tekstow jest wolnosc slowa nie wiem czy slyszalas o takim czyms wiec moge pisac jak chce nie bede juz odpisywal dla Cb wiec pisz co chcesz;]

Bez komentarza :)

Opublikowano

Musisz przyjmować też krytykę, to ona często buduje nasze zdolności, sprawia, że chcemy się czegoś nauczyć. Nie zawsze jest różowo, pamiętaj. ;-)

Jeżeli chodzi o video, to mam dla Ciebie radę. Nie rób aż tak długich wstępów, to często przynudza, jeżeli nie potrafi się tego wykorzystać. Kolejną sprawą jest napis, który psuje video, najlepiej było go dać gdzieś na początku i ewentualnie w creditsach na końcu. Inną rzeczą jest to, że nie przypomina to trailera, tylko jak dla mnie bardziej przechadzka po krainach Last Chaos.

Pozdrawiam. ;-)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Właśnie - wolność słowa. Mogę ocenić ten film jakkolwiek mi się podoba. I skąd Ty dziecko możesz wiedzieć czy ja z domu wychodzę, czy nie? Bo skrytykowałam filmik? Props. 

A na koniec - widać, że masz IQ niższe niż temperatura pokojowa, bo ja przynajmniej umiem pisać po polsku w przeciwieństwie do Ciebie. Polecam wrócić do podstawówki, chociaż podejrzewam, że tam jest dla Ciebie zbyt wysoki poziom. 

P.S Byle co mnie nie obrazi (jakbyś nie zrozumiał to było do Ciebie). (:

Opublikowano

orihimaru2  nie zabronisz krytykowania ,a 2 sprawa dla twojego info to niemusze nic robic poniewaz niegram w lc brak czasu i chorowita zona mnie pochlania ,chodz wiem ze na prestige lata jakis gracz z moim nickiem ale to nie ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...