Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rapujący ksiądz?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam coś lepszego od tego samego autora :)

Ja już słuchałem tego dawno temu bo mój ksiądz w gimnazjum ks. Artur :) spoko gościu

Zna tego księdza który rapuje.

Rap zajebisty :)

www.youtube.com/?#/watch?v=bJ8tso4vC-I

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajne. Takiemu to ja bym dał na tace. A nie grubasy wygłaszają jakieś kazania na odwal się i tylko im na kasie zależy. Też człowiek więc nikt mu tego nie zabroni.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Co mamy sądzić? Jest wolność, każdy może rapować. Ksiądz też jest człowiekiem, więc również może. Cała sytuacja i dyskusje na temat "ksiądz który rapuje", według mnie nie są na miejscu. 

Jeśli oczywiście nie będzie to jakiś bełkot typu "piję soczek z kodeiną", to osobiście jestem za takimi kawałkami. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajnie ale księdzu nie "wypada" wiec mam mieszane uczucia co do tego ;c

nie wypada mu przeklinać i nawijać o hajsie itd. Jest lepszy niż wielu ludzi na legalu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Okej Może i ksiądz rapuje ale to jest słabizna ...

Nic ciekawego :D

jak to może być słabizna ? bo nie ma tu twoich ulubionych motywów - ćpanie/pukanie/ itd. Gdyby był słaby to by nie miał tyle lajków itd - akurat idioci go nie słuchają, bo nie kumają tekstu.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

jak to może być słabizna ? bo nie ma tu twoich ulubionych motywów - ćpanie/pukanie/ itd. Gdyby był słaby to by nie miał tyle lajków itd - akurat idioci go nie słuchają, bo nie kumają tekstu.

Oj kolego znam się na tekstach zdecydowanie lepiej niż ty, więc się tak nie wymądrzaj spróbuj choć trochę wyłapać ;)

Opublikowano

Jak na księdza to daje radę! Podziwiam go za ten rap.

Swoją drogą, to u mnie w mieście jest ksiądz który słucha metalu i nie uważa tych co słuchają metalu za satanistów itp. Da się? Da się, co widać też z tym rapem.

Opublikowano

Oj kolego znam się na tekstach zdecydowanie lepiej niż ty, więc się tak nie wymądrzaj spróbuj choć trochę wyłapać ;)

Zacznijmy od tego, że słuchasz zagranicznego rapu ja polskiego, więc nie ma co dyskutować.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że słuchasz zagranicznego rapu ja polskiego, więc nie ma co dyskutować.

I to dlatego masz małe pojęcie o Rapie ponieważ słuchasz tylko Polskiego ;)

Opublikowano

Nie dyskutuj z Netqu21, widac, ze fan Sulina Zbuka i BRO, idz szukac przeslania u listonosza 

@top bardzo słabe

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...