Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOLINA NA MODACH

smile121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem troszke secik ametystowy, zaczeły się lagi etc. nagle wykopało z serwera, zalogować nie było można. Wbijam a seciku nie ma Pozdro ;>

Te lagi, scinki, wywalanie serwa nie do wytrzymania ...

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paczka pluginów jest wzięta z dupy, permisje są tak napisane jakby to chińczyk pisał na kacu.

Główny admin ma 14lat i jest typowym gimbusem, zamiast zrobić coś na serwie gra w sampa.

Mody to w większości dungeony i nowe bronie, niby są mody techniczne ale bez podstawowych modów dla nich, coś na zasadzie tłoku(pistona) bez zasilania niby jest ale po co ?

Lagi itp są przez reloady gdyż główny admin nie umie postawić serwera na swoim kompie do testowania a gdy zacząłem mu to tłumaczyć to po chwili mi się odechciało. Brak wiedzy na temat serwerów mc.

Opublikowano

Paczka pluginów jest wzięta z dupy, permisje są tak napisane jakby to chińczyk pisał na kacu.

Główny admin ma 14lat i jest typowym gimbusem, zamiast zrobić coś na serwie gra w sampa.

Mody to w większości dungeony i nowe bronie, niby są mody techniczne ale bez podstawowych modów dla nich, coś na zasadzie tłoku(pistona) bez zasilania niby jest ale po co ?

Lagi itp są przez reloady gdyż główny admin nie umie postawić serwera na swoim kompie do testowania a gdy zacząłem mu to tłumaczyć to po chwili mi się odechciało. Brak wiedzy na temat serwerów mc.

Hah nie ma to jak powiedzieć coś o kimś czego sie nie wie .Haha wczoraj probowales mi pomoc bo niby taki mocny w pluginach jesteś .A dzis piszesz to .Nie gram caly czas w minecrafta tak jak ty no life .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Za co ban ? wyjasnienie : Zbanowany : POZDRAWIAM .. Takiego bana dostałem ..

Jak przeklinali to bylo ok, ja czekałem na eq bo 3 raz mi zniklo przez te restarty ...

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

image.png

-------

Proszę o unbana bądź wyjaśnienie z jakiego powodu dostałem Bana :)

Jaki nick to powiem Ci za co. Wbij na TeamSpeak

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Zrobione ;P

Opublikowano

@up moze bys włączył serwer?!

Jak nie lagi... to off, lub resety ;/

Juz nie ma lagow :P

Opublikowano

Za co ban ? wyjasnienie : Zbanowany : POZDRAWIAM .. Takiego bana dostałem ..

Jak przeklinali to bylo ok, ja czekałem na eq bo 3 raz mi zniklo przez te restarty ...

Odzyskasz eq :)

Opublikowano

#Moja Ocena Serwera:

Co do modów - Cienko. Możnaby bardziej skomponować.

Co do atmosfery na serwerze - Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać..

Co do Pluginów (które oczywiście nie są ukryte) - 10 Pluginów, pan "StejV" (gdyż on gra na zmienionym nicku, nie na oryginalnym) jest jako jedyny w administracji, nie potrafi skonfigurować nic [Tutaj nawiązanie. - Gracz Eskimosek18, oczywiście Non-Premium, kiedy stwierdziłem "Aby StejV wgrał plugin BanItem, gdyż jest jakieś Uran TNT, za które banuje na IP](Cud, że na Spawnie, w wielkich 4 literach, jest flaga na nieśmiertelność) - Wygląd chatu {check.vanillia} = True.

Serwer, nic dodać ani ująć, słaby, już nie raz widziałem serwery opisywane jako "Wielkie Dno", niestety one zasługiwały przy tym serwerze na ocenę 5 gwiazdek.

Jeżeli pan "~StejV" to przeczyta, To pozdrawiam bardzo :

~Przewoz20011, nowy gracz.

P.S. - Jak potrzebujesz nauki, jak stworzyć serwer, aby jakoś przykuwał uwagę, zapraszam na PW lub czekam na TeamSpeak3 ..

TRZY RAZY NIE -

DZIEKUJEMY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...