Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos - pytania na początek gry

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś grałem w last chaos ale na dzień dzisiejszy nic nie pamiętam i chciałbym paru rzeczy się dowiedzieć.

- Jaka klasa jest najlepsza do PVE(expienia)?

- Co powinienem wiedzieć na początek gry?

- Czy da się grać bez IS?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Witam, kiedyś grałem w last chaos ale na dzień dzisiejszy nic nie pamiętam i chciałbym paru rzeczy się dowiedzieć.

- Jaka klasa jest najlepsza do PVE(expienia)?

- Co powinienem wiedzieć na początek gry?

- Czy da się grać bez IS?

1. Jeżeli umiesz grać czarownicą to zdecydowanie czarownica, bo ma dużo skilli AOE i naprawdę szybko można nią zabijać (jeżeli mówimy o globalu). Poza tym w sumie każdą klasą ofensywną dobrze się expi. (: 

2. Nie mam pojęcia. Jest bardzo dużo rzeczy, które powinieneś wiedzieć, więc fajnie byłoby, jakbyś sprecyzował. :p

3. Oczywiście. :)

Opublikowano

Klasa? Kazda klasa jest dobra, masz tanka-tytan, masz uzdrowicielke, jak pisze @UP czarownice.

W sumie kazda klasa jest bardzo dobra tylko musisz posiadac odpowiednie eq :)

Na poczatek gry po 1 znajdz sobie Mistrza, po osiagnieciu 20 poziomu chyba dostajesz bron +15 ( nie gralem dawno na PL wiec nie pmietam dobrze )

Dobrze jest ogarnac expa + farmienie pu w pierwsze 24 H, bo dostajesz buffa ktory zwieksza Ci o ciut expa i pu, zawsze cos.

Jest TUT jak zaczac na globalu ^^ Nie chce mi sie szukac ;D

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...