Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Easy] Nexoria.pl - Twój wymarzony serwer !

ddaammiiaannq

Czy zagrasz na Nexoria.pl?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Nexoria.pl?

• Tak.
      35
    • Nie.
      10
  2. 2. Chcecie start Piątek czy Sobota?

• Piątek.
      36
    • Sobota.
      9
  3. 3. Czy chcecie w Cliencie 5 Slotowy BS?

• Tak.
      31
    • Nie.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie WeeZy może pan skończy swoje Hejtowanie pod każdym względem, nabijasz posty czy jak bo nie rozumiem, że napiszesz takiego posta daje ci to jakąś satysfakcję?

Zapraszamy do głosowania w Ankiecie odnośnie BS oraz Startu serwera.

Beta będzie w Wtorek gdyż wrzucamy serwer na Dedyka, oraz zostało kilka drobnych poprawek + upnięcie klienta.

Nie , to nie jest nabijanie postów tylko informacja.

Dlaczego z góry zakładasz że nagra na twoim serwerze Zabq + Devaxes ?

Ja wiem co innego :)

Tak poza tym to piszę bo lubie :)

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie , to nie jest nabijanie postów tylko informacja.

Dlaczego z góry zakładasz że nagra na twoim serwerze Zabq + Devaxes ?

Ja wiem co innego :)

Tak poza tym to piszę bo lubie :)

Napisałem że możliwe że wykupimy reklamę u nich, także nie że nagrają nie zakładam z góry i skończyłem z tobą dyskusję chcesz pisz Priv.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Zamieszczam linki do ciekawych ssów potwierdzających pajacowanie Damiana :)

Serwer Mentis2.pl <-- byl tu GA

http://files.tinypic.pl/i/00513/o8mjydy6gwm4.png <-- jeden SS gdzie daje lvl kolega :)

http://wklej.to/pcOQJ <-- dorosłość naszego kochanego HA jak offał serwer bo mu się nudziło

@1361622928-U485574.pngHotovsky mówisz i masz :)

PS . Popajacuj jeszcze troche to będzie fajnie bo ładną beke z Ciebie kręcimy ;D

Opublikowano

http://files.tinypic.pl/i/00513/o8mjydy6gwm4.png <-- jeden SS gdzie daje lvl kolega :)

http://wklej.to/pcOQJ <-- dorosłość naszego kochanego HA jak offał serwer bo mu się nudziło

PS . Popajacuj jeszcze troche to będzie fajnie bo ładną beke z Ciebie kręcimy ;D

Dzieki , nie zagram.

Opublikowano

Na serwerze innym również rozdawał eq ;) tutaj muszę przyznać Ci rację mimo tego, że nie przepadam za Tobą 

Serwera nie polecam, ponieważ administrator (Damian) nie dorósł do takiej posady

Opublikowano

Skoro tak.. wezzy nie ma po co klamac.// Nie zagram nie polecam.

Taka administracje i serwer to tylko sploszyc ze swiata metin2.

Powodzenia na starcie oby udalo sie bez klopotow.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Zaraz to wytłumaczę sobie z Damianem zobaczymy co będzie. ;)

Możliwe że Damian zostanie wywalony z posady, i myślę że nie będzie problemów w takim razie, nie wiedziałem że Damian jest taką osobą.

[HA]Nerox.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Zaraz to wytłumaczę sobie z Damianem zobaczymy co będzie. ;)

Możliwe że Damian zostanie wywalony z posady, i myślę że nie będzie problemów w takim razie, nie wiedziałem że Damian jest taką osobą.

[HA]Nerox.

Hahahahahahaha sam do siebie piszesz ?

Opublikowano

Skoro tak.. wezzy nie ma po co klamac.// Nie zagram nie polecam.

Taka administracje i serwer to tylko sploszyc ze swiata metin2.

Powodzenia na starcie oby udalo sie bez klopotow.

Po chuj mam kłamać ? :>

Jak ktoś odpierdala szopke to nie ma prawa nawet być " KIMŚ" na serwerze ;)

Poza tym wpakujesz 100 zl w IS'a a jakis jego kolega dostanie to za friko ;]

Hahahahahahaha sam do siebie piszesz ?

Oni chyba z jednego konta piszą ale nie na 100% xD

Szkoda mi tylko @1361622928-U485574.pngHotovsky

Opublikowano

W takim razie sam mam teraz wątpliwość czy zagrać na serwerze. Jap***** kiedy w końcu doczekam się dobrego priva easy/medium. -.-

Opublikowano

W takim razie sam mam teraz wątpliwość czy zagrać na serwerze. Jap***** kiedy w końcu doczekam się dobrego priva easy/medium. -.-

Jak go wypierdolą z teamu to serwer może być dobry

GM jest ogarnięty i ręcze za niego że dobrze się będzie sprawował na serwerze :)

HA nie wiem bo nie znam ale też pewnie nie jest jakimś bachorem skoro Hotovsky z nim wspolpracuje

Jedyny problem jest taki że jak go out to nie będą mieli grafiki.

Opublikowano

http://files.tinypic.pl/i/00513/o8mjydy6gwm4.png

<-- jeden SS gdzie daje lvl kolega :)

http://wklej.to/pcOQJ

<-- dorosłość naszego kochanego HA jak offał serwer bo mu się nudziło

Ok weezy. Powiem krótko- jesteś idiotą. Przykro mi, ale to prawda. A tutaj wymienię kilka punktów dlaczego tak myślę. 

-Nikt Cie nie lubi.

-Ledwo kto Cię ogląda.

-Przyznałeś mi się że nabijasz suby.

-Lecisz na hajs chociaż jesteś gównem. Wiesz czemu nie chcieliśmy abyś nagrywał na mentisie? ze względu na anty reklamę. 

Pierwszy ss - SS który zrobił Adrian z innego IP dla "beki" jeżeli chcesz to się zapytaj luzera. Patrz że zamazał w paincie IP. 

Drugi ss - Myślisz że wpisał bym shutdown na serwerze gdzie jest 400 graczy i biorę 20% ? Myśl logicznie. Tylko się droczyłem z nim a on porobił ss. 

To tyle, jakoś się wytłumaczyłem. To wszystko to jebana pomyłka :) Zresztą, pogadaj sobie z Oskarem.

w6qirs.jpg

Opublikowano

No też prawda.

A nie patrząc 80% grafiki mają zrobione chyba, ale też z drugiej strony znaleźć dobrego grafika i ogarniętego w tych czasach to trudno niestety.

Opublikowano

Ok weezy. Powiem krótko- jesteś idiotą. Przykro mi, ale to prawda. A tutaj wymienię kilka punktów dlaczego tak myślę. 

-Nikt Cie nie lubi.

-Ledwo kto Cię ogląda.

-Lecisz na hajs chociaż jesteś gównem. Wiesz czemu nie chcieliśmy abyś nagrywał na mentisie? ze względu na anty reklamę. 

Pierwszy ss - SS który zrobił Adrian z innego IP dla "beki" jeżeli chcesz to się zapytaj luzera. 

Drugi ss - Myślisz że wpisał bym shutdown na serwerze gdzie jest 400 graczy i biorę 20% ? Myśl logicznie. Tylko się droczyłem z nim a on porobił ss. 

To tyle, jakoś się wytłumaczyłem. To wszystko to jebana pomyłka :) Zresztą, pogadaj sobie z Oskarem.

Człowieku jesteś taki żenujący że mi Ciebie szkoda , pajac.

- Nikt mnie nie lubi ? OK . Racja większośc mnie nie przepada ale mam grono swoich kolegów , znajomych czy też widzów ktorzy mnie szanują mimo wszystko

- Ledwo kto mnie ogląda ? OK .

http://screenshooter.net/2585838/jyjlsvn

- Przyznałem się że nabijam suby ? boże jaki ty jesteś dzieciaku żałosny - czekam na dowód że kiedykolwiek coś takiego mówilem

- Lece na hajs ? Nagrywam chce za to wynagrodzenie a bardzo często nagrywam za SM ( nie chcieliscie zebym nagrywal ? chyba ty :)

LUZER ( HA ) NAMAWIAŁ MNIE + TRUE ( HA ) ZEBYM NAGRYWAŁ Z MENTISA .

Podrobił ss ? A to ciekawe bo te ss'y dał mi luzer :)

Jak będzie potrzeba również dam rozmowe z gg :)

@ Zadam Ci takie pytanie poza programem.

Jesteś upośledzony czy masz problem z głową że kłamiesz na prawo i lewo ?

@1361622928-U485574.pngHotovsky - mówilem , jest to co Ci pisalem na pw :)

Opublikowano

-Nikt Cie nie lubi.

-Ledwo kto Cię ogląda.

Pierwszy ss - SS który zrobił Adrian z innego IP dla "beki" jeżeli chcesz to się zapytaj luzera. 

Ja już się lekko pogubiłem, może ktoś naprowadzić objaśnić bo już nie wiem kto z tego konta pisze -.-. Czy ten damian czy ten H@?

Opublikowano

Damian został wydalony z Teamu, ponieważ było za dużo skarg na niego sytuacja się trochę skomplikowało, Temat zostanie zamknięty a zapowiedź będzie jutro na nowo na innym koncie, mam nadzieję że dacie nam szansę wystartować z serwerem, jedno głośnie ponawiam że Damian zostaje wydalony z Teamu serwera to tyle pisał [HA]Nexor.pl Do zobaczenia w nowej jutrzejszej zapowiedzi.

w6qirs.jpg

Opublikowano

-Nikt Cie nie lubi.

-Ledwo kto Cię ogląda.

Nie rozumiem tylko na jakim poziomie intelektualnym jesteś skoro nie potrafisz normalnie się wytłumaczyć bez obelg i obraz na spokojnie. Najwyraźniej nie dorosłeś jeszcze lub nie znasz jeszcze kulturalnych słów. 

Leci na hajs? Norma jak każdy YouTuber.

Chociaż nie wszyscy robią to dla Pa$ji...

Opublikowano

-Nikt Cie nie lubi.

-Ledwo kto Cię ogląda.

Pierwszy ss - SS który zrobił Adrian z innego IP dla "beki" jeżeli chcesz to się zapytaj luzera. Patrz że zamazał w paincie IP. 

Mowi prawde i tyle. To cie tak boli? Kazdy you tuber jakos musi zaczac. 

Opublikowano

Damian został wydalony z Teamu, ponieważ było za dużo skarg na niego sytuacja się trochę skomplikowało, Temat zostanie zamknięty a zapowiedź będzie jutro na nowo na innym koncie, mam nadzieję że dacie nam szansę wystartować z serwerem, jedno głośnie ponawiam że Damian zostaje wydalony z Teamu serwera to tyle pisał [HA]Nexor.pl Do zobaczenia w nowej jutrzejszej zapowiedzi.

Prezentacja do zamknięcia.

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...