Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs "Wielkanoc z działem Minecraft"

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jejku, proszę wszystkich o nie spamowanie już na temat hostingu. Jest taki jaki jest, a wasze kłótnie "dlaczego nie taki, dlaczego nie siaki" i tak nie zmienią nic. Team się stara załatwić Wam nagrody aby były jak najlepsze, a i tak narzekacie, bo hosting nie taki. Co ma hosting do servera? Jeśli jest postawiony na stabilnej maszynie, która nie wyłącza się od tak, da się ładnie wszystko ogarnąć, to nie powinno być problemu, czy logujecie się na tej stronie, czy innej. Jeśli jednak macie jakieś opinie i nadal chcecie je wyrażać, to w dziale zarządzania serverami często są zadawane pytania na temat wyboru hostingu, albo po prostu napiszcie tutaj kilka zdań: http://www.mpcforum.pl/topic/1156727-spis-hostingow-minecraft/

Mam kilka pytan odnosnie servera

1.na ile jest opłacony

2.ile ramu na osobe

1. Na miesiąc, z czym kod można aktywować kiedy się chce (nawet po kilku miesiącach będzie działać)

2. Na slot przypada 100MB.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano
Opublikowano

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A,przepraszam myślałem że tu.

Według mnie Twoja praca jest najlepsza, na pewno wygrasz. Żeby nie było offtopu bo @KichaMCPL czuwa, więc zadam jakieś tam pytanko (konkurs mnie nie interesuje). Jeżeli będzie 9 prac w ostatnim dniu konkursu, to przedłużycie go, #hehe?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Mam pytanko jak bym miał te 1 czy 2 miejsce to można się jakoś dogadać żeby wymienić na plakietke? nie że kogoś obrażam ale nie za dobrze idzie z tymi pracami

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Mam pytanko jak bym miał te 1 czy 2 miejsce to można się jakoś dogadać żeby wymienić na plakietke? nie że kogoś obrażam ale nie za dobrze idzie z tymi pracami

Czy tam pisze o plakietkach? Nie, więc nie. ;)

Opublikowano

Przypominam, że już dziś o 23:59 temat z konkursem zostaje zamknięty. Jeśli ktoś nie skończył pracy, bądź chce ją oddać na sam koniec, to proszę nie przeoczyć :)

Uprzedzając wasze pytanie o nagrody i wyniki kiedy się pojawią - jest to zależne od oceniania jury konkursu, jeśli się wyrobimy już w poniedziałek, to wyniki i nagrody w poniedziałek. Jeśli we Wtorek to we Wtorek itd. dlatego proszę już nie pisać o tym, bo i tak wygranych nagroda nie ominie, jak również się nie zmarnuje, bo to Wy ją aktywujecie kiedy chcecie*.

//* Nie dotyczy -%

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...