Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo po prostu dajesz wiecej niz 1024mb ramu co jest nie mozliwe przy javie 32 bit

Daj plik log z forge z folderu %appdata%/FallCraft

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Hej to ja Cyreusz chciał bym bardzo aby te modyfikacje które podam poniżej znalazły się na serverze ponieważ są super i by urozmaiciły rozgrywke=ę oraz wojny walki itp.

Pierwszy mod to (Damage Indicators).

Pokazuje on nam po uderzeniu jakie obrażenia zadaliśmy. Dodatkowo po lewej stronie jest pokazana miniaturka moba i jego pasek życia. W ustawieniach możemy dodatkowo wszystko skonfigurować według własnych potrzeb.

Drugi to Legendary beats – Nowe struktury, mocne bossy

Dodaje on 5 nowych bossów (ognia, lodu itp.) i magiczne różdżki, które z nich wypadają (strzelające strzałami itp.)

Jak znajde jeszcze jakieś ciekawe to podam (:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dodamy, planujemy powiększyc paczke o dodatkowych 20 modów technicznych, ponieważ stwierdziliśmy, iż za dużo adventure mamy ;) Wkrótce ujrzą one światło dzienne ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1.

prosze obejrzeć ten film zarąbisty mod na bossy (:

2.Dark Diamond mod - dodaje rude czarnego diamentu z którego tworzymy lepsze itemy od zwykłych diamentowych.

3.So MANY SWORD - Dodaje wiele ciekawych mieczy.

Jutro jeszcze poszukam mam nadzieje że ktoś znajdzie naprawde opfitą modyfikacje która doda wiele itemó pod pvp (:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co do samego servera bardzo polecam jest naprawde dory na lepszym jeszcze nie grałem nie ma lagów fajne modyfikacje choć brakuje mi tylko większej ilości broni ale każdy lubi to co lubi server oceniam narazie na 9,5/10 zobaczymy jak w dalszych etapach serdecznie zapraszam nowych graczy na server :Cyreusz (:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.

prosze obejrzeć ten film zarąbisty mod na bossy (:

2.Dark Diamond mod - dodaje rude czarnego diamentu z którego tworzymy lepsze itemy od zwykłych diamentowych.

3.So MANY SWORD - Dodaje wiele ciekawych mieczy.

Jutro jeszcze poszukam mam nadzieje że ktoś znajdzie naprawde opfitą modyfikacje która doda wiele itemó pod pvp (:

Divinerpg ;)

Opublikowano

Dodamy te mody,, Andrzeju, spokojnie, nie denerwuj się :D Myślę do niedzieli, co wiązać się bedzie ze zmianą mapy ALE mamy nadzieję na znacznie większą ilosc graczy ;)

Pozdrowki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Yyy problem launcher pobrał wszystko wyłączył się i jak włączam go znów pobiera to samo !

Opublikowano

Pobiera się klikam graj i nic się nie dzieje to jest błąd a jak chce pobrać paczkę to przy 99% wywala błąd pobierania wiec launcher nie działa a paczki nie da się pobrać :D 

Opublikowano

Być może problem leży w javie jeśli masz 32 bitową to max możesz dać 1 GB Ramu mój kolega taką miał i mu laucher nie działał pobrał 64 Bitową i mu ładnie działa więc jeśli nie macie zainstalujcie jave  64 bitową.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam najnowszą Jave 7 update 55 więc to raczej nie to  :/

Usunąłem folder z plikami które się pobrały bo chciałem je pobrać jeszcze raz no i teraz nawet się pobierać nie chcą bo się wyłącza ;/ 

Pobrała mi się paczka za 3 razem jak ją zainstalować :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...