Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoby z BoL'a

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta sygnaturka jest z przed roku, gdy jeszcze byłeś Bronze V.

Wole być Bronze V bez bola niż D1 na bolu. Rok temu mówisz, widze skill urósł ostatnimi czasy :)

aae56ff1970f3a35ecb34e75a536ef7a.png

Właściwie SeleX jesteś ciekawym zjawiskiem.. Grasz już w lola od S2, jesteś D1 i "wygrywanie" na bolu dalej sprawia ci przyjemność ? Nie masz takiego poczucia, że to co osiągnąłeś nie jest prawdziwe? Team rankingowy też macie w diamencie, można pomyśleć o graniu na jakiś lanach etc. i co? Weźmiesz sobie bola na pendrive? 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie jest się pośmiać ze smutnych ludzi, którzy linię opuszczają ze statami 0/5.

Opublikowano

Silvery hejtują diamenta xDDDDDDDDD

Jeśli nie potrafisz grać, to nawet z BoLem nie wyjdziesz z silvera. Tyle w temacie.

Silvery? Mam platyne 1 z czego win strake i gram z diamentami 1. NIe raz grałem z challengerami, lapsie. Śmieszny jesteś. leć do swojego bolow'ca który jest nr 1 na liście, a tak naprawdę bez Bola, nigdzie by tam nie zaszedł. c:

Filmik z selexem.

Jesteś sławny, każdy Cię hejtuje! Jesteś gównem i nim pozostaniesz. :)

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ale wy wszyscy jesteście IDIOTAMI! Tak bardzo łapie was ból dupy i tak bardzo musicie hejcić SeleX'a kiedy gra na BoL'u? GÓWNO PRAWDA.

Sam gram na BoL'u a do Platyny wylazłem na czystym skilu. Co z tego, że teraz gram z BoL'em? Ktoś mi tego zabroni? A no racja.. przecież nie mam skilla, aby wejść ligę wyżej bez BoL'a. Ludzie zastanówcie się co wy tutaj pierdolicie, bo większość z was chciałaby być w diamencie nawet na tym jebanym BoL'u niż tracić nerwy w Bronze, gdzie macie AFK co drugą grę. Jesteście osobnikami bez serca, to że ktoś gra na tym to nie znaczy że musicie go obrzucać hejtami i innymi rzeczami, do których nawet nie powinno to do niego dochodzić. 

Kolejna sytuacja, perm dla SeleX'a - za? Za granie Cassopeią, gdzie na filmiku nie da się tego udowodnić, że gra na BoL'u? RIOT znajdzie każdego, którego używał BoL'a lub innych sztuczek i prędzej czy później pobanuje każdego.

Nie będzie BoL'a, to wejdzie znów coś innego - proste. Jeżeli dalej macie się żalić, jak bardzo BoL jest chujowy to proponuje wyżalać się gdzieindziej. 

Zresztą nie chce mi się wierzyć, jeżeli byłby bug/cheat darmowy na używanie nieskończonego heala/doładowania RP/lub automatycznego zabijania jednym przyciskiem to nie użylibyście go. 

Wszyscy jesteście śmieszni.

8372383248.png
Opublikowano

Ale wy wszyscy jesteście IDIOTAMI! Tak bardzo łapie was ból dupy i tak bardzo musicie hejcić SeleX'a kiedy gra na BoL'u? GÓWNO PRAWDA.

Sam gram na BoL'u a do Platyny wylazłem na czystym skilu. Co z tego, że teraz gram z BoL'em? Ktoś mi tego zabroni? A no racja.. przecież nie mam skilla, aby wejść ligę wyżej bez BoL'a. Ludzie zastanówcie się co wy tutaj pierdolicie, bo większość z was chciałaby być w diamencie nawet na tym jebanym BoL'u niż tracić nerwy w Bronze, gdzie macie AFK co drugą grę. Jesteście osobnikami bez serca, to że ktoś gra na tym to nie znaczy że musicie go obrzucać hejtami i innymi rzeczami, do których nawet nie powinno to do niego dochodzić. 

Kolejna sytuacja, perm dla SeleX'a - za? Za granie Cassopeią, gdzie na filmiku nie da się tego udowodnić, że gra na BoL'u? RIOT znajdzie każdego, którego używał BoL'a lub innych sztuczek i prędzej czy później pobanuje każdego.

Nie będzie BoL'a, to wejdzie znów coś innego - proste. Jeżeli dalej macie się żalić, jak bardzo BoL jest chujowy to proponuje wyżalać się gdzieindziej. 

Zresztą nie chce mi się wierzyć, jeżeli byłby bug/cheat darmowy na używanie nieskończonego heala/doładowania RP/lub automatycznego zabijania jednym przyciskiem to nie użylibyście go. 

Nie. Wcale nie widać exploitów. Kurwa wcale. I ty byłeś modem lola? Jesteś kurwa żałosny człowieku. Do tego nie hejtujemy Selexa za granie na BoLu. Hejtujemy go za to, że próbował nam wmówić, że nie gra na BoLu. Cały czas się wywyższał. A teraz proszę - Cass Whooping na filmiku :). Do tego - Jak riot ma znaleźć ludzi, którzy używali BoL'a? :) No proszę, wytłumacz. Anty cheata żadnego nie ma, żadnych logów nie wysyła. No proszę, wytłumacz mi - jak :)

3431810405.png

Opublikowano

Silvery? Mam platyne 1 z czego win strake i gram z diamentami 1. NIe raz grałem z challengerami, lapsie. Śmieszny jesteś. leć do swojego bolow'ca który jest nr 1 na liście, a tak naprawdę bez Bola, nigdzie by tam nie zaszedł. c:

Filmik z selexem.

Jesteś sławny, każdy Cię hejtuje! Jesteś gównem i nim pozostaniesz. :)

Na jakim skrypcie ten koleś gra ? :O 

+ Czym sie Ten skrypt różni od np. JakCass ??

+ Fajna muza xDDD

Opublikowano

Na jakim skrypcie ten koleś gra ? :O 

+ Czym sie Ten skrypt różni od np. JakCass ??

ze leci mu z plecow

+ szybkosc puszczania E + dokładnośc skillshotów

IQpyWN8.png

Opublikowano

Sam gram na BoL'u a do Platyny wylazłem na czystym skilu. Co z tego, że teraz gram z BoL'em? Ktoś mi tego zabroni? A no racja.. przecież nie mam skilla, aby wejść ligę wyżej bez BoL'a.

XDDDD

Made my day.

Może i ja jestem śmieszny ale ty jesteś żałosny, grając na bolu i jeszcze mówiąc ,że to zasługa twojego "skylla".

Opublikowano

Nie no grubo :D . Nie wyzywam ludzi, którzy po prostu grają na bolu (jeżeli sprawia im to satysfakcje to już nie moja sprawa), ale krew mnie zalewa, kiedy taki osobnik wchodzi na MPC forum i pisze mi, że BOL wymaga skilla, że on to osiągnął sam, a bol to tylko mała pomoc. Jak już kurwa grasz na tym bolu, to po prostu przyznaj się, że sam byś tego nie osiągnął, że twój skill nie równa się nabitej dywizji. Dodatkowo chwalenie się tym, że wygrywasz linię cassio na bolu przeciwko uczciwemu graczowi jest po prostu żałosne. Próbujesz nam teraz wmówić, że SeleX wbił tą dywizje uczciwie? #wtf ."Jesteście osobnikami bez serca" xDD - bo hejtujecie biednego bolowca, który po prostu chce oszukiwać w grze, a wszyscy mu mówią, że jest gównem - Przepraszamy wszystkich bolowców :( (może jeszcze powinniśmy ich chwalić za to że używają cheatów? :D) . Sorry ale nie wierze w tą bajeczkę, że dopiero po wbiciu do platyny zacząłeś używać bola :c Nie chce ci się wierzyć w to, że ludzie potrafią grać uczciwie? To dlaczego 98% ludzi mogących zainstalować bola ułatwiającego im gre tego nie zrobi? Śmieszne jest to co piszesz :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Powiem tak:

Do Bolowców - wszystkich bez wyjątku - skoro możecie wybić się bez BoLa - to po co na nim gracie?
No fajnie - pobawić się czy coś, ale z tego co widzę Selox korzysta z niego w sposób wybitny. Nie obchodzi mnie to już gdzie z niego korzysta, po co z niego korzysta ani nie obchodzi mnie jego preferencja seksualna. Chcę wiedzieć: dlaczego korzystacie z BoLa, skoro uważacie, ze i tak wybilibyście się bez niego?

Sam jesteś śmieszny - nie użyłbym. Mam jakiś jeszcze swój honor. Tak samo jak nie używałem błędu na 100% CDR i jak nie używałem "pseudo-hacka" na RP
Czy to miejsce do wyżalania się? W sumie ten temat zamienił się w jeden wielki off-top i w walkę pomiędzy Bolowcami i anty-bolowcami.
Wbiłeś platynę sam? GG. Grasz teraz z BoLem aby się wybić wyżej? Nie uszanowanko ziom......
Zbanują wszystkich co z tego korzystają? Mam nadzieję, chociaż nie wiem jak.
Czy SeleX nie używa BoLa? Raczej używa - plamki lądują środkiem dokładnie na atakowanym wrogu - 100% symetrii - z prędkością w której musiałby napierdzielać tą klawiaturę tak, że przestanie działać po tygodniu takiej eksploatacji.....

W sumie chciałem napisać też jakiś odzew do anty-bolowców o uspokojenie bÓlu doooopy ale sam jestem anty-bolem więc cóż. Po prostu nie dajcie się ponieść emocjom.....

Co do pytania, czy grając z BoLem a potem bez będziemy grać tak samo dobrze. 100% że nie będą grać tak dobrze, jak powinni by wybić się do tej dywizji.
Takie osoby po prostu się nie rozwijają, ponieważ jak ktoś napisał, program robi wszystko za nich. Jedyne co mają, to liga na papierze. Mogą być platynami - i grać bez BoLa lepiej niż 90% społeczeństwa a z BoLem wejśc do Diamentu. Nie znaczy to jednak, że będą bez BoLa grać na poziomie diamentu. Co prawda - pewnie uda im się utrzymać w niskich przedziałach danego poziomu bo aby spaść z dywizji V trzeba się postarać.

Odpowiedź na pytanie tldr: Zależnie od tego gdzie zaczynali - będą lub nie będą no skillami - zależy co przez te pojecie definiujesz. Nie będą się rozwijać w tej grze więc nie będą stawać się lepsi "naprawdę" ale nie będą się stawać wcale dużo gorsi. Po pewnym czasie wszystkie "odruchy" powrócą.
Koleś który z platyny wybije się do diamentu wciąż umiejętnościami będzie przypominać osobę z platyny.

Wydaje mi się, że wyczerpująco odpowiedziałem na zadane pytanie a temat powinno się zamknąć - zamienia się w ogromne pole walki - jeżeli ktoś chce się wykłócać niech napisze do tego temat......

@ps. - Jest to forum o cheatach i bugach - nikt nikomu nie zabroni korzystania z tego (tak jest to także przekaz do anty-bolowców) , ale czujcie choć trochę pokory za to, że go używacie.
Nie każemy wam bić się w pierś - chcemy tylko, abyście nie pluli innym w twarz mówiąc jak to wspaniale gracie.....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie no grubo :D . Nie wyzywam ludzi, którzy po prostu grają na bolu (jeżeli sprawia im to satysfakcje to już nie moja sprawa), ale krew mnie zalewa, kiedy taki osobnik wchodzi na MPC forum i pisze mi, że BOL wymaga skilla, że on to osiągnął sam, a bol to tylko mała pomoc. Jak już kurwa grasz na tym bolu, to po prostu przyznaj się, że sam byś tego nie osiągnął, że twój skill nie równa się nabitej dywizji. Dodatkowo chwalenie się tym, że wygrywasz linię cassio na bolu przeciwko uczciwemu graczowi jest po prostu żałosne. Próbujesz nam teraz wmówić, że SeleX wbił tą dywizje uczciwie? #wtf ."Jesteście osobnikami bez serca" xDD - bo hejtujecie biednego bolowca, który po prostu chce oszukiwać w grze, a wszyscy mu mówią, że jest gównem - Przepraszamy wszystkich bolowców :( (może jeszcze powinniśmy ich chwalić za to że używają cheatów? :D) . Sorry ale nie wierze w tą bajeczkę, że dopiero po wbiciu do platyny zacząłeś używać bola :c Nie chce ci się wierzyć w to, że ludzie potrafią grać uczciwie? To dlaczego 98% ludzi mogących zainstalować bola ułatwiającego im gre tego nie zrobi? Śmieszne jest to co piszesz :)

Hmmmm. W takim razie proponuje eksperyment. Dam ci konto b5 wyjdź z bolem do plat. Nie masz mózgu nie wyjdziesz

Opublikowano

Hmmmm. W takim razie proponuje eksperyment. Dam ci konto b5 wyjdź z bolem do plat. Nie masz mózgu nie wyjdziesz

Temu panu nie o to chodziło - fakt że BoL pozwala się wybić - fakt też że z pustego i Salomon nie naleje - tylko o to, że ludzie uważają BoL za "małą pomoc".

Przykładowo ja - gracz srebra - jestem pewien, że dobiłbym się do platyny na BoLu. Mam tak słaby czas reakcji i łatwo tracę kontrolę nad tym co robię w walce, że tylko znajomość innych aspektów gry na wysokim poziomie umożliwia mi utrzymywanie się na poziomie srebra (warding, build, map awareness itp.).

Jeżeli ten program robiłby za mnie wszystkie te trudne (dla mnie) rzeczy - jak najbardziej wybiłbym się. Oczywiście nie wiem jak z resztą - każdy człowiek jest inny. 

@Edit - i oczywiście przestając korzystać z BoLa nie poprawi mi się nagle refleks do poziomu na którym jestem 

Jeżeli ma refleks, a nie zna dobrze mechaniki - BoL wybije go najwyżej parę dywizji np. SV do SI. Jeżeli zna mechanikę a nie ma refleksu (tak jak to pisałem - ja) to jestem niemal pewny, że dobiłby bez trudu o cały tier.

Tak więc graczom z platyny i diamentu wiele nie pomoże - fakt - ale mimo wszystko ciągle będzie to "jakaś" pomoc i nawet przeskoczenie tych 2-3 tierów może okazać się dla nich możliwe tylko z BoLem. 

Proszę was - nie wciskajcie kitu, że potrzeba mieć bardzo duże umiejętności aby korzystać z tego bota - bo nie trzeba. Bez mózgu nawet sobie guzika zapiąć nie da, ani żyć ogólnie - powszechnie znana rzecz. I tak - przyznaje - jeżeli nie znacie jako-tako mechaniki, to duzo się nie wybijecie, ale jednak wybijecie.

Jeżeli zabójstwo jest zakazane, to nie liczy się ile osób zabiliśmy, tylko że ogólnie zabiliśmy. Trybicie metaforę?

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja najpierw wyszedlem z bronze i silver a dopiero potem bola uzywalem ino na supporcie :P bo jednak nie potrafie grac supp a jak gram ranki to warto jednak pomoc.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Temu panu nie o to chodziło - fakt że BoL pozwala się wybić - fakt też że z pustego i Salomon nie naleje - tylko o to, że ludzie uważają BoL za "małą pomoc".

Przykładowo ja - gracz srebra - jestem pewien, że dobiłbym się do platyny na BoLu. Mam tak słaby czas reakcji i łatwo tracę kontrolę nad tym co robię w walce, że tylko znajomość innych aspektów gry na wysokim poziomie umożliwia mi utrzymywanie się na poziomie srebra (warding, build, map awareness itp.).

Jeżeli ten program robiłby za mnie wszystkie te trudne (dla mnie) rzeczy - jak najbardziej wybiłbym się. Oczywiście nie wiem jak z resztą - każdy człowiek jest inny.

@Edit - i oczywiście przestając korzystać z BoLa nie poprawi mi się nagle refleks do poziomu na którym jestem

Jeżeli ma refleks, a nie zna dobrze mechaniki - BoL wybije go najwyżej parę dywizji np. SV do SI. Jeżeli zna mechanikę a nie ma refleksu (tak jak to pisałem - ja) to jestem niemal pewny, że dobiłby bez trudu o cały tier.

Tak więc graczom z platyny i diamentu wiele nie pomoże - fakt - ale mimo wszystko ciągle będzie to "jakaś" pomoc i nawet przeskoczenie tych 2-3 tierów może okazać się dla nich możliwe tylko z BoLem.

Proszę was - nie wciskajcie kitu, że potrzeba mieć bardzo duże umiejętności aby korzystać z tego bota - bo nie trzeba. Bez mózgu nawet sobie guzika zapiąć nie da, ani żyć ogólnie - powszechnie znana rzecz. I tak - przyznaje - jeżeli nie znacie jako-tako mechaniki, to duzo się nie wybijecie, ale jednak wybijecie.

Jeżeli zabójstwo jest zakazane, to nie liczy się ile osób zabiliśmy, tylko że ogólnie zabiliśmy. Trybicie metaforę?

zgadzam się z tb. Wszystko dobrze opisales. Ale np ja na bolu nauczyłem się refleksu etc. I nie mam problemu aby grać sila C:
Opublikowano

Żałujemy? :D

Może mamy satysfakcję z tego kiedy wbijemy wyższą dywizję dzięki swojemu skillowi, komunikacji z drużyną itp.?

I tak nie rozumiem ludzi, którzy korzystają z bol'a. Jak w diamencie Ci tak dobrze idzie, to czemu używasz tego "świetnego" programu?

Nie lepiej ten hajs co wydajesz na VIP'a wydać na skórki? 

1994993994.png
Opublikowano

Może mamy satysfakcję z tego kiedy wbijemy wyższą dywizję dzięki swojemu skillowi, komunikacji z drużyną itp.?

I tak nie rozumiem ludzi, którzy korzystają z bol'a. Jak w diamencie Ci tak dobrze idzie, to czemu używasz tego "świetnego" programu?

Nie.

Wiedziałem, że zaraz będzie ból dupy. Kto bogatemu zabroni używać BoL'a? (hehe  :rolleyes: )

Jesteście graczami bez cheatów - zrozumiem, ale osoby, które grają na cheatach i są hejtowane na forum o cheatach - śmiech na sali.

8372383248.png
Opublikowano

Nie.

Wiedziałem, że zaraz będzie ból dupy. Kto bogatemu zabroni używać BoL'a? (hehe  :rolleyes: )

Jesteście graczami bez cheatów - zrozumiem, ale osoby, które grają na cheatach i są hejtowane na forum o cheatach - śmiech na sali.

Nie chodzi o to, że jesteśmy na forum o cheatach... Tylko o to, że ludzie którzy używają tego programu uważają się za ludzi ze skillem. Bo przecież używanie bol'a to taka trudna rzecz... 

Zresztą mi chodzi o to, że ludzie piszą o swoim skillu jak już są w diamencie (oczywiście przy użyciu bola). Skoro są tacy pro to czemu nie wyszli z silverka bez używania programów ułatwiających grę?

Nie ma to jak płacić ludziom za program który umożliwia wbicie wyższej dywizji w darmowej grze. 

Oczywiście, że są wyśmiewani, bo porównują się do normalnych graczy, którzy nie używają ułatwień. 

Zresztą gdzie Ty tu widzisz "ból dupy"? Nie wszystko co jest na nie jest bólem dupy.

1994993994.png
Opublikowano

ja w d5 już nie używam i jestem d1
Opublikowano

LOL czemu ten temat jest w kółko wałkowany?

Z tego co zauważyłem to głównie rochodzi się o to że:

"Normalni" gracze obwiniają bolowców o to że przypisują oni sobie osiągnięcia jakie wykonał za nich program.

Z drugiej strony bolowcy tłumaczą się tym że żeby na bolu coś osiągnąć trzeba mieć jeszcze "skilla".

Rozwiązanie:

Niech jakiś "normlany" gracz zacznie grać na bolu i jeżeli nie wybije tego upragionego d1 to będzie to oznaczać że racje mieli bolowcy którzy są tak znienawidzeni.

Ale jeżeli dałby radę i wybił tego diamond'a to macie 100% prawo do zmieszania bolowców z błotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...