Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoby z BoL'a

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm ale np jest ktoś w GOLD Vzaczyna grać na BoL'u po jakimś czasie jest w diamond V i zaczyna grać bez bola i wtedy jest no sillem czy nadal potrafi grać tak jak z Bolem ??

Opublikowano

Tak są noskillami i w tych wyższych dywizjach platyna-diament tylko psują gre .

Ale nie radze ci grać na bolu ponieważ dzisiaj na streamie Disa trafił mu sie sławny bolowiec Selex1337 i prawdopodobnie wyłapał perma na konto ;) 

Opublikowano

hmm ale np jest ktoś w GOLD Vzaczyna grać na BoL'u po jakimś czasie jest w diamond V i zaczyna grać bez bola i wtedy jest no sillem czy nadal potrafi grać tak jak z Bolem ??

No w niektórych sytuacjach po prostu sobie nie poradzi, ale to zależy od konkretnych osób, w końcu żeby wbić ten diament 5 na bolu też trzeba mieć mózg, ale gdy będzie jakiś teamfight czy coś ktoś może po prostu nie ogarnąć, chociaż podczas laning phase dla mnie nie powinno być zbyt dużej różnicy. Jedynie ciężko się później odzwyczaić; p Ale dokładnie nie wiem, nigdy tego nie używałem.

Opublikowano

Można być noskillem w diamencie ,a można być tez świetnym graczem będąc w silver albo nawet unranked.(mieć po prostu wyjebane na ligi itd) jeśli chcesz sie nauczyć grac graj bez bola.

Feel the beat!

Opublikowano

SeleX1337 - Typowy gracz w diamencie, który jest gównem i gra na poziomie golda, a doszedł do diamentu tylko dzięki bolowi.

Proszę Cię, SeleX. Usuń tą grę, mój kolega z silvera gra lepiej. 

A najlepiej zgiń.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ja sam gram na Bolu ale tylko na jednej postaci i czasami jak nie dają mi mida(bo tylko tam używam Bola) to potrafie ugrać innymi postaciami i to nawet z ładnymi statami i farmą więc przestańcie wciskać autorowi bajeczke o tym że potem bolowcy są no skillami bo każdy jest inny i inaczej gra.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja doszedlem na bolu do diament 1 i moge z kimś zagrać 1 vs 1 i mogę pokazać ze na czysto gram dobrze na ta dywizje.grac na bolu ok ale nie caly czas bo to bez sensu ale zawsze jakas odskocznia od normalnej gry

Opublikowano

SeleX1337 - Typowy gracz w diamencie, który jest gównem i gra na poziomie golda, a doszedł do diamentu tylko dzięki bolowi.

Proszę Cię, SeleX. Usuń tą grę, mój kolega z silvera gra lepiej. 

A najlepiej zgiń.

Silvery hejtują diamenta xDDDDDDDDD

Jeśli nie potrafisz grać, to nawet z BoLem nie wyjdziesz z silvera. Tyle w temacie.

Opublikowano

Skoro gracie na poziomie diamentu to czemu nie doszliście tam bez bol'a? Jak dla mnie śmieszni są ludzie, którzy używają ułatwień, a kiedy już są w jednej z najlepszych dywizji uważają, że na to zasłużyli. Bekson

1994993994.png
Opublikowano

Za przeproszeniem ten kto gra na BoLu to ciota i tyle. Wole siedzieć w goldzie bez BoLa niz trzymac spacje i cieszyć się, że jestem PRO NA BOLU. Ludzie ogar. Pasujecie tylko dawny klimat gówna.

@edit

Nie używaj BoLa będziesz lepszy w bronzie niż ten z BoLem w diamencie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

naprawde jestescie typowymi idiotami skoro sadzicie ze bol=noskil

musisz myslec poprawie mechanicznie zeby ci ten BOL cokolwiek dawał

musisz znać mechanike gry bol nie podejmie za ciebie decyzji w których wychodzisz na +/-

IQpyWN8.png

Opublikowano

Ludzie grający na bolu grają tylko dla dywizji, żeby potem móc sobie zwalić konia do diamentowej obramówki albo ikonki. W sumie nie jestem w stanie pojąć jak można czerpać jakąkolwiek satysfakcje z "nabicia" dywizji przez bola - bo to nie ty ją nabiłeś tylko program. Coś jak kupienie eloboostingu.

@edit

naprawde jestescie typowymi idiotami skoro sadzicie ze bol=noskil

musisz myslec poprawie mechanicznie zeby ci ten BOL cokolwiek dawał

musisz znać mechanike gry bol nie podejmie za ciebie decyzji w których wychodzisz na +/-

Znać mechanikę? xDDD Stoję za offtankiem i napierdalam w spację ryzem - znam mechanikę LOLa xD. Nie potrafię sam wymierzyć lasthita bo program pokazuje mi kiedy mam lasthitować. Nie potrafie ustawić timingu na drake, blue, reda bo robi to za mnie program. Nie potrafie trafić skillshotem bo robi to za mnie program. Nie potrafie unikać skillshotów bo robi to za mnie program. - znam mechanikę LOLa xDDDD

Bolowcy chyba nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ludzie grający na bolu grają tylko dla dywizji, żeby potem móc sobie zwalić konia do diamentowej obramówki albo ikonki. W sumie nie jestem w stanie pojąć jak można czerpać jakąkolwiek satysfakcje z "nabicia" dywizji przez bola - bo to nie ty ją nabiłeś tylko program. Coś jak kupienie eloboostingu.

@edit

Znać mechanikę? xDDD Stoję za offtankiem i napierdalam w spację ryzem - znam mechanikę LOLa xD. Nie potrafię sam wymierzyć lasthita bo program pokazuje mi kiedy mam lasthitować. Nie potrafie ustawić timingu na drake, blue, reda bo robi to za mnie program. Nie potrafie trafić skillshotem bo robi to za mnie program. Nie potrafie unikać skillshotów bo robi to za mnie program. - znam mechanikę LOLa xDDDD

Bolowcy chyba nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać :D

dobra to wpierdalaj sie w 5 trzymajac spacje pwoodzenia w platynce smieicu

IQpyWN8.png

Opublikowano

dobra to wpierdalaj sie w 5 trzymajac spacje pwoodzenia w platynce smieicu

Ojej boli pupa bo okazało się że bolowcy nie potrafią grać? :c Jedyne co potrafisz to stać za tankiem wciskając spacje . Powiem ci tak, pure skill :D

xDDDDDDDDDDDDDD

Nawet nasz krul bolowców zawitał, słynny skillowiec z D1 w sygnaturce, pewnie już 3x dzisiaj trzepał do tego screena. Naprawdę ciekawy jestem jak daleko byś zaszedł bez bola.. silver 2? 1? Nie sądze, żeby skill użytkowników bola sięgał wyżej niż takie dywizje.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...