Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeTech

Naladar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdę :)

Gdy wchodzę na serwer piszę Bad Login

Ponieważ nie posiadasz konta premium ;-)

Opublikowano

Zapraszamy na najstarszy serwer na modach działamy już ponad rok!

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Widze że serwer choruje na brak graczy lecz jest to spowodowane tym że serwer jest premium ponieważ 80% osób nie posiada premium. Przykra prawda ;]

Ale koncepcja skyblocka na modach może być naprawdę ciekawa ;]

Opublikowano

Widze że serwer choruje na brak graczy lecz jest to spowodowane tym że serwer jest premium ponieważ 80% osób nie posiada premium. Przykra prawda ;]

Serwer ma przeważnie ok 20 graczy ONLINE ale oni się prawie ciągle zmieniają jeden wychodzi to wchodzi kto inny a w nocy zawsze jest 2-3 osoby ;d

Na serwerze z modami też ciężko o graczy jednak większość woli czystego mc bo mody są dla nich za trudne.

Opublikowano

Koncepcja skyblocka na modach rzeczywiście jest ciekawa, ale nie nowa :D

Serwerów zagranicznych właśnie skyblocka na modach już dużo wcześniej się pojawiły.

Szkoda, że u nas tak licho z serwerami na modpackach, bo zagranicznych jest w sumie mnóstwo, nawet jest kilkanaście non-premium, chciałbym podać przykład ale to byłaby po prostu reklama.

Opublikowano

Koncepcja skyblocka na modach rzeczywiście jest ciekawa, ale nie nowa :D

Serwerów zagranicznych właśnie skyblocka na modach już dużo wcześniej się pojawiły.

Szkoda, że u nas tak licho z serwerami na modpackach, bo zagranicznych jest w sumie mnóstwo, nawet jest kilkanaście non-premium, chciałbym podać przykład ale to byłaby po prostu reklama.

Tak szczerze to większość (jak nie wszystkie) tryby rozgrywki pojawiły się wcześniej zagranicą a Polacy tylko podrabiają. Mało jest serwerów modowanych ponieważ większość polskich graczy to dzieci które na pewno nie ogarną serwera na tyle dobrze aby sobie poradzić. ExtremTech powstał najpierw jako serwer dla YTberów ale później przerodził się w projekt dla szerszej publiki i tak działa niezmiennie już od ponad roku.

Opublikowano

Aktualizacja modpacka 

Direwolf20 1.6.4 v1.0.21

Opublikowano

Zapraszamy na najstarszy serwer na modach w Polsce!

Opublikowano

aktualnie poprawiam configi ponieważ znalazłem poważny błąd

serwer działa już poprawnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...