Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Strona z darmowymi serwerami!

lukxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Stworzyłem stronę internetową z myślą o tych wszystkich "dzieci minecrafta" które szukają hostingów które oferują darmowe serwery!

Można powiedzieć że reklamuję hostingi.

Link:

http://minecraft-promocje.hol.es/

Co sądzicie o takiej stronie?

Co można jeszcze dodać? Piszcie! :D

Oczywiście jeżeli dzięki mnie znalazleś wreszcie serwer jaki chciałeś mieć prosił bym o like :)

Opublikowano

Mógłbyś wprowadzić też coś takiego ( jeśli byś chciał) że jeśli w hositngu X23 jest promocja to ty o niej piszesz , że warto itp.

Bez reklam fb

Opublikowano

Mógłbyś wprowadzić też coś takiego ( jeśli byś chciał) że jeśli w hositngu X23 jest promocja to ty o niej piszesz , że warto itp.

Myślałem nad dodaniem czegoś takiego, może w przyszłości :)

Strona fajna tylko czy niektórzy nieogarnięci ludzie znajdą tą stronę xD ?

I właśnie dlatego "publikuję" tu tę stronę i również na innych forach, stronach itp. żeby "nieogarnięci ludzie" ją znaleźli :P

W przyszłości będzie dodana domena .pl

Opublikowano

@F5

Ps: dodano parę hostingów + trwają prace nad oddzielną kategoria: "Bardzo tanie hostingi" z ceną 3-10 zł (takie serwery nadają się niestety tylko do pogrania ze znajomymi ale właśnie na tym polega nasza strona)

Opublikowano

Według mnie strona nie ma sensu. Zamiast tej strony powinieneś stworzyć osobny temat na tym forum pod tagiem [poradnik] i wkleić tam wszystkie te linki, oraz je aktualizować.

Opublikowano

Według mnie strona nie ma sensu. Zamiast tej strony powinieneś stworzyć osobny temat na tym forum pod tagiem [poradnik] i wkleić tam wszystkie te linki, oraz je aktualizować.

Ale jeżeli bym stworzył na tym forum temat to dowiedzą się o tym tylko ludzie stąd a ja "reklamuje" moją stronę również na innych forach itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...