Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na początkowych plikach

fitness romek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich.

Ostatnio kupiłem od jakiejś osoby z MPC pliki te pierwsze takie w języku angielskim.. Pytanie kłania się jaki dać max lvl, kowal jaki, exp, drop. Serwer byłby na VPS za 5000zł, miałby 6 kanałow ( CH 1,2,3,4,5,6 )

Podgląd tworzenia postaci:
601285_328287970615546_1673783652_n.jpg

Opublikowano

Raty exp:x2 drop:x2 max lvl: 80 kowal taki jak na PL nwm jaki tam jest według mnie powinny być takie

Opublikowano

Raty exp:x2 drop:x2 max lvl: 80 kowal taki jak na PL nwm jaki tam jest według mnie powinny być takie

Max lvl może jakiś większy? ;)

po x2 wszystko najlepiej.

Opublikowano

daj serwer medium

gold x3

exp x2

kowal x2

Jaka dokładnie wersja serwera ?

Wersja stara patch 3.0 bądź 2.9 ze starym logowaniem, wyborem postaci serwera itp :)

Opublikowano

Wersja stara patch 3.0 bądź 2.9 ze starym logowaniem, wyborem postaci serwera itp :)

To mi się podoba, z chęcią zagram.. chociaż ja nawet na wcześniejszych już grałem w 4s ( PL ) i było też okej.

Opublikowano

Nie dawaj hard ani easy

Daj medium , bo jak będzie hard to i tak nikomu nie będzie się chciało grać  i będą grać na plu , bo na to samo wyjdzie prawie .

Chociaż nie wiem jak wygląda hard , bo teraz na plu to jest easy można powiedzieć , bo się szybko wbija , tak jak było kiedyś że na td nie latali tylko na piekach się najszybciej wbijało to samo z kowalem . 

Max lvl tak jak na początku by było najlepiej czyli 67 .

Jeżeli powstanie taki serwer jak było na początku globalu to napewno zagram , to były KUR*A czasy ! 

Opublikowano

nie wieze ze masz maszyne wgl  a na serwerze takim  nikt nie zagra  ludzie grajcay w 4s to gracze  z starzem ktorzy graja pod pvp   palenie bonowi bizu i tylko taki serwer ma przyszlosc mamy grupoe 4s ktora ma 270 czlonkow na fb jak postawisz dam tam linka ale server musi byc pvp a nie pve

Opublikowano

Exp: 3x do PL
Gold: 2.5x do PL
Drop: 2x do PL
Kowal: 4x do PL(Do +14 nie pali, potem x4 do +18 i od 18 x2)
Max lvl daj na start np 63 a z czasem się zwiększy.

Co do tego twojego VPS'a za 5000zł to nie polecam. Za 300zł masz dedyka takiego że ohhhh.

Opublikowano

nie wieze ze masz maszyne wgl  a na serwerze takim  nikt nie zagra  ludzie grajcay w 4s to gracze  z starzem ktorzy graja pod pvp   palenie bonowi bizu i tylko taki serwer ma przyszlosc mamy grupoe 4s ktora ma 270 czlonkow na fb jak postawisz dam tam linka ale server musi byc pvp a nie pve

Prosze sie najpierw nauczyc pisac. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i co potrafie, wiec nie oceniaj mnie.

Skoro niema byc serwera to nie robie.. Moze kiedys :-)

Pliki 4.3 udostepnie na pw nowe gui itp :)

Opublikowano

pliki 4.3 ma tylko zemi a reszta plikow to 3.6 przerobione na 4.3  ktore maja tyle bckdorow ze serwery padaj w tydzien a czasem po dniu

chyba ze wykupiles licencje za 5 tys euro tak jak to zrobil nexon czyli eden 4s

Opublikowano

pliki 4.3 ma tylko zemi a reszta plikow to 3.6 przerobione na 4.3  ktore maja tyle bckdorow ze serwery padaj w tydzien a czasem po dniu

chyba ze wykupiles licencje za 5 tys euro tak jak to zrobil nexon czyli eden 4s

Panie, prosze Abys sie uspokoil bo  nie wiesz co mam, co inni maja jestes wszechmogacy, ze wiesz wszystko? Licencja nie kosztuje 5 000 €, tylko 1500 € i kupiłem.

Opublikowano

tylko mowie bo takie mam info bo za tyle kupowali licencje ale powodzenia Ci zycze  ale stawianie servera pod graczy z mpc nie ma sesu ;x  to ja  znam 70% 4story PL ^^

Opublikowano

tylko mowie bo takie mam info bo za tyle kupowali licencje ale powodzenia Ci zycze  ale stawianie servera pod graczy z mpc nie ma sesu ;x  to ja  znam 70% 4story PL ^^

Licencje posiadam kupiona, serwer bedzie zrobiony doslownie pod wszystkich krajowcow oraz obcokrajowcow. Maszyna ma bardzo dobry system anti-attack DDoS. Posiada on taki system:

Jesli leci DDoS lub DoS automatycznie serwer zmienia porty pod inne i ataki leca na "wylaczona maszyne", wiec zaden atak nie przejdzie testowalem juz z jednym uzytkownikiem forum.

Opublikowano

Kiedy masz zamiar otworzyć serwer oraz czy będzie można grać po polsku, wybacz ale w kwestii prywatnych serwerów jestem nowy.

Opublikowano

Widze, moderacja tego dzialu lekcewazy sobie innych.. Pisalem pare postow wczesniej, ze prosze o zamkniecie tematu.

Wystarczy wysłać raport :)

Niestety nie widzę wszystkiego i nie ma mnie wszędzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...