Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ban za BOLA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaimplementują w kliencie rozwiązanie, które pozwoli wykryć wystartowanie nowego wątku (np. podczas injectowania bol.dll), co jest jednoznaczne z zewnętrzną ingerencją i tym samym złamaniem regulaminu.

Wyjdzie nowy fix od społeczności bola i chuja po ich rozwiązaniu, tam lepsze łby siedza.

Opublikowano

Zaimplementują w kliencie rozwiązanie, które pozwoli wykryć wystartowanie nowego wątku (np. podczas injectowania bol.dll), co jest jednoznaczne z zewnętrzną ingerencją i tym samym złamaniem regulaminu.

Też o czymś takim słyszałem, z tego co wiem to sam DIssteam o tym mówił na swoim live(tak ten co przyczynił się do banu Nitra).Szczerze będę się bardzo cieszył jeżeli riot wytępi wszystkie osoby co tego używają. 

49yxrs.png

Opublikowano

Zobacz wyżej dodałem link ze screenem emaila.

beka. Zakryty nadawca. Z reszta marny teoll, nawet marxoly się nie wypowiedział pozdro

bb68.png

• 1 rok później...
Opublikowano

jest nawet specjalny raport dla graczy używających scriptorów i są one wykrywalne i od razu perm ban

Ale wiesz ze ten temat ma 2 lata i wtedy nie było takiego czegos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...