Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ban za BOLA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlacsego asloniłes nadawce maila'a?, btw fake mail

Człowieku po co miał bym wymyślać, że dostałem Bana zastanów się ...

Opublikowano

Człowieku po co miał bym wymyślać, że dostałem Bana zastanów się ...

po to aby inni nie grali, beka. po 1 msg od riotu ywgląda inaczej, zawsze jest podpis od riotera, jego "tekscik" i jest podany dowód.daj całe okno screena, bez zadnej obróbki.

BEKA

bb68.png

Opublikowano

Nie polecam pykałem pare dni na bolu (auto smite i katariną)  i banik poszedł na Diament V 40skinów 100 champów ...

Opublikowano

Nie polecam pykałem pare dni na bolu (auto smite i katariną)  i banik poszedł na Diament V 40skinów 100 champów ...

daj dowód, btw tylko exploity są wykrywalne ^^^^, mam rozegranych 300 gier cassio (bez expolitów) w d1/challanger i pzdro bana nie ma

bb68.png

Opublikowano

daj dowód, btw tylko exploity są wykrywalne ^^^^, mam rozegranych 300 gier cassio (bez expolitów) w d1/challanger i pzdro bana nie ma

A czy darmowe Skrypty do Katy, Lb i Yasuo mają Expolity?

PS : Napisałem odwołanie ciekawe co odpisza.

Opublikowano

A czy darmowe Skrypty do Katy, Lb i Yasuo mają Expolity?

PS : Napisałem odwołanie ciekawe co odpisza.

tak tak tak, a w tej bajce były smoki? NIE MA MOŻLIWOŚCI WYŁAPANIA BANA ZA BOAL!

bb68.png

Opublikowano

tak tak tak, a w tej bajce były smoki? NIE MA MOŻLIWOŚCI WYŁAPANIA BANA ZA BOAL!

Wiesz, ciekawe... Kilka osób już dostało, zresztą co wam da granie na BOL'u?

h6IduA1.png

Opublikowano

Za granie na bolu nie ma banów. Chyba, że sam nagrasz albo ktoś nagra tak jak było u nitra... Ale to nie możliwe więc nie gadać bzdur.

Opublikowano

Ziomek sprawdzilem cie nie dostałes zadnego bana specjalnie tak napisałes i dales falszywe screene bo widzialem je kilka dni temu takie same na innej stronie o bolu bekowo...

Opublikowano

Jak mogłeś mnie sprawdzić ? Mam bana Jezu człowieku nie wierzysz zapytaj się moderatora forum ...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Od kiedy moderatorzy mają informacje związane z banami ? co za cebulą zajebało

Opublikowano

Kilkanaście osób z pewnością dostało bana, lecz otrzymanie bana za bola jest bardzo rzadkie gdyż jest niewykrywalny.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Kilkanaście osób z pewnością dostało bana, lecz otrzymanie bana za bola jest bardzo rzadkie gdyż jest niewykrywalny.

Od strony technicznej wykrycie BoLa to błahostka.
Opublikowano

@Up to znaczy? Zrobią screena jak jesteś w rundzie? ;p

Zaimplementują w kliencie rozwiązanie, które pozwoli wykryć wystartowanie nowego wątku (np. podczas injectowania bol.dll), co jest jednoznaczne z zewnętrzną ingerencją i tym samym złamaniem regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...