Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Ban za BOLA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedwczoraj zacząłem używać bola. czasem gram na skrypcie od ryze (jedyny dobry za free imo.), na auto smite jungle i na "hidden objects".

Czy jest możliwość, że dostanę bana ? Szczerze mówiąc, boję się tego bo w konto władowałem z 800 zł.

Zdażyły się przypadki banowania ?

Wiadomo, staram się używać tego z głową.

sygnatura3.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Przedwczoraj zacząłem używać bola. czasem gram na skrypcie od ryze (jedyny dobry za free imo.), na auto smite jungle i na"hidden objecst".

Czy jest możliwość, że dostanę bana ? Szczerze mówiąc, boję się tego bo w konto władowałem z 800 zł.

Zdażyły się przypadki banowania ?

Wiadomo, staram się używać tego z głową.

Nie martw się, ja w swoje konto władowałem 1,300zł. Nie dostaniesz za to bana, póki co nie jest to wykrywalne, a dodam że gram na Cass która spami E jak popierdzielona.

8372383248.png
Opublikowano

Nie tak jak kolega up napisał nie dostaniesz bana ponieważ jest to nie wykrywalne ;)

minionek_5956.png

Opublikowano

@up
Nie kłam kolegi...

@topic

Nie wykrywalne.

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostaniesz bana ja miałem również konto o wartości +1k od wczoraj grałem na bolu. Dzisiaj wstaje rano i myślę strzele sobie rundę w lola na nowych skryptach do yasuo gra wygrana po czym wylapalem bana perma. Nie polecam.

Opublikowano

sonerest nie siej fermentu bo to jest praktycznie niemożliwe żeby na yasuo dostać bana . Jedynie jak uzywasz exploitów w CW i RTTC to w jakims diamencie (mniejsza szansa w platynie) dostaniesz bana . Tak to nie masz sie o co martwić

Bywalec
Opublikowano

Ja dostałem właśnie bana 30 minut temu wrzucić wam screena? ?

Tak, poproszę.

Raczej nie dostaniesz, chociaż niektórzy dostali :D

Opublikowano

wrzuć

p.s najpierw piszesz ze wstajesz rano i masz juz bana , a teraz , że 30 minut temu dostałeś  oO

Dzisiaj wstaje rano i myślę strzele sobie rundę w lola na nowych skryptach do yasuo gra wygrana po czym wylapalem bana perma.

Opublikowano

Tak przykładem tego jest Selex oraz TheNitrozyniak.

Jest to nielegalny program

Nitro grał na CW z no face direction - exploit

Nie ma możliwości bana że dostaniesz bana za te wymienione skrypty.

Chyba że stream bez streamingmode.

Darmowe RP, 100% pewne - niedługo koniec promocji 
LINK: http://link.mil.pl/zgarnijdarmowerp/ Śpieszcie się.

PODAWANIE NUMERU JEST DARMOWE.

Opublikowano

to ciekawe skąd riot wie ze grałeś na bolu? zaprosiłeś ich do domu i pokazałeś pulpit? ogarnij się.

Opublikowano

No właśnie zastanawiam się sam nad tym. Rozegrałem 5 gier kata, 1 Yasuo i 3 Lb ... i Ban . a w e-mailu od Ritos nie pisało za co jest Ban tylko, że jest i na ile ; )

PS : Jeszcze żebym robił jakieś Pientakille czy Quadry, a tutaj raz tylko Tripple zrobiłem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...