Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy skin do ASHE

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A do supportu pisać po Polsku czy Angielsku?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

A mam pytanie co ile tak mniej więcej odpisują?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

A mam pytanie co ile tak mniej więcej odpisują?

W innych sprawach odpisywali mi po kilku godzinach, teraz jest weekend, no to oni tez mają wolne to mozesz poczekać chwile.

Opublikowano

Dolaczam sie do pytania do jakiej kategorii to dac?

Ja dałem zarządzanie kontem xD Ale nie wiem czy dobra, daj jakąkolwiek, to nie ma tak dużego znaczenia, mozesz napisac jeszcze w zgloszeniu ze nie wiedziales do jakiej kategorii przydzielic :P

Opublikowano

A co jak mam ten skin? jak napiszę do nich, to oddadzą mi rp?

Nie, ale jak kupiles go w ciagu 3msc to możesz go zwrócić za żetony i ponownie z tego kodu co CI wymienią go wpisać.

Dla mnie średnio opłacalne ; p

Opublikowano

Temat moim zdaniem bezsenoswny, każdy może wejść na fb League of Legends jakiegoś państwa i popatrzeć po prawej stronie czy są jakieś skiny.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Specjalista
Opublikowano

Temat moim zdaniem bezsenoswny, każdy może wejść na fb League of Legends jakiegoś państwa i popatrzeć po prawej stronie czy są jakieś skiny.

Zawsze dla rozrywki wchodze na Turecki albo kambodżański fanpage aby zobaczyc czy dali nowe skórki...

Opublikowano

Mam kody na 2 skiny, sivir'ki i ash'ki, mogę podać 2 kody w jednym ticket'cie, czy muszę 2 oddzielne pisać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...