Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olympus Online | Cap 110 | Automatic Events | Balanced Server | New Features | OPEN 11.4.2014

Aplauz1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to sobie idz, nikt cie nie trzyma tutaj

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Srsly you people think i'm doing this for fun , it's just a big scam this server and you morons don't want to believe it , maybe cuz you are not donators you don't care but i'm warning the people that donated and will donate , do not play in this server it wont stay online for more than a month !

Sorry guys i had to crash Olympus to let you all open epvp and check my post

I'm just warning everyone here , the server wont be online for more than a month , when i gave them my exploit fix , i gave them the HyperFilter fix , then they asked me for the fix if they are not using HyperFilter cuz they wont be staying on HyperFilter for long

GurDg.jpg

Originally Posted by Kaizen_ viewpost.gif
I have nothing to do with Olyumps Server, Mr.X is the only owner of this server & he was helping me @ eryx when our main DB admin left but things didn't go well as everyone noticed, Anyway i closed & i gifted Mr.X my hyperfilter & my webhost since i wasn't using them after i closed, & for me i am trying to re-open eryx but trying to recruit better team, & yea i closed after 2 days but i refunded all ppl via paypal & ppl who didn't know how to refund via payment-wall they pmed me & i gave them the money on their paypal accounts from my own money, So please Naruto play your game or w.e you are doing away from my name.

So yea i'm just warning everyone , if you want to waste your time then keep playing ..
And as i promised everyone : My next crash will be in the middle of the next Fortress War .

TAK WIĘC SERVER  ZAMKNIETY

WESOLYCH SWIAT

Opublikowano

w sumie niby ta viki, no chyba ze był by ogarniety team

Opublikowano

wiem przecież że jesteś vika, Sunrise rekrutuje, aktywność , ts3 , atmosfera , 42/50

Opublikowano

dobra wróciłem... co z serverem?? wiadomo coś?

@Edit 273 osoby online...

Gramy dalej panowie a tym co chcą odejść to chuj w frajerski ryj =) pozdro i widzimy się w grze

Opublikowano

Chętnie dołączę do gildii. Byłem znany na innych privach parę lat temu pod nickami : iCracked/Louder i właśnie pod którymś z tych nicków będę grał tutaj. Miałem z rok przerwy od silka ale jest duże doświadczenie. Tak że jeżeli chcecie przyjąć nowego gracza na tym serwerze napiszcie w grze pod któryś z tych nicków bądź podajcie tutaj swoje a na pewno odpiszę. Pozdrawiam.

Edit:

Gram pod Nickiem: Louder

Opublikowano

Witam,

Chciałem zagrać na tym serwie ale mam problem, a mianowicie nie mogę stworzyć chara, cały czas mam Invalid name, nie ważne co wpisuje zawsze jest źle.

Wie ktoś może jak to naprawić ?

Opublikowano

Server jak najbardziej POLECAM ja dzisiaj zacząłem grać i jest super.

Jest dużo ludzi, party sa i co najważniejsze atmosfera

29979.gif
Opublikowano

Zapraszam do gildi : SunRise , atmosferka, mamy własny ts3 itd, kontakt:     "Shina" albo  "RudySkurwiel" ,

Opublikowano

Z ranna włącza mi sie silk pobiera się patch daje start i znika i się nie włancza niby ludzie na serwie a ja wbić nie mogę :( 

Musiałem wypakować silka jeszcze raz i działa ;d 

Zapraszam do polskiej gildi SunRise pisać do Pawlak :)

21/4/2014 Update:
- CHN chars dmg increased by 5%.
- Panadora Box removed from Summer event.
- Panadora Box added to Special items npc.
- Ticket scroll remover scroll has been fixed.
- Arena coins added to Fight store npc.
- Hero room has been fixed.
Opublikowano

Ja mam problem, ponieważ ten ich cały Anti cheat system źle działa i będąc kupcem mam w nicku dopisek Cheater.. Dostałem dc, użyłem instant scrolla do miasta, znowu dc, logam a tu Cheater w nicku, wszystko po to aby odzyskać własny towar. Teraz jeszcze forum leży a ja każdym razem gdy próbuje podnieść mój towar z ziemi - crash clienta.

Opublikowano

troche nudny serwer, nic tutaj się konkretnego nie dzieje , eventy to gm robi żałosne , ostatnio lał wszystkich patrząc komu wejdzie większy crit ten wygrywa, no cóż lepszy taki event niż wcale, na serwerze jest korupcja kto chce mieć cofajnego niech się skontaktuje  adminem w grze nick Ticket , może wykupić sobie różnego rodzaju przedmioty za realne pieniądze, nie wspomne już że owa osoba posiada takie rzeczy od gma cały set 11d egy nova fb +11 razem z bronią. wbiłem tutaj max lvl ale co dalej ? oto jest pytanie, nuda wielka nuda, na gildie nie nażekam bo była dla mnie bardzo miła ale nie na gildi polega ta gra, tak więc lepiej przejść gdzie gra trochę więcej osób i serwer jest ustabilizowany, tutaj aby mieć coś trzeba zapłacić bo nawet nie dają szansy na spejalne egipskie itemy które aby uzyslać należy zebrać daną ilość zakupionych silków.

Osób gra coraz mniej już jest około 100 a było na początku rewelacyjnie. Moim zdaniem kolejny fail jak to bywa w privach, a szkoda....

Opublikowano

troche nudny serwer, nic tutaj się konkretnego nie dzieje , eventy to gm robi żałosne , ostatnio lał wszystkich patrząc komu wejdzie większy crit ten wygrywa, no cóż lepszy taki event niż wcale, na serwerze jest korupcja kto chce mieć cofajnego niech się skontaktuje  adminem w grze nick Ticket , może wykupić sobie różnego rodzaju przedmioty za realne pieniądze, nie wspomne już że owa osoba posiada takie rzeczy od gma cały set 11d egy nova fb +11 razem z bronią. wbiłem tutaj max lvl ale co dalej ? oto jest pytanie, nuda wielka nuda, na gildie nie nażekam bo była dla mnie bardzo miła ale nie na gildi polega ta gra, tak więc lepiej przejść gdzie gra trochę więcej osób i serwer jest ustabilizowany, tutaj aby mieć coś trzeba zapłacić bo nawet nie dają szansy na spejalne egipskie itemy które aby uzyslać należy zebrać daną ilość zakupionych silków.

Osób gra coraz mniej już jest około 100 a było na początku rewelacyjnie. Moim zdaniem kolejny fail jak to bywa w privach, a szkoda....

Racja,widać to chociaż po wczorajszym evencie na ktorym mało dość osób było i na koniec ostatniego unikata Meduse biło z 6osób.

Mniej osób gra ostatnio, widać to po liczbach osób w miastach i robi się rzeczywiście nudno w  grze. Wczorajszy event do bani, większość unikatów zabijał jeden gracz wizardem który miał własne party z bardami, niby event dla lov lvli ,ale jak dla mnie to raczej dla koksow z egy bronia

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...