Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olympus Online | Cap 110 | Automatic Events | Balanced Server | New Features | OPEN 11.4.2014

Aplauz1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest wiele polskich gildi, jak i wiele narodowości, przewaga polaków jak i niemców.

64 osoby mają dopiero 110 lvl na 350 grających. pierwsze 250 znajdzie się  w top liście, max lvl broni +7 został do tej pory wbity, nikt jeszcze uzyskał Egy Weapon.

Opublikowano

Działał do puki nie wprowadzili ulepszenia do premium że ma dawać teraz 15% lucky a nie 10% i od tamtej pory padło coś , widocznie źle zrobili , trzeba poczekać aż naprawią, serwer tak nie padnie bo mają zyski, zresztą sam przed chwila wydalem na silki 10euro xD

Opublikowano

chyba nie działa , wogóle jakieś błędy mi kurwa wywala... 
Popierdolony GM robi  Update w nocy.. prawie codziennie ,   Jeśli chcesz postawić sobię bota na noc to możesz pomarzyć..
Ja już 4 dzień pod rząd próbuję w nocy stawiać i chuj ... !!    jebać.. 

@Edit
Wam  też wypierdala błędy??  i w mbot i przez launchera jak próbujecie wbić?

Opublikowano

tak przez mbota mam    

-mErrorsender v1.0

-dWeq >= sizeof(linebuffer)

A przez launchera jak załączam start to sie odpala i automatycznie zamyka client.

Fakt gm jakis niedojebany jest ale fajn atmosfera była nie wiem co będzie dalej jak tak się będzie działo , każdy chój na ten serwer położy

Pozdro Vika

Opublikowano

Gm geniusz myślenia, robi update w nocy/nad ranem i spierdala do szkoly/pracy/na studia nie włączając serwa. Obstawiam ze dzisiaj znowu wlaczy serwa o 18.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

ktoś tam wchodzi na serwer widać po statusie że co chwile est jedna osoba i później nie ma i tak w kółko chój wie oco chodzi, może sam sobie gra

Opublikowano

podobno działa: juz jest 8 osób na serwie jakiś koleś pomógł

http://files.fm/u/aslulbn

Put Back in SRo folder an older media from Olympus(no other Media)
change the Version to - 246 from 239
And u can go back to 239 after all updates working fine ..
Press thanks if this will help !

Opublikowano

działa komuś? niby wypakowałem to w folderze silka, cofnąłem do wersji 239, ale następnie jest znowu update i to samo, czyli klikam start, odpala się i samoczynnie się wyłącza.

Opublikowano

Działa bez problemu. Podmieniacie media.pk2 na to starsze tylko to z Olympusa. Sciagacie IPInput, w rubryce wersja wpisujecie 246 i wciskacie ok. Odpalacie i cieszycie sie grą.

Przy okazji moj nick w grze to Wookie. Szukamy aktywnych graczy do gildii.

Opublikowano

z wiadomosci wynika, ze wynikla jakas sprzeczka i ktos ddosuje server.

Originally Posted by NarutoNL viewpost.gif
I will shut the hell up , i'll also shut the server down with me wink.gif
Good job finding a solution to login , now try to find a solution for a crashed server when no one can login at all smile.gif
Quote:
Originally Posted by NarutoNL viewpost.gif
He is not a man of his words , he made a promise and he got what he wanted and deleted me from skype , now i take his server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...