Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

di-UM7CV8OU.png

di-9XVZY3JC.png

Nazwa Serwera: Factions Survival
Adres IP: 185.38.249.77:8704
Wersja: 1.7.2/4 (na bieżąco aktualizacje silnika)
Typ Serwera: Hosting
Biała lista: Wyłączone
Tryb Gry: Survival
Ilość miejsc: 20 + 3
Zwierzęta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone

di-Z8C8Y6WF.png

AuthMe
CombatTag
Essentials Plus
Factions
HealthBar
OtherDrops
PlayerHeads
TopPVP
WorldEdit
WorldGuard

i inne...

di-3YFP0Q5T.png

Mario14125
Leito
Szymonq
Shinigámi

di-LZCD0YSS.png

Paczka serwerowa gry Minecraft na wersji o numerze 1.7.2 z systemem frakcji. Połączenie z serwerem jest chyba najprostsze ponieważ wystarczy pobrać nasz autorski launcher lub launcher znajdujący się na naszej stronie z zalecanym oprogramowaniem. Serdecznie zapraszam już niebawem na serwer gdy tylko zakończymy pracę nad wtyczkami oraz mapą. Wszelkie uwagi, propozycję są mile widziane. Każda propozycja lub uwaga będzie rozpatrywana osobiście z należytą uwagą.

di-IRNM4KZB.png

Na serwerze jest osiem sklepików dla VIPów z bardzo ciekawymi przedmiotami do wymiany z osadnikami.
di-IJ40QQ3W.png

Miejsce odrodzenia.
di-MM79LR18.png

Zewnętrzny wygląd miejsca odrodzenia.
di-0NV8FJ45.png

Krótki regulamin oraz informacja o kontach VIP oraz sVIP.
di-MUX2J0K7.png

Na serwerze nie ma konkretnego miejsca na odradzanych prosiaków. Biegają wszędzie a odradzają się przy każdym sklepiku dla VIPów.
di-WHAT3AY4.png

Tak wygląda miejsca do zaklinania swoich przedmiotów.
di-TQZ4YV9P.png

Na serwerze jest również sześć osadników z którymi mogą handlować zwykli gracze bez dostępu do konta VIP.
di-16BVQQFD.png

Fantastycznie realistyczne miejsca.
di-OC6EE27W.png

Stada koni które można oswoić.
di-Y7NRG125.png

Jeden z domków Administratora(Mario14125) zbudowany z poradnikiem znajdującym się w serwisie YouTube.
di-A059RGFM.png

Na serwerze jest wprowadzony system trofeów w formie ściętych głów graczy. Głowę można zdobyć poprzez zabicie danego gracza w grze.
di-Z25TDOT9.png

Fontanna szczęścia.
di-PSR6UI92.png

Portal do piekła.
di-2NVK6Y1F.png

Jeden z przykładowych zamków.
di-M3BKKOAN.png

Spleef arena jest jedną z atrakcji na serwerze.
di-103BXFHK.png

MOB ARENA to kolejna z atrakcji mieszczących się na serwerze.
di-H6U1Q61E.png

Początek potężnego i bardzo trudnego parkoura mieszczącego się na osobnej mapie.
di-QRDW7FFZ.png

Kolejny domek Administratora(Mario14125) zbudowany z poradnikiem znajdującym się w serwisie YouTube.
di-B5MR87ZC.png

Labirynt zagubienia to pierwsza ze zbudowanych atrakcji na serwerze.
di-M2PB1UFV.png

Miejsce do odpoczynku po ciężkich zmaganiach na naszych atrakcjach serwerowych.
di-7YYMDD7T.png

di-W4HQI4XN.png

image.png

Opublikowano

Witam.Zapraszam na serwer ponieważ włożyliśmy w niego dużo ciężkiej pracy aby nasi gracze mogli poczuć się komfortowo.Serwer nie jest typowo na kilka dni lecz serwer jest opłacony na dużo miesięcy.Myślę że zawitacie u nas na serwerze.

Opublikowano

Kolejna porażka. :)

Administracja ma zerowe pojęcie na temat pluginów, spawn można o claim'ować, bez problemu, a po spawni'e buszują moby. 

Nie pozdrawiam!
Nie polecam!

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Kolejna porażka. :)

Administracja ma zerowe pojęcie na temat pluginów, spawn można o claim'ować, bez problemu, a po spawni'e buszują moby. 

Nie pozdrawiam!

Nie polecam!

Po pierwsze serwer jest kierowany w 100% w Survival i potwory jak i zwierzęta biegają WSZĘDZIE bez ograniczeń. Poza tym czepiasz się claimowania spawna a nie pomyślałeś że serwer jest w fazie beta jeszcze? Dobrze wiemy że jeszcze jest masa do poprawienia ale właśnie dzięki takim osobom jak ty poprawiamy i ulepszamy serwer :) My nie próbujemy na siłę zaistnieć. Chcemy mieć dobry serwer porządnie zrobiony a jeśli czepiasz się że się nie znamy na pluginach to proooszę cię... Bo nie mamy żadnych autorkich bo wszystlkie potrzebne są dostępne już? Nie wrzucamy masę niepotrzebnych pluginów :)
Opublikowano

Nie chodzi mi o to, że nie ma autorskich. Tylko nawet dobrze Permissons nie potraficie zrobić. :) 
Dlaczego nie napisaliście, że serwer jest w fazie BETA? ;) 
Dlaczego nigdzie nie jest napisane: bugi i błędy zgłaszajcie do Administracji?
Widząc, że w Administracji jest Leito, myślałem, że serwer będzie jakoś przyjemniejszy nawet jak na 20 slotów. :)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Uprawnienia kolego są w trakcie edycji, aby być na bieżąco skupiamy się na jednej grupie i dopieszczamy ją, aby była porządnie stworzona.

Nie napisaliśmy ponieważ temat został napisany już wcześniej w formie już oficjalnego ukończenia ale nie wiedzieliśmy że otworzymy nieco wcześniej, aby gracze mogli w razie czego zgłaszać błędy na forum.

Leito pomaga jak może. Też ma wiele spraw na głowie i nie siedzi na serwerze 24/7 jak myślisz.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, że nie ma autorskich. Tylko nawet dobrze Permissons nie potraficie zrobić. :) 

Dlaczego nie napisaliście, że serwer jest w fazie BETA? ;) 

Dlaczego nigdzie nie jest napisane: bugi i błędy zgłaszajcie do Administracji?

Widząc, że w Administracji jest Leito, myślałem, że serwer będzie jakoś przyjemniejszy nawet jak na 20 slotów. :)

No  niestety kolego ZNÓW próbowałeś zabłysnąć lecz ci to nie wyszło.Przeglądając twój profil natrafiłem na kilka takich postów gdzie starasz się zabłysnąć.Jeżeli byłbyś krytykiem to by mnie to ruszyło a jeżeli nim nie jesteś wręcz przeciwnie jesteś jakimś gówniakiem który uważa się za nie wiadomo kogo to możesz mi naskoczyć.Pis.

Opublikowano

Na spawnie jest na tabliczce napisane, że serwer znajduje się w fazie beta. Fakt, nie pomyśleliśmy o tym, że spawn można claimować. Zostanie to poprawione w najbliższym czasie :)

I fakt moby latają wokół spawnu, ale nie zadają obrażeń w strefie cuboida, więc nie wiem w czym to przeszkadza. Strefa cuboida spawnu jest dosyć spora, więc musi być ustawione resp mobów, aby świnie i inne tego typu rodzaje zwierzęta się spawniły :)

Dzięki za uwagi.

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Informujemy że na całym terenie SPAWNu są porozrzucane ukryte skrzynie ze skarbami. Flaga do korzystania ze skrzyń jest włączona i dla każdego użytkownika który znajdzie skrzynkę jest nagroda.

Zapraszamy do poszukiwań :)

Niebawem będziemy rozdawać darmowe Konta VIP :)

Opublikowano

Polecam serwer, administracja sie postarala. Pozdrawiam wszystkich prócz "Szymonq" - czarnego ulicznego rapera.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy serdecznie na serwer ze znajomymi! :) Może nie jest zbyt duży lecz ma swój klimat i ze znajomymi na pewno znajdziecie wiele ciekawych przygód na serwerze ;)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam każdego kto chce odciąć się od zwykłych serwerów i na spokojnie pobudować, eksplorować mapę ze znajomymi w miłej atmosferze :)

Rekrutacja na moderatorów jest WŁĄCZONA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...