Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posrany IS-8

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS-8 zdecydowanie lepszy od IS-7 jak dla mnie. To kwestia przyzwyczajenia, nauczysz się nim grać i spodoba Ci się.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

IS-8 zdecydowanie lepszy od IS-7 jak dla mnie. To kwestia przyzwyczajenia, nauczysz się nim grać i spodoba Ci się.

hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah

haha. Nie.

is-7 ma o niebo lepszy pancerz, porownywalne przyspieszenie, lepsza predkosc maksymanlna, podobna lufke, swietna wieze.

dzieki za poprawe humoru,

Opublikowano

jak tylko odblokujesz działo to już potem poezja:) Też narzekałem ale potem żal było mi sprzedawać dla IS-7:)

Tak, ale czolg powinien miec tez predkosc i/lub pancerz, a nie tylko lufke. Is-8 posiada tylko dobra lufe, z isa 4, ktora jest bez porownania gorsza od takiego borsuka.

Is-8 jest niepodwazalnie slabym czolgiem. Brak pancerza, slaba predkosc, lufka jaj nie urywa, ale jest wystarczajaca..

Opublikowano

No nie jest najtwardszy ale czasem odbije Jg E100 (fart). IS-8 ma najlepszą lufę na t9 tak jak ST-I bo mają tą samą z IS-4. Tak więc albo ktoś ma pecha i nie przebija czołgów bo działko nie trafia lub nie ma pojęcia gdzie strzelać w dany czołg.

Opublikowano

Czytam to i mi sie plakac chce...

Nigdy nie bedzie tak ze kazdy czolg bedzie sobie rowny , zawsze jest tak ze jeden jest slabszy a drugi mocniejszy bo gdyby tak nie bylo to gra bylaby nudna.

Zobaczcie na linie do isa 7 , kv 1 , kv 1s , is , is 3 - linie bardzo dobra , przyjemna wiec nie narzekajcie ze jeden czolg z tej lini jest slaby .

Opublikowano

Jak mówiłem, wolę grać dyszkami, dlatego już dawno sprzedałem i mam E5. M103 mi sięepicko grało, a do ISa-8 nie mam nerwów, bo nie ma pancerza, mobilność porównywalna, a działo w moim twierdzeniu gorsze.

M103 jest dużo lepsze od ISa-8, a skoro to dla cb gówno to polecam wrócić do piaskownicy ;)

A ty się za prosa nie uważaj, każdy umie nabić staty na T5 xaxaxa

Żeby nie było, że wysyłam reporty za offtop, a sam spamyje:

IS-8 to jest med. Bardzo nieudolny. Przyśpieszeniem nie powala, obrotem tym bardziej. Tak naprawdę jedyną jego porządną zaletą jest działo i zasięg widzenia. Mimo wszystko działo jakieś hyper nie jest- jest fajne, fajnie się nim gra, ale to nie jest to, czego się od HT oczekuje.

Gratuluje, wygrałeś. Tak IS-8 ma gorsze działo od M103. A tak poza tym tak, IS-8 jest ogromnym weak spotem ze zdeformowaną wieżą, która ma 127 pancerza. Jest tak twardy z przodu, że każda 8 go przebije. Poza tym, tak jest o wiele szybszy i mobilniejszy od jakiegoś IS-8. M103 to czołg dla pół-snajperów. Sam mam E5 i nie twierdzę że to zły czołg, wybitny to o nie jest, wręcz przeciętny. Ulepszony m103 z wystającym cyckiem. 

Poza tym, nie masz jakichś wybitnych statów, boisz się że przegrasz na solo, albo masz dziecinny głos. Jeszcze się poskarżyłeś jak jakaś piczka i boisz się, że dostaniesz ostrzeżenie. Pokazałeś klasę.

Admin możesz mi naskoczyć z tym spamem i tak mam w dupie to forum.

@@@@ Może jakiś cwaniak na solo ? Takie mądrale a obesrani jak się tylko zapytam ;)

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...