Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posrany IS-8

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie zmienić ten czołg na t-54  lub t-44? bo ten posrany is to wielkie gówno takie mam nerwy przez niego chyba że ktoś mnie nauczy nim grać ;x

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ciężko kogoś nauczyć nim grać, pooglądaj sobie jak inni grają na różnych mapach tym czołgiem to coś tam zapamiętasz i ogarniesz z czasem, nigdy tak nie jest, że wsiadasz do czołgu i od razu umiesz grać:P

Opublikowano

Zrobiłeś wszystkie moduły? Po zrobieniu go na maksa fajnie nim się gra. Tym czołgiem nie możesz grać agresywnie na dziesiątych tierach, bo wszystko w niego wchodzi.

Warto się przemęczyć i wbić tą dziesiątkę.

Opublikowano

Też na początku tak miałem, potem nauczyłem się nim grać. Nie zmieniaj tego czołgu, z czasem się przyzwyczaisz, a potem z górki do isa-7.

Opublikowano

To jest najlepsza IX

-działo przebija każdy pancerz

-mobilny

-kąty w tym czołgu są zajebiste, poza tym o ile dobrze pamiętam lekki kąt w lewo czy prawo utrudniał przebicie ;)

-wieża bardziej z przodu to też duży +

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

To jest najlepsza IX

-mobilny

-kąty w tym czołgu są zajebiste, poza tym o ile dobrze pamiętam lekki kąt w lewo czy prawo utrudniał przebicie ;)

To ty dobrą dziewiątką nie grałeś, skoro dla ciebie IS-8 to najlepszy T9

Działo nie przebije bez golda połowy dyszek od przodu (E3/5 przy schowaniu półki, Mausa, E100, JgPzeta, FV215b, etc)

Mobilność jak na HT niezła

Papier jak ich mało

Wieża z przodu w tym czołgu to tylko minus, bo sidecrap jest dużo lepszy przy wieży z tyłu.

Opublikowano

To jest najlepsza IX

-mobilny

Wat? ST-1 go niszczy, M103 go niszczy, e-75 go niszczy. Jest to jeden z najgorszych HT'ków. Duuużo więcej dinga T-54, od tego shitu. Trzeba nim grać tak, żeby nic w niego nie strzelało. Sidescrap nie jest możliwy, bo pod kątem 70 stopni wchodzi od Xt z pp'ków.

A penetracja, tak jak mówił up nie wystarcza na przebicie 3/4 czołgów Xt.

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia :-)

Pograj z 2-3 dni i odrazu go polubisz ;p

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia :-)

Pograj z 2-3 dni i odrazu go polubisz ;p

Tego czołgu nie da się polubić. Jest to shit, w porównaniu do innych 9t.

Opublikowano

@UP ale szczerze ten czołg nie mam słów dosłownie wczoraj przegrałem nim 10/11 bitew nie wiem jak to możliwe ale w każdej miałem minimum 1 fraga i 1.5 dmg to i tak mnie nim rozwala nie wspominając ze 7 tier Amerykański ten scout mnie przebijał dosłownie -,- 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To może ktoś solo IS-8 na jakąkolwiek IX ;)? Nie umiecie grać tym HT-kiem po prostu. Jeżeli nie umiecie przebić M103 , to jest na prawdę słabo, poza tym ST-1 ma tylko dobrą wieże. A, i jeszcze jedno.. Jeżeli macie czołg z tyłu wieży to co się dziwicie że padacie. ;) Głównym czynnikiem, dzięki któremu wygrywamy jest taktyka. Najpierw zacznijcie od tierów niższych, potem IX.

signature.png

Opublikowano

To może ktoś solo IS-8 na jakąkolwiek IX ;)? Nie umiecie grać tym HT-kiem po prostu. Jeżeli nie umiecie przebić M103 , to jest na prawdę słabo, poza tym ST-1 ma tylko dobrą wieże. A, i jeszcze jedno.. Jeżeli macie czołg z tyłu wieży to co się dziwicie że padacie. ;) Głównym czynnikiem, dzięki któremu wygrywamy jest taktyka. Najpierw zacznijcie od tierów niższych, potem IX.

Odezwał się największy pros.

Sorry, ale wolę przejść T9 i grać dychami.

A IS-8 to taki HT jak z E 100 Med. Serio....

Przebicie M103 wcale nie jest łatwe. Grałem nim dużo i po schowaniu półki przebicie go graniczy z cudem, o ile gracz choć minimalnie ogarnia taktykę...

A jak chcesz 1vs1 to proszę... Rozwalę cię czołgiem 2 albo i nawet 4 tiery niżej xD

A, i IS-8 sam w sobie jest bardzo przyjemny, co nie zmienia faktu, że jest najgorszym HT tieru.

Opublikowano

IS-8 to jeden z moich ulubionych czołgów, zrobiłem nim prawie 1000 bitew. Nadal gram nim dla przyjemności. Wymaksuj załogę, dodaj moduły a na pewno Ci się odwdzięczy.

Opublikowano

Odezwał się największy pros.

Sorry, ale wolę przejść T9 i grać dychami.

A IS-8 to taki HT jak z E 100 Med. Serio....

Przebicie M103 wcale nie jest łatwe. Grałem nim dużo i po schowaniu półki przebicie go graniczy z cudem, o ile gracz choć minimalnie ogarnia taktykę...

A jak chcesz 1vs1 to proszę... Rozwalę cię czołgiem 2 albo i nawet 4 tiery niżej xD

A, i IS-8 sam w sobie jest bardzo przyjemny, co nie zmienia faktu, że jest najgorszym HT tieru.

Taki zajebisty jesteś to chodź solo ;) Weź to twoje m103, sam mialem ten czolg i to jest gowno

signature.png

Opublikowano

Taki zajebisty jesteś to chodź solo ;) Weź to twoje m103, sam mialem ten czolg i to jest gowno

IS-8 to najlepsza dziewiątka? Najlepszą dziewiątką z HT to E75. W przeciwieństwie do IS'a-8 ma pancerz i działo, które bez problemu odbijają się dyszki.

Opublikowano

Jak mówiłem, wolę grać dyszkami, dlatego już dawno sprzedałem i mam E5. M103 mi sięepicko grało, a do ISa-8 nie mam nerwów, bo nie ma pancerza, mobilność porównywalna, a działo w moim twierdzeniu gorsze.

M103 jest dużo lepsze od ISa-8, a skoro to dla cb gówno to polecam wrócić do piaskownicy ;)

A ty się za prosa nie uważaj, każdy umie nabić staty na T5 xaxaxa

Żeby nie było, że wysyłam reporty za offtop, a sam spamyje:

IS-8 to jest med. Bardzo nieudolny. Przyśpieszeniem nie powala, obrotem tym bardziej. Tak naprawdę jedyną jego porządną zaletą jest działo i zasięg widzenia. Mimo wszystko działo jakieś hyper nie jest- jest fajne, fajnie się nim gra, ale to nie jest to, czego się od HT oczekuje.

Opublikowano

Przyjemniej mi sie grało IS-8 niż M103. Poza tym penetracja IS-8 na top działku jest większa niż IS-7, a IS-em 7 bez problemu niszczę Mausa, E5 itp. I tak samo było z IS-8. Nie wiem czemu mówicie ze IS-8 nie przebije Mausa skoro bez problemów wchodzi w przód jego słabej wieżyczki. A najlepszą 9 jest chyba ST-I (z działkiem IS-8 :)) bo jest cholernie twardy, jak schowa dolną płytę to jest z nim ciężko, a E75 ma właz w który wchodzi. Tyle mam do powiedzenia :D

Opublikowano

nie czaje was is-8 ma lepsza lufe od is7 i nie mozna przebic e100 jgpze100 ? nonsens jak ja te wymieniony wyzej czolgi przebijam t34  is3 tak ze is8 powinien to robic jeszcze latwiej na X tierach strzela sie wylacznie w weakspoty tak ze przycelujesz i wszystko wejdzie albo wy nie umiecie grac o.O

Opublikowano

To jest najlepsza IX

-mobilny

Hahaha ty na żartach sie bardzo dobrze znasz ja widze. Is-8 to papierowe gówno i kąty tu nic nie dają, działo szmaciane z low penetracją, co z tego że wieża bardziej sprzrzodu to temu czołgu i tak nie pomorze. Najlepszą IX to jest E75 bo ten czołg sie sprawdza w każdych warunkach. Chcesz morzemy 1vs1 zagrać palancie.

nie czaje was is-8 ma lepsza lufe od is7 i nie mozna przebic e100 jgpze100 ? nonsens jak ja te wymieniony wyzej czolgi przebijam t34  is3 tak ze is8 powinien to robic jeszcze latwiej na X tierach strzela sie wylacznie w weakspoty tak ze przycelujesz i wszystko wejdzie albo wy nie umiecie grac o.O

Dzieci nie wiedzą co piszą poprostu. A E100 I JGPZE100 to ciężko przebić bo wystarczy pod kątem sie stanąć i już są problemy. Chyba że z golda walisz to wiesz :)

Opublikowano

ale z golda jeszcze wiecej rykoszetuje jezeli walisz w coś pod kątem ;P

Mając HEATy, które mają autorykoszet przy 80 stopniach, a nie 70 stopniach, tak jak AP i APCR to rzeczywiście... -.-

Opublikowano

Ja nie mogę... IS-8 ma penetracje IS-4 bo mają te same działka wiec nie wiem czemu mówicie że nie przebija jg e100 czy e100. Poza tym większość czołgów ma problem z e100 który stoi pod kątem. 258 (czy 57) penetracji wystarczy na X t. Poza tym ten czołg jest jak med. Miękki ale szybki i to jest jego +

Opublikowano

up

Przyspieszenie ma tragiczne szrotnosc jeszcze gorsza. Nke ma co nim bawic w meda. Ni to med, ni ht.

Czolgiem umiem gram, robie te 800-1100 expa na bitwe (bez premki) i juz nie wiele mi brakuje do iska 7, lecz nie ma szans z e-75 czy m103

Opublikowano

Zawsze są szanse ;). Jak jeszcze ja grałem IS-8 to zbierał sie szybko. Dawałem se rade z M103 czy E75. Nie wiem jak teraz jest z jego mobilnością, ale działko naprawdę jest cudne.

Opublikowano

Do dzialka nic nie mam, wg mnie to jedyny + tego czolgu. No i ew. predkosc maksymalna, bo chyba najlepsza na tierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...